27/01/2012 16:03
EFF Posts: 6391
|
1 שקית (800 גרם) מדליוני תרד מוקפאים "סנפרוסט" 1 גביע (250 גרם) גבינת ריקוטה 5% שו 100 גרם גבינת סקי 5% 3 ביצים, מופרדות 1 כף פירורי לחם קל 1 כף אבקת מרק בצל 1 שן שום מלח, פלפל שחור טחון 2 כפיות שמן זית 200 גרם דג סלמון, חתוך לקוביות קטנות מחממים תנור לחום בינוני (180 צ.). מחממים את התרד 5 דקות במיקרוגל ומסננים היטב. מעבירים לקערה. מוסיפים לקערה את הגבינות, החלמונים, הקמח, אבקת המרק, השום והתבלינים ומערבבים היטב. מקציפים את החלבונים כחצי דקה-דקה עד שנוצר קצף רך ומוסיפים לתערובת התרד בתנועות ערבוב עדינות. מחממים במחבת 2 כפיות שמן הזית ומטגנים את קוביות הסלמון 2-1 דקות עד שהדג מזהיב מעט. מערבבים הכל לעיסה אחת משמנים תבנית בספריי שמן ויוצקים לתוכה את התערובת. אופים בתנור במשך 30 דקות עד שהפשטידה משחימה
|