הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הנני כאן...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/08/2010 23:20

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
העיקר שאת אם כוחות מחודשים מיכל והמון בהצלחה בהמשך
ופפריקה מתוקית המון המון בהצלחה בטוח שצברת כוחות אנו כאן תמיד Thumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
16/08/2010 14:13

נחושה
נחושה
מיכלי יקרה,
שמחה שאת נשקלת הערב ומחזיקה לך אצבעות...
יש הערב הרצאה נהדרת והיא תתיישב לך מעולה ותסדר לך את הראש
אציין שוב שעם כזה בעל וכזאת חברות בינכם, השמיים הם הגבול
אוהבת נחושה
edited by נחושה on 8/16/2010
0 קישור קבוע (Permalink)
16/08/2010 12:05

dany
dany
פפריקה יקרה המון הצלחה היום בשקילהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/08/2010 09:01

פפריקה
פפריקה
היי מיכל
מזדהה מאוד עם התחושה שלך.
כשיש נפילת אנרגיות ואנו מרגישים שסטינו מן התלם
אין לנו רצון לשתף
כי אין לנו בשורות ,כאילו.
אבל הפורום הזה מוכיח את עצמו
גם כסומך נופלים
בדיוק כשם שיודע להריע למצליחים
ובזה תרומתו.
הסיפור שלךהוא הסיפור של כולנו.
יום דבש ויום בצל.
איזה אירוניה שדווקא ימי הדבש שלנו הם אלה שאנחנו מצליחים להתרחק מהמתוק.
winkwinkwink
אז אני מאחלת לך ולכולנו ימי דבש רבים כאלה.
smilesmilesmile
היום הוא גם יום השקילה שלי
ואני צופה קדימה
להתחזק בו מדבריה של מירי.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/08/2010 08:56

רבקה
רבקה
מיכלי בוקר טוב
וכמו שביקשת היום ייראה יותר טוב וירגיש מעולה
כל הכבוד על צעידה בחום כזה ולחות כזו
חיבוק עם אנגיות חיוביותAngel Wings
0 קישור קבוע (Permalink)
16/08/2010 08:53

dany
dany
יום נהדר ובהצלחהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/08/2010 07:45

מיכל שרון
מיכל שרון
תודה לכולכן מקסימות ויקרות... אין ספק שהכתיבה אתמול עזרה וגם לקרוא אתכן ובמיוחד את מה שגיתי כתב לי (שבימים רגילים הוא לא מרבה במילים, אז אתמול הוא ממש הצליח לרגש אותי).
היום כבר קמתי עם יותר אנרגיות, חזרתי עכשיו מהפארק, לא חם רק לח ביותר ואני כבר מחכה שהערב יגיע ואני אפגוש את מירי ואשמע את ההרצאה ודי משוכנעת שאחרי זה הכל כבר ייראה יותר טוב וירגיש מעולה.

שיהיה לכולנו יום נפלא ומוצלח smile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/08/2010 06:42

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מיכל שרון יקרה נאמר הכל ועוד חיזוק מבעלך האוב המפרגן והתומך טפו טפו
אז כח נשאר הוא לקום עם חיוך חדש בלב ולהתחיל מבראשית כמו שזה עתה סיימת צבא ונכנסת לחיים הבוגרים אט אט ובבטחה
אנו כאן תמיד לצידך ושיהיה לך המון המון בהצלחה סומכת עליך ועל יכולותיך Thumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 22:57

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכלי אהובה מבטיחה להטעין אותך אנרגיות בהרצאה השבועית ולהישאר איתך אחריה.... לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 16:23

1103
1103
מיכל יקרה
החיים אינם מישור,יש עליות יש מורדות ויש מערבולות,
כל אחד מאיתנו עובר תקופות שונות במשך ימי חיינו
פעם אנו בהיי ופעם בדאון,אך אנו חייבים להאמין,לא
להרפות ולהמשיך הלאה.
אני בטוחה שמחר בבוקר תקומי ליום חדש,שכולו התרוממות רוח,
בהרגשה טובה ומאוששת,ובעזרתו של בעלך היקר גיתי תחזרי למסלול

שסולל לכולנו את ההצלחה המובטחת.

