08/02/2012 23:55
EFF Posts: 6391
|
חומרים: כוס עדשים שחורות 1 בצל קצוץ 2 כפות שמן זית שן שום פרוסה דק חצי פלפל אדום קצוץ דק עגבנייה בשלה מקולפת וחתוכה לקוביות כפית מחוקה כורכום זירעוני כמון גרגרי כוסברה כפית פפריקה חצי כפית כמון כף אבקת מרק עוף כוס וחצי מים. : מסננים את העדשים ומייבשים במסננת מטגנים את הבצל כשמשחים מוסיפים את השום הפרוס, מערבבים מוסיפים את הפלפל הקצוץ וממשיכים לטגן כ 3 דקות ומוסיפים את העגבניות זרעי הכמון וגרגרי הכוסברה. מערבבים וממשיכים לטגן עוד שתי דקות , מוסיפים את שאר התבלינים מוסיפים את העדשים מערבבים מוסיפים את אבקת המרק מים עד כיסוי מביאים לרתיחה ומבשלים כ 30 דקות עד שמתרכך אפשר להוסיף מעט מים. שצקי thanks
|