הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חזרתי, חזרתי ואני כל כך שמחה :)

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/08/2010 07:46

מיכל שרון
מיכל שרון
איזה כיף שחזרת!!!! Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
16/08/2010 06:30

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
לביאה מקסימה מאוד מבינה את תחושותיך והרגשת השייכות לישראל אפילו תופעה זו מוסברת בפסיכולוגיה החברתית
אז כאן או שם העיקר שחזרת באנרגיות טובות להמשך עשייה בהצלחה בכל wink

לביאה כתב:
דובונית מקסימה, תודה על כל מילות העידוד ועל מהירות התגובה. רק תיקון קטן - הארץ שלי היא ישראל. בשנגחאי אני אורחת לכמה שנים. כשגרים בחו"ל יש מן תופעה כזו: או שמרגישים חזק יותר את השייכות לישראל או שמתרחקים מתחושת השייכות. אצלי השייכות לישראל התחזקה מאוד בשנתיים שאני חיה מחוץ לה ואני מאוד גאה לומר שאני ישראלית.
שיהיה לך שבוע מקסים מקסים

דובונית אכפת לי כתב:
לביאה ברוך שובך לארצך ולשגרתך המבורכתCool
המון בהצלחה במציאת רופא ובטוחה שיהיה בסדר אט אט וללא לחץ הוא אינו מועיל
ושיהיה הרבה שמחות לקטנטנים שחוגגים יחד כולם יום הולדת אין כמו שמחה גדולה רק בזהירות באוכל wink
והכי חשוב את איתנו כאן בפורום ומרגישה מחויייבת ואנו כאן נתמוך ונסייע בכל העת ובטוחה שתחזרי למוטב בציק צאקIgnored
מקווה שההריון ממש יפה ואת מרגישה בסדרsmile
שיהיה בהצלחה בכל ושבוע טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 20:29

קרולין
קרולין
לביאה יקרה
כיף שאת איתנו בפורום.

תמיד כאן בשבילך

ים של הצלחה בכלללללללללל

קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 18:42

רבקה
רבקה
לביאה יקירתי את עכשיו בחזרה כפולה
חזרה הביתה לשנגחאי וחזרה לפורום המדהים
כיף שאת איתנו
והרבה ברכות לימי ההולדת של הילדים - מזל טוב אחד גדול
אנחנו כאן איתך וכמובן שמרי על עצמך ובטוחה שהכל יהיה בסדרWave
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 16:11

1103
1103
לביאה יקרה
ברוכה השבה.טוב עשית שחזרת הביתה לחוגים
המדהימים של מירי שלנו.בתקווה שהפעם זה לתמיד.
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 15:59

miribelkin
miribelkin
Administrator
לביאה יקרה ואהובה יופי שאת שוב איתנו. הכל יהיה בסדר ממשיכים. בביקור הבא אנחנו מתחבקות ומתנשקות בהצלחה שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 11:34

נינוש
נינוש
לביאה יקרה
כל כך התגעגנו אלייך ולכתיבה שלך, היית חסרררררררררררררררררררה
איזה כייף שחזרת
סומכת עליך שהכל יהיה בסדר
בהצלחה בכל המשימות
הריון מוצלח, שמירה על המשקל ויום הולדת לילדודס
וחשוב חשוב להשתתף בפורום המדהים שלנו
חבל שלא יצא לנו לראות אותך
אולי בפעם הבאהwink
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 11:26