שבוע מקסים נהיה חזקים בשליטה ובשמירה

נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 15:42

פו הדב
פו הדב
מיכל יקרה,
לכולנו יש ימים כאלה והחכמה היא באמת להסתכל על הכוס המלאה ולהודות על מה שיש כמו שעשית והשאר כבר יסתדר מעצמו...
אני מבינה עכשיו שאת עם בעלך אצל מירי - איזה כיף לך!! כולי קנאה שיש לך בעל כזה תומך ושנמצא בתהליך יחד איתך וגם ברגעים הקשים שבתהליך... או הרגעים הקשים שמביאים לשבירה בתהליך... אז אני מקווה שהצלחת להתעודד ושהימים הקשים מאחורייך... בסוף מתרגלים לשגרה במהרה ושיהיה לך שבוע נפלא!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 15:31

רבקה
רבקה
מיכלי עזבי הכל מי צריך עוד משהו שיש לצידך בעל אוהב , מפרגן
וזה שווה הכל .
הרימי ראש ראי את כל הפרגון שמסביבך (ואני יודעת שאת רואה) וצאי "במחולות ובריקודים"
וגיתי קבל חית חית חיובי כל הכבוד לך.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 15:22

gity1
gity1
גורי שלי 
תמשיכי ככה להיות חזקה ומחזקת בשביל שנינו
אני יודע שלא הייתי יכול לעשות את כל זה בלעדייך
והמעט שאני יכול לעשות בשבילך זה להיות שם בשבילך ברגעים הקשה שלך
מי כמוני מכיר את המקומות הקשים האלה
אז שוב תודה לך  יקרה שלי
בעלך האוהב 
גיתי
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 13:53

לביאה
לביאה
מיכל היקרה
מה שהיה היה, האפשרות להמשיך הלאה ולהתחיל מהתחלה היא בכלל לא מובנת מאליה. קומי, נקי את הבוץ מהברכיים, עמדי זקוף ותתחילי בצעד הראשון. גם אני (ואני מניחה שעוד רבות וטובות) הייתי במקום שאת היית. היכולת שלך לבחור להמשיך הלאה, לא להכנע לרגעים הקשים - היכולת הזו היא מתנה. הכי קל להיות בקצה, בביקורתיות העצמית, במצבי הרוח. אבל אין שם כלום, רק חושך מסמא.
אנא בואי, חזרי אלינו, לפורום המואר ומחמם הלב. אנו כאן בשבילך, כל יום ליומו. ב-ה-צ-ל-ח-ה Pat on the head
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 13:48

dany
dany
מיכלי יקרה
את הרי יודעת כי אם היינו כל הזמן מאה אחוז ומתפקדים כמו חיילים הרי צ'יק צ'ק היינו מסיימים את המשימה ואז היינו מפליגים אל האופק מאושרים ומרוצים...
אך החיים כמו החיים מביאים מהמורות וכל מיני בורות בהם אנחנו נופלים ומשם אנחנו צריכים להתרומם ולקום ולהתחיל מחדש...
ולעיתים רמת האנרגיות היא באמת על הקרשים... ואם לא נאסוף את עצמנו אף אחד לא יעשה זאת בשבילנו...
יקירתי... היתה לך נפילת מתח מסיבות אובקייטיביות פיזיות כפי שתיארת וגם מסיבות נפשיות....
והכל בסדר... לא קרה כלום... את כאן איתנו ואנחנו כאן איתך... וברור שלא ניתן לך ליפול...
עצם העובדה שניכנסת ושיתפת במלוא הכנות זוהי התעודה על כך שאת תלמידה טובה... לומדת את החומר... משננת... וגם לתלמיד טוב מותר פעם להביא ציון לא הכי הכי.... זה לגיטימי ונורמלי...
חמודה.... אספי את עצמך... התרגלי שוב לסדר יום חדש... ולאט לאט התארגני שוב לחיי שיגרה חדשים ושונים.... מזלך כפי שאת יודעת שיש לך את גיתי היקר שעומד לצידך כל כך יפה....
מקווה ומאחלת לך שהשבוע ימשיך ביתר קלות... שהבעיות הפיזיות יעלמו ואז תוכלי לאסוף יותר כוחות נפשיים להמשיך....
כי את יודעת כפי שכולנו פה יודעים.... אין לנו דרך אחרת ואין לנו ברירה אחרת.... לא רוצים להיות שמנמודים.... לא.. לא.. לא....
נשיקות וחיבוקים והמון חיזוק ותמיכה ושולחת לך מיליוני אנרגיות חיוביות.
דני

