15/08/2010 21:09
דפי Posts: 1126
|
רונית מצטרפת לדבריה של דני. שבוע מוצלח, דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2010 17:13
dany Posts: 19819
|
רונית תישארי איתנו לפורום על בסיס יומיומי ותכירי את כולנו כמובן שחלק רק וירטואלי... אך זה מרגיש כמו ממש פנים מול פנים... שבוע מצויין דני ronit209 כתב:
תודה לכל העונות ולמירי ,דובונית והשאר שאני לא מכירה...התגעגעתי.. שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2010 17:08
ronit209 Posts: 32
|
תודה לכל העונות ולמירי ,דובונית והשאר שאני לא מכירה...התגעגעתי.. שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2010 11:03
dany Posts: 19819
|
רונית ושאפתנית מקווה שאתן חשות טוב יותר מירי ודובונית כבר כתבו לכן כך שאין צורך לחזור על כך המון הצלחה יקרות ושבוע מעולה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2010 06:47
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית חמודה ישנם סיבות רבות לנפיחות כגון צבירת נוזלים חוסר שינה חוסר שקט גזים וכו' ואכן כמו שמירי רשמה להצמד לתפריט ולעשות רישום מאוד יכול להועיל ונסי לשים לב אולי מאכל מסויים גורם לך לתחושות אלא
אז תהיי קשובה לגוף ואם עדיין לא השתחררת פני למירי אחרי רישום והיא תסייע לזהות בהצלחה
וronit209 רשמתי לך בפוסט הקודם שפירסמת בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 23:59
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בימים כאלה יקירותי כדאי להיצמד לתפריט ולגבות אותו ברישום. שבוע נפלא אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 21:18
שאפתנית Posts: 8392
|
רונית אני מבינה לליבך. גם אני תקועה כבר שבוע שני על המשקל למרות הרצון שלי לרדת עוד כמה קילוגרמים עד החגים. היום גם התחושות ממש לא טובות. אני מרגישה נפיחות נוראית בבטן ולא שהיתה חריגה באוכל. בבוקר אכלתי פרוסת לחם עם טונה וירקות אחרי שיעור הספינינג. בצהריים אכלתי עוף בגריל עם תפוח אדמה וסלט ירוק וזהו, לא אכלתי ארוחת ערב כי אני מרגישה ורואה גם את הנפיחות בבטן והשד יודע ממה היא נגרמה. זה מבאס בעיקר בגלל שאני יודעת שלא היה משהו חריג באוכל אני מקווה שהנפיחות תרד עד מחר בבוקר ואני אקום בתחושה טובה יותר. אני מאחלת לשתינו הצלחה יתרה השבוע ושהעמידה במקום תיפסק ונצליח להתקדם. באשר לעיקול עצה לי אליך, תשתי הרבה מים זה עוזר לשחרר עם הזמן כנראה שאת לא שותה מספיק ולכן הכל תקוע. בהצלחה רונית, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 19:36
ronit209 Posts: 32
|
רק עכשיו תפסתי איך משתמשים בפורום החדש,לא הבנתי שזה לא כמו להיכנס לאתר לא נורא עכשיו אני כאן,ואני חייבת לדווח שאני תקועה קצת ואני מרגישה שגם העיכול תקוע.ניסיתי לאכול יוגורט ביו יופלה ואז התחילו כאבי בטן,לא התייחסתי,ויום אחרי שוב מערכת תקועה,שוב יוגורט ושוב כאבים.ממש מרגישים איפה האוכל נמצא בכל שניה,ניסיתי גם שזיפים ואני לא אוהבת פירות.יצא שאני ירדתי רק 100 גרם למרות שהשתדלתי מאוד כל השבוע.ואז ניסיתי אקטיביה שעוזרת לי קצת,אכלתי קודם לפני 5 עם קוואקר ותפוח(פעם ראשונה)והופתעתי,היה ממש טעים! אני כבר כמה חודשים שוב לא יודת יותר מ100 ואז עולה חצי קילו ושוב תוך יומיים יודת אותם (מחזירה חובות)ובסה"כ הכללי יורדת איזה 200 גרם. נקווה לטוב,לא קרה לי מעולם ואני שותה מלא.קצת באסה שתעבור...שבת שלום שבוע טוב!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|