dany
dany
לביאה אהובהsmile
הנה את כאן חוזרת אל המסלול ואל החיים השיגרתייםwink
אז קודם כל להפנים שוב את הכללים... והם לא מסובכים.. פחמימות עד חמש , הרבה מים, פעילות עד כמה שניתן גם בצל ההריון.. ארוחות מסודרות ללא נשנושים.. את יודעת אני רק קצת מזכירה...
ימי הולדת שמחים לילדודס ואני יודעת מהעבר שהיו החגים שרצית ידעת לשמור ולא לגעת במה שלא צריך אז בטוחה שגם עכשיו תעשי בחירות נכונות.
בנוגע לבחירת רופא אני מניחה שתעשי סקר שוק רציני יש לך עוד מספיק זמן.... אולי יש שם בקהילת הזרים עוד מישהי שעברה תהליך כזה ויכולה לתמוך בך.
ואנחנו כאן תמיד תמיד תמיד עומדות לרשותך בכל שאלה ובכל בעייה וכמובן שמחות שתשתפי אותנו בהצלחות שלך... אך כפי שכתבת חלק כל כך חשוב מהתהליך זה להיות אמיתי וכן... כי אם אנחנו מעמידות פנים אנחנו בסופו של עניין משקרות רק לעצמנו.
שלך באהבה חיבוק ונשיקה
דני

לביאה כתב:
חזרנו לשנגחאי מחופשת מולדת. אני עם הפנים קדימה, משתדלת למזער "נזקי משקל" מהחופשה המדהימה. התחייבות ראשונה - לכתוב כל יום בפורום. בשבילי, כתיבה היא כלי מאוד חזק לשמור על המסגרת. היום בחרתי לכתוב על נושאים שכאילו לא קשורים לאוכל, אבל אצלי, כל התרגשות / לחץ / ציפייה וכו', יכולים להיות טירוץ לאוכל. הרבה "פרוייקטים" עומדים לפני עד הלידה - החשוב שבהם: למצוא רופא / ה מנתחת לניתוח הקיסרי הצפוי בע"ה בתחילת נובמבר. בסין יש מדיניות של "ילד אחד" (ובתנאים מסוימים שני ילדים) וכתושבת זרה אני נעזרת ברפואה הפרטית פה. אז למצוא מנתח זה כמו למצוא כל מוצר צריכה אחר - עוברים מבית חולים לבית חולים ומראיינים רופאים לראות למי יש ניסיון, שומרים על אופטימיות ומקווים לטוב. למרות ששנגחאי היא סין, בעשור האחרון יש כאן קפיצה מטורפת של התפתחות טכנולוגית, מקצועית וכלכלית. אני מאמינה שככל שאחקור יותר ואאסוף יותר מידע, כך תרד רמת החרדה ויהיה בסדר. חוץ מזה, בחודש הבא אנו חוגגים ל-3 ילדינו האהובים יום הולדת (הבנות בנות 7, הקטן בן 5) שגם זו הפקה בפני עצמה...
והכי חשוב - אני בפורום. זה אולי נשמע הזוי אבל דווקא כאן, בשגרת החיים שלי בשנגחאי, אני מוצאת עצמי מצליחה להתחבר ולהשתתף בפורום.
אני מאחלת לכל החברות הוותיקות שכבר "מכירות" אותי ולכל החברות האחרות שבוע נפלא, מלא באנרגיות חיוביות
אין כמו אחווה נשית לחיזוק המערכת החיסונית Pat on the head
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 10:16

לביאה
לביאה
דפי היקרה, אכן הפורום הזה הוא מעטפת תמיכה אמיתית ואיכותית. ניסיתי כאן ללכת בשנה שעברה לשומרי משקל ולא מצאתי את עצמי. הבדלי תרבות ומנטליות. למרות שלא כל כך מקובל לומר זאת, יש הרבה קסם וחום וחיבור בזכות ה"דוגריות" הישראלית. אני יכולה להתבטא כאן על בולמוסים ולדעת שיש עוד כאלה שיודעות על מה אני מדברת. בסופו של יום, למרות החוויה התרבותית הגלובלית שבה אני חיה כרגע, הכי מרגיע אותי לדעת שיש את הפורום האיכותי והכל כך ישראלי הזה, עם ההרצאות החכמות של מירי.
אני בהחלט מתכננת להמשיך לכתוב - אין לי דרך אחרת וכן יש לי הרבה ק"ג עוד להוריד... ב-ה-צ-ל-ח-ה לכולנו smile
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 09:05