מיכל שרון כתב:
לכל היקרות והאהובות כאן בפורום.. התגעגעתי מאוד... ובכן יש לי וידוי.. היה לי שבוע קשה מאוד ולכן נעדרתי מהפורום, לא כי הייתי בהפסקת אוכל, אלא כי פשוט לא היו לי אנרגיות חיוביות במיוחד...
השבוע חוויתי התקפת הורמונים קשה (והמבין יבין), סבלתי לראשונה בחיי מעצירות (סליחה אם אני מגעילה מישהו) מה שהביא לעלייה במשקל בשבוע שעבר אחרי ההצלחה המסחררת באיטליה ומצבי הרוח שלי השתנו כל כך מהר כל הזמן שלגיתי מגיע צל"ש ומדליה ותעודת כבוד על ששרד אותי השבוע ולא שלח אותי לרבנות..
זה פשוט היה שבוע קשה.. כל הזמן רציתי לאכול, הייתי על סף בולמוסים כל יום כמעט והסופ"ש בקיבוץ היה הקש ששבר את גבי.. מזל שעוד הלכתי כמה פעמים השבוע אז איכשהו אני עוד יכולה להסתכל לעצמי בלבן של העיניים.

האמת היא שהחזרה לשגרה אחרי כמעט חודשיים בבית קשה עלי, עוד לא התרגלתי לקום שוב מוקדם בבוקר (יותר מוקדם ממקודם), עוד לא התרגלתי להכין שוב קופסאות כל ערב לבוקר המחרת, עוד לא התרגלתי לזה שאת כל הסידורים צריך לדחוף לשעתיים שלוש הפנויות אחה"צ שיש לך וגם זה רק בהנחה שיצאתי בשעה סבירה מהמשרד, עוד לא התרגלתי לקצת המטורף של היומיום שהיה לי ושכחתי כמה אינטנסיבי הוא היה... ואני בעיקר בעיקר עייפה, מאוד, כל הזמן.

אז אני לא במיטבי בימים אלו, אני כן קמה כל בוקר, מתלבשת יפה, מודה לגיתי על הקיום האוהב שלו לצידי, מחייכת ומאירה פנים, אבל עם עצמי, בפנים, אני לא ממש בסדר. אני מלקה את עצמי, אני כל הזמן מבקרת ואפילו שאני יודעת שזה טפשי אני כל הזמן כועסת על הכשלונות הקטנים היומיומיים שלי וקשה לי לשים אותם במקומם ולהניח אותם מאחורי.

אני מקווה שהשבוע בשקילה אני אצליח להתאזן שוב, שלפחות אני אעמוד על המקום ואמשיך במגמת החזרת החובות ואם לא.. יש עוד שבוע ועוד הרבה אחריו.. כי אני כאן כדי להישאר ואני לא מתייאשת רק מדי פעם נחה בצד עד שיתמלאו המצברים מחדש.

בכל אופן שתדעו לכן שעד יום שישי שנסענו לקיבוץ אפילו שמיעטתי להגיב הייתי כאן כל יום קראתי והתחזקתי ונמלאתי הערכה וקנאה (חיובית) כלפי כל המחוננות והעושות במלאכה... לצערי עוד לא הספקתי לעשות השלמות.. מקווה היום אחרי העבודה להגיע לזה.

שיהיה לכולנו שבוע נפלא ונהדר, מלא באנרגיות חיוביות ומחשבות טובות ומעודדות ובהצלהח לכולנו בשקילה השבועית.

אוהבת המון, מיכל.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 13:47

נחושה
נחושה
מיכלי,
קורה ויקרה,
ממליצה לך לקרוא מאמר בשם סינפסות ב 7 ימים של ידיעות משישבת
הרבה מאוכל, עצבות, דיכאון, מע' חיסונית קשור למחשבות שלנו...
מאמר מאוד מומלץ לכולם
מקווה לראותך מחר ואם לא
שיהיה לך שבוע מוצלח
עזבי את נושא ההורמונים והמורמונים- תשתי הרבה מים קרים, תאכלי שלוש פעמים ביום ובלי פחממות מחמש
סומכת עלייך שתחדשי מצברים וכוחות
נחושהWave
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 12:47

אסתי ברוך
אסתי ברוך
שבוע טוב מיכל העיקר שאת פה איתנו בהצלחה השבוע
רק שמחות והצלחות אמן

ܓ✿ܓ✿
ܓ✿ܓ✿ܓ✿ܓ✿
ܓ✿ܓ✿ܓ✿

--
חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 12:01

מיכל שרון
מיכל שרון
לכל היקרות והאהובות כאן בפורום.. התגעגעתי מאוד... ובכן יש לי וידוי.. היה לי שבוע קשה מאוד ולכן נעדרתי מהפורום, לא כי הייתי בהפסקת אוכל, אלא כי פשוט לא היו לי אנרגיות חיוביות במיוחד...
השבוע חוויתי התקפת הורמונים קשה (והמבין יבין), סבלתי לראשונה בחיי מעצירות (סליחה אם אני מגעילה מישהו) מה שהביא לעלייה במשקל בשבוע שעבר אחרי ההצלחה המסחררת באיטליה ומצבי הרוח שלי השתנו כל כך מהר כל הזמן שלגיתי מגיע צל"ש ומדליה ותעודת כבוד על ששרד אותי השבוע ולא שלח אותי לרבנות..
זה פשוט היה שבוע קשה.. כל הזמן רציתי לאכול, הייתי על סף בולמוסים כל יום כמעט והסופ"ש בקיבוץ היה הקש ששבר את גבי.. מזל שעוד הלכתי כמה פעמים השבוע אז איכשהו אני עוד יכולה להסתכל לעצמי בלבן של העיניים.

האמת היא שהחזרה לשגרה אחרי כמעט חודשיים בבית קשה עלי, עוד לא התרגלתי לקום שוב מוקדם בבוקר (יותר מוקדם ממקודם), עוד לא התרגלתי להכין שוב קופסאות כל ערב לבוקר המחרת, עוד לא התרגלתי לזה שאת כל הסידורים צריך לדחוף לשעתיים שלוש הפנויות אחה"צ שיש לך וגם זה רק בהנחה שיצאתי בשעה סבירה מהמשרד, עוד לא התרגלתי לקצת המטורף של היומיום שהיה לי ושכחתי כמה אינטנסיבי הוא היה... ואני בעיקר בעיקר עייפה, מאוד, כל הזמן.

אז אני לא במיטבי בימים אלו, אני כן קמה כל בוקר, מתלבשת יפה, מודה לגיתי על הקיום האוהב שלו לצידי, מחייכת ומאירה פנים, אבל עם עצמי, בפנים, אני לא ממש בסדר. אני מלקה את עצמי, אני כל הזמן מבקרת ואפילו שאני יודעת שזה טפשי אני כל הזמן כועסת על הכשלונות הקטנים היומיומיים שלי וקשה לי לשים אותם במקומם ולהניח אותם מאחורי.

אני מקווה שהשבוע בשקילה אני אצליח להתאזן שוב, שלפחות אני אעמוד על המקום ואמשיך במגמת החזרת החובות ואם לא.. יש עוד שבוע ועוד הרבה אחריו.. כי אני כאן כדי להישאר ואני לא מתייאשת רק מדי פעם נחה בצד עד שיתמלאו המצברים מחדש.

בכל אופן שתדעו לכן שעד יום שישי שנסענו לקיבוץ אפילו שמיעטתי להגיב הייתי כאן כל יום קראתי והתחזקתי ונמלאתי הערכה וקנאה (חיובית) כלפי כל המחוננות והעושות במלאכה... לצערי עוד לא הספקתי לעשות השלמות.. מקווה היום אחרי העבודה להגיע לזה.

שיהיה לכולנו שבוע נפלא ונהדר, מלא באנרגיות חיוביות ומחשבות טובות ומעודדות ובהצלהח לכולנו בשקילה השבועית.

אוהבת המון, מיכל.
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!