17/08/2010 23:40
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
את עושה משתדלת ובטוחה שאט אט יהיה בסדר אז אנו כאן תמיד בשבילך בהצלחה avi כתב:
נחושה - אני כאן מטעם העבודה, כלומר לפני כמה חודשים קיבלתי קידום משמעותי שכלל גם מעבר ללונדון לתקופה בלתי מוגבלת.....שליחות עצמית :-)) אני אמנם שומעת את הצפירה בחמש אבל עד אז....שום צליל אפילו לא הצמידים של מירי...קשה מאד עם ימים ארוכים שמתחילים לפני חמש בבוקר, אבל אני מאמינה הזמן עושה את שלו ברגע ששאר הדברים מסתדרים גם הראש פנוי יותר, אני שמחה שאני במודעות כל שהיא ולא לגמריי שוברת את הגבולות, אני עדיין שותה הרבה מים ואוכלת שלוש ארוחות... מה שדיי מגניב כאן זה שסופר הכל חתוך ומוכן ולא צריך להתאמץ - טרי רק לערבב ולאכול מה המשפר את הסיכוי לבשל בבית.. אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2010 18:23
קרולין Posts: 6651
|
אבי כיף לשמוע ממך.... תהני בברלין . שמרי על עצמך ועדכני...... קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2010 15:42
נחושה - אני כאן מטעם העבודה, כלומר לפני כמה חודשים קיבלתי קידום משמעותי שכלל גם מעבר ללונדון לתקופה בלתי מוגבלת.....שליחות עצמית :-)) אני אמנם שומעת את הצפירה בחמש אבל עד אז....שום צליל אפילו לא הצמידים של מירי...קשה מאד עם ימים ארוכים שמתחילים לפני חמש בבוקר, אבל אני מאמינה הזמן עושה את שלו ברגע ששאר הדברים מסתדרים גם הראש פנוי יותר, אני שמחה שאני במודעות כל שהיא ולא לגמריי שוברת את הגבולות, אני עדיין שותה הרבה מים ואוכלת שלוש ארוחות... מה שדיי מגניב כאן זה שסופר הכל חתוך ומוכן ולא צריך להתאמץ - טרי רק לערבב ולאכול מה המשפר את הסיכוי לבשל בבית.. אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2010 07:07
dany Posts: 19819
|
אבי יקרה לא קל להתארגן במקום חדש... זה כמובן גוזל משאבים נפשיים שאנחנו משלמים עליהם באוכל... ברור!!! שמחה לשמוע שאת חוזרת לשגרה... מתאקלמת... אפילו יוצאת לנופש קל...נהדר!! אנא שמרי על קשר זה מאד עוזר.. תנסי לרשום כמידת האפשר אני יודעת שעושה נפלאות. פחמימות עד חמש... הרצאה של מירי לחיזוק הנפש.. שולחת לך המון כוחות.
חיבוק דני
avi כתב:
שלום חברים וחברות, אחרי העדרות ארוכה מאד אני שולחת לכם שלום מלונדון! אני עדיין בתקופה של הסתגלות לא פשוטה בכלל, לקח לי הרבה זמן להתארגן, למצוא דירה ולהתחיל להאמין שאלו החיים החדשים שלי מבחינת המשקל, עליתי כמובן....לא הרבה - בעיקר בזכות זה שכאן אין לי רכב ואני נוסעת ברכבת והולכת הרבה ברגל. השבוע אני בחופש, ונוסעת לברלין מחר בלילה, קצת אויר לנשימה ולהתאוששות מהלחץ של התקופה האחרונה שבוע טוב וד"ש מלונודן הקרירה אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2010 04:53
לביאה Posts: 402
|
אבי יקרה אני הייתי בחופשת מולדת ובאותה הזדמנות גם יצאתי לחופשה מהדיאטה... וכמובן צברתי חובות. הסתיימה החופשה, אני חוזרת לשגרה וממשיכה הלאה. מה שעלה,עלה. עכשיו משנסים מתניים וממשיכים כי אין ברירה אחרת. התוכנית של מירי מלאה יתרונות. אחד מהם הוא שלא משנה איפה את גרה, את יכולה להיות חלק מפורום תומך, נתמך ולהרגיש שייכת. אני מאחלת לך לחזור לשגרת הדיאטה במהרה ואשמח מאוד לקרוא אותך יותר בפורום. ב-ה-צ-ל-ח-ה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/08/2010 01:52
פו הדב Posts: 114
|
המון בהצלחה בלונדון!! איזה כיף לך!!! בסוף נכנסים לשגרה והדיאטה היא חלק מזה אז יהיה בסדר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 23:51
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אבי חמודה כף לשמע שאת מסתדרת ונוסעת קצת לנוח. אנחנו כאן איתך תיכנסי יותר ותדווחי אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 23:38
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
avi חמודה העיקר שאת במודעות ועדיין כאן אל תשכחי את עצמך בין כל הבלאגן קחי את החופשה תנוחי וחיזרי עם כוחות אנו כאן בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 15:06
מיכל שרון Posts: 1318
|
הי אבי, איזה יופי שנכנסת סוף סוף.. תהיתי מתי זה יקרה. מקווה שלפחות בגזרת העבודה הטירוף נרגע קצת ואת כבר חזק בהתאקלמות. אני לגמרי מבינה על מה את מדברת בגזרת ההליכות, זה אחד הדברים שהכי זכורים לי מהימים שבילינו בלונדון.. המדרגות האינסופיות בתחתית.. מעולה לעיצוב ישבנים ממולאים כמו שלנו מחכה כבר לקפיצה הבאה שלך ארצה וכמובן המון המון בהצלחה בהמשך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 14:51
נחושה Posts: 6982
|
היי אבי, את נסעת ללימודים? שליחות? בכל מקרה נהדר שאת חושבת עלינו כאן ושאת מתחילה להסתגל שם... אני לא יודעת מה השעה אצלך אך מקווה שאת שומעת את הצפירה בחמש בדיוק כמונו
סופשבוע נפלא וכייפי ועדכני אותנו כשתשובי מברלין... נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/08/2010 13:39
שלום חברים וחברות, אחרי העדרות ארוכה מאד אני שולחת לכם שלום מלונדון! אני עדיין בתקופה של הסתגלות לא פשוטה בכלל, לקח לי הרבה זמן להתארגן, למצוא דירה ולהתחיל להאמין שאלו החיים החדשים שלי מבחינת המשקל, עליתי כמובן....לא הרבה - בעיקר בזכות זה שכאן אין לי רכב ואני נוסעת ברכבת והולכת הרבה ברגל. השבוע אני בחופש, ונוסעת לברלין מחר בלילה, קצת אויר לנשימה ולהתאוששות מהלחץ של התקופה האחרונה שבוע טוב וד"ש מלונודן הקרירה אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|