03/02/2012 20:44
EFF Posts: 6391
|
חומרים ל-6 מנות 6 אסקלופים של עגל - הכוונה לנתחי עגל לא שמנים מושטחים כמו לשניצל מלח ופלפל שחור טחון טרי כף קמח לקימוח 2 כפות שמן זית סלסלה פטריות שמפיניון חתוכות 1 שן שום קצוצה 3 גבעולי תימין (עלים בלבד) 2 כפות יין אדום מתוק (מומלץ פורט) 1 כף רכז רימונים.למי שיש מתבלים את האסקלופים במלח ופלפל, מקמחים ומנערים את עודפי הקמח. מחממים מחבת עם שמן הזית ומטגנים את הפטריות עם השום. מוציאים ושומרים בצד. באותה מחבת מטגנים את האסקלופים כ-2 דקות מכל צד עד לשינוי הגוון. מוציאים מהמחבת. מוסיפים את התימין, היין, רכז הרימונים לרתיחה. 6. מחזירים את האסקלופים והפטריות למחבת, מערבבים ומביאים לרתיחה. ומבשלים יחד עוד כדקה-שתיים. מתוך אדום אדום מותאם לצרכינו
|