דפי
דפי
לביאה יקרה.
פרוייקטים לא פשוטים לפנייך אך בטוח שתעברי אותם בהצלחה.
אני מאוד מבינה את הקשר שלך לארץ ובייחוד את חשיבות הפורום . יש לך בודאי הרגשה של "רחוק אבל קרוב ". את נמצאת רחוק מאיתנו אבל האפשרות לשוחח אתנו בכל שעה שתחפצי מקרבת אותך לארץ. תצמדי לתוכנית של מירי , תמשיכי לשמור על קשר רצוף ואנחנו כאן אתך.
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 08:22

לביאה
לביאה
תודה רבה. שיהיה לך שבוע טוב ומקסים
דפי כתב:
לביאה
בהצלחה דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 08:21

לביאה
לביאה
דובונית מקסימה, תודה על כל מילות העידוד ועל מהירות התגובה. רק תיקון קטן - הארץ שלי היא ישראל. בשנגחאי אני אורחת לכמה שנים. כשגרים בחו"ל יש מן תופעה כזו: או שמרגישים חזק יותר את השייכות לישראל או שמתרחקים מתחושת השייכות. אצלי השייכות לישראל התחזקה מאוד בשנתיים שאני חיה מחוץ לה ואני מאוד גאה לומר שאני ישראלית.
שיהיה לך שבוע מקסים מקסים

דובונית אכפת לי כתב:
ושיהיה הרבה שמחות לקטנטנים שחוגגים יחד כולם יום הולדת אין כמו שמחה גדולה רק בזהירות באוכל wink
והכי חשוב את איתנו כאן בפורום ומרגישה מחויייבת ואנו כאן נתמוך ונסייע בכל העת ובטוחה שתחזרי למוטב בציק צאקIgnored
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 06:57

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 06:18

דפי
דפי
לביאה
בהצלחה דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/08/2010 05:16

לביאה
לביאה
חזרנו לשנגחאי מחופשת מולדת. אני עם הפנים קדימה, משתדלת למזער "נזקי משקל" מהחופשה המדהימה. התחייבות ראשונה - לכתוב כל יום בפורום. בשבילי, כתיבה היא כלי מאוד חזק לשמור על המסגרת. היום בחרתי לכתוב על נושאים שכאילו לא קשורים לאוכל, אבל אצלי, כל התרגשות / לחץ / ציפייה וכו', יכולים להיות טירוץ לאוכל. הרבה "פרוייקטים" עומדים לפני עד הלידה - החשוב שבהם: למצוא רופא / ה מנתחת לניתוח הקיסרי הצפוי בע"ה בתחילת נובמבר. בסין יש מדיניות של "ילד אחד" (ובתנאים מסוימים שני ילדים) וכתושבת זרה אני נעזרת ברפואה הפרטית פה. אז למצוא מנתח זה כמו למצוא כל מוצר צריכה אחר - עוברים מבית חולים לבית חולים ומראיינים רופאים לראות למי יש ניסיון, שומרים על אופטימיות ומקווים לטוב. למרות ששנגחאי היא סין, בעשור האחרון יש כאן קפיצה מטורפת של התפתחות טכנולוגית, מקצועית וכלכלית. אני מאמינה שככל שאחקור יותר ואאסוף יותר מידע, כך תרד רמת החרדה ויהיה בסדר. חוץ מזה, בחודש הבא אנו חוגגים ל-3 ילדינו האהובים יום הולדת (הבנות בנות 7, הקטן בן 5) שגם זו הפקה בפני עצמה...
והכי חשוב - אני בפורום. זה אולי נשמע הזוי אבל דווקא כאן, בשגרת החיים שלי בשנגחאי, אני מוצאת עצמי מצליחה להתחבר ולהשתתף בפורום.
אני מאחלת לכל החברות הוותיקות שכבר "מכירות" אותי ולכל החברות האחרות שבוע נפלא, מלא באנרגיות חיוביות
אין כמו אחווה נשית לחיזוק המערכת החיסונית Pat on the head
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חזרתי, חזרתי ואני כל כך שמחה :)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!