14/08/2010 14:23
1103 Posts: 