03/02/2012 20:47
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: ½ ק"ג חזה עוף ללא עצמות ועור ¼ כפית מלח כף שמן זית או ספריי שמן להזלפה על המחבת לרוטב: 1 כפית שמן זית 1 בצל גדול 1 פלפל ירוק 1 כף קמח 1 כפית מלח ¼ כפית פלפל שחור 1 כף אבקת מרק עוף 100 גרם רסק עגבניות 2 כפיות אבקת קארי 2 כוסות מים אופן הכנה: חותכים את העוף לחתיכות של 4*4 ומשטחים בפטיש שניצלים. קוצצים את הבצל והפלפל הירוק מטגנים קלות את העוף בשמן או על מחבת פסים מרוססת בספריי. מטגנים רק עד שישחימו מעט משני הצדדים. מוציאים ושמים על צלחת. מטגנים את הבצל הקצוץ והפלפל עד שהם מתרככים אך לא משחימים. בוזקים כף קמח ומטגנים עוד דקה. מוסיפים מלח, פלפל שחור, אבקת מרק, רסק עגבניות, אבקת קארי ומים. בחושים ומביאים לרתיחה , מנמיכים את האש , מכסים ומבשלים 10 דקות. מוסיפים את העוף וממשיכים לבשל 15 דקות נוספות
|