04/02/2012 21:39
EFF Posts: 6391
|
החומרים (ל-6 מנות): 1 ק"ג ("שווארמה פרגיות") כף שמן קנולה 1 בצל סגול גדול 1 סלסלה פטריות שמפיניון 1 סלסלה פטריות ירדן (יער) 2 גזרים, קלופים ופרוסים דק ½ כוס עלי פטרוזיליה קצוצים 1 כוס מרק בשר צח (אפשר מאבקה) 1/2 כוס יין אדום 1 כף דבשקל 2 עלי דפנה 4 גרגרי פלפל אנגלי מלח, פלפל שחור בצל ירוק קצוץ, אם רוצים אופן ההכנה: מחממים כף שמן במחבת ומטגנים את נתחי העוף כ- 2 דקות מכל צד, עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות והגזר ומבשלים תוך ערבוב כ- 5 דקות. מוסיפים את המרק, היין, הדבש והתבלינים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ- 20 דקות. מתבלים במלח, בפלפל ובבצל הירוק (אם רוצים) ומגישים
|