28/01/2012 22:17
EFF Posts: 6391
|
2 חצילים בינוניים 3 בצלים בינוניים 3 כפות שמן קנולה או זית 3 עגבניות בשלות 100 גרם רסק עגבניות 2 פלפלים ירוקים 2 פלפלים חריפים 1 כף פפריקה מתוקה 1 כף פטרוזיליה קצוצה, מלח לפי הטעם אופן ההכנה: לקלף את החצילים ולחתוך לקוביות קטנות להמליח מעט ולהניח בצד. בינתיים לקצוץ את הבצל ולאדות בתוך סיר בשמן עד קבלת גוון שקוף. לחתוך את הפלפלים הירוקים והחריפים לריבועים קטנים מאוד להוסיף את קוביות החצילים והפלפלים לבצל. לכסות את הסיר ולצלות עד שהכל מתרכך. להוסיף עגבניות מרוסקות בפומפייה גסה ורסק עגבניות ולהמשיך בצליה עד שמסמיך. סמוך לגמר הבישול לתבל בפפריקה, פטרוזיליה ומלח. לקרר את הסלט, להעביר לצנצנת ולשמור במקרר. תודה למלכה
|