23/01/2012 10:46
EFF Posts: 6391
|
'1/2 ק"ג חזה עוף פרוס דק כמו לשניצל 1 בצל בינוני 3-4 שיני שום כפית שמן זית 1/2 כפית חרדל ספריי שמן לשימון המחבת טעים חם וקר מרסקים עד דק ביותר את הבצל,שום,חרדל ושמן זית - מורחים במברשת את נתחי העוף משני הצדדים משהים כשעה מחממים מחבת טפלון טובה (למי שאין עדיין - אני ממליצה על המחבת של טפאל עם העיגול האדום במרכז. ציפוי הטפלון שלו נהדר!!!)(בעיקר אחרי שפסלו את הנאופלם האהוב עלי....) מתיזים מעט ספריי שמן-מטגנים את נתחי העוף 3 שקות מכל צד. מניחים בתבנית ואופים כ-10 דקות. ניתן להכין כמות גדולה ולקרר או אפילו להקפיא. נפלא בצהריים (היום אכלנו..) עם סלט בצידו..
|