16/01/2012 12:10
EFF Posts: 6391
|
חציל בקוביות או בפרוסות בצל פרוס 3 שיני שום פרוסות 4 גזרים מקולפים 2 קישואים בפרוסות פרחים מפורקים מחצי כרובית כפית כורכום כף פפריקה מתוקה כמה פרוסות מפלפל חריף למי שעומד בכך מלח גס פלפל גרוס 2 כפות שמן זית או הזלפה של ספריי בטעם חמאה 2 עלי דפנה בתבנית גדולה לפזר את הבצל, הגזר, פרוסות שיני השום וחתיכות החציל. מעל, לפזר מלח ופלפל לתבל בכף פפריקה, כורכום ועלי הדפנה. לבזוק מעט שמן זית מלמעלה, לערבב ולהכניס לתנור לחום בינוני של כ-180 מעלות צלזיוס למשך כשעה-שעה וחצי . ב- 45 דקות ראשונות כדאי לכסות את התבשיל בנייר כסף או נייר אפיה. לאחר מכן,לא מכוסה עד לקבלת צבע שזוף קל
|