17/08/2010 05:49
dany Posts: 19819
|
כרגיל נפתח התיאבון לשמוע את ההרצאה של מירי.... אצלי זה עוד רחוק יום חמישי בערב... נחושה שוב ברכות וכבוד על הירידה היפה... תמשיכי כך!!! נשיקות לביתך היפה .... והגברים????? נו טוב... מה הם מבינים???? יום נהדר מלא הצלחות... נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 23:54
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושה חמודה כל מילה אמת לאמיתה ובטוחה שעם התמדה ואסרטיביות גם הגברברים בבית לא יפסחו על איזה מחמאה לנפש ואכן יש לכן צוות מחזק במופת ובטוחה שתצליחי בענק כל הכבוד ושוב הצלחה להמשך מאמינה בך ושמחה בשמחתך מגיע לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 23:07
נחושה Posts: 6982
|
תודה בנות יקרות, בתי החמיאה לי מאוד וקיבלתי חיבוק ונשיקה הגברים שבביתי הגיבו בביטול ("טוב את עדיין שמנה") בכל אופן נכון שמירי נתנה לי את הפוש הרציני אבל חברות מופת היקרות תומכות ואוהבות כבר זמן רב...נכון נילי ורעותה ו....? כך שאני חבה גם לכן תודה גדולה להצלחתי מבטיחה להמשיך, הבנתי שזה אפשרי ואשמח להיות מודל לחיקוי ולחזק אחרות שכרגע מתקשות. נשיקותתתתתתתתתתתתת נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 20:01
פפריקה Posts: 134
|
כל הכבוד נחושה -המשיכי ככה.!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 19:39
ענת Posts: 3849
|
נהדרת נחושה המשיכי כך,גאה בך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 17:11
1103 Posts: 5022
|
נחושה יקרה כרגיל כל מילה שאת כותבת פנינה,יפה העלית הדברים, ציינת את ההרצאה הנהדרת מלאת התובנות, שנתנה הרבה כוח וחומר למחשבה. שאפו לירידה המדהימה,שניים וחצי ק"ג בשבוע לא הולך ברגל,עלית בזכות מירי על הדרך הנכונה, וכל זה מאהבתה והאיכפתיות שלה. אוהבת מחבקת ומנשקת אותך נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 15:01
נחושה Posts: 6982
|
מירי יקרה, ישבתי כעת והגבתי לכולם, עדכנתי והתעדכנתי. מילה אחת בשבילך... ההרצאה היום היתה משובחת אף מילה מיותרת, כל הסיפורים השזורים בהרצאה והיום היו רבים כאלה ממחישים נהדר את המסר ואת דברייך ההרצאה עצמה היתה נהדרת והעברת אותה מושלם מה גם שבאה אחרי ההרצאות הקודמות: דינמיקה,פינוקיו,משבר....בחודש האחרון מעולם לא סיימתי חופש גדול, סוף הקיץ,מוכנה לשנת הלימודים, השיגרה... והחגים הבאים עלינו לטובה - חזקה ומוכנה כמו עכשיו!!! אין מילים להודות לך ואני בטוחה,שאת רואה את זה בלבן של העיניים הירוקות שלי ובחיבוקים האוהבים שלי מעריכה, מעריצה(כן בלי בושה) ויודעת שהטוב עוד לפניי...ויש למה לצפות... נחושה edited by נחושה on 8/16/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|