15/08/2010 08:52
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-600 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 22:23
EFF Posts: 6392
|
נחושקה, הוסיפי ממתיק ומעט מלח - זה מאזן חמיצות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 23:43
נחושה Posts: 6982
|
אפי, האם עגבניות כתושות היתה הכוונה לעגבניות מרוסקות של טל? בכל אופן עשיתי וטעמתי עוד שהיה רותח והיה לי מעט חמצמץ אני בטוחה שהטעמים יספגו ומחר בצהריים יהיה לי מרק טעים וריחני שוב תודה יקירה על ההשקעה והיצירתיות אין כמוך נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 17:32
EFF Posts: 6392
|
עדיף שישכון למעלה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 17:27
EFF Posts: 6392
|
'בריא - ללא אבקת מרק... 1 בצל גדול קצוץ 1 גזר גדול קצוץ 1 כף שמן קנולה 1 קופסא עגבניות כתושות (800 גרם) 1 קופסא קטנה רסק עגבניות 1/3 (ולא יותר) אורז בסמטי 10 כוסות מים מלח, פלפל מיץ לימון וממתיק לפי הטעם לאדות בשמן בצל, להוסיף הגזר . לאחר מספר דקות את כל תכולת פחיות השימורים. להוסיף מים ולתבל במלח פלפל. להוסיף את האורז לבשל כחצי שעה מכוסה לאחר רתיחה. לכבות את האש,לתבל במיץ לימון (בערך מחצי לימון) וממתיק לפי הטעם האישי. נפלא... היום הכנסתי פנימה 2 כפות גדושות של ריקוטה בופלו. מאוד נהניתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|