27/01/2012 16:04
EFF Posts: 6391
|
250 גרם גבינה לבנה 150 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת 1/2 כוס בצל קצוץ דק 1 שן שום כתושה 1 כף חמאה מומסת 1/2 כפית מלח דק 1/2 כפית פלפל שחור גרוס 2 ביצים 300 גרם תרד קפוא, קצוץ, מופשר ומנוקז מנוזלים 1/4 כפית פפריקה 1/8 כפית אגוז מוסקט מגורר דק אופן הכנה: 1. מטגנים קלות את הבצל והשום בחמאה עד להזהבה קלילה. 2. מכניסים לקערה עמוקה של מערבל את הגבינות, הבצל והשום, התבלינים והביצים ומערבלים היטב. לבסוף מוסיפים את התרד ומערבבים.מתבלים. 3. יוצקים לתבניות אפייה אישיות (של מאפינס) אופים ב-170 מעלות בערך 20 דקות.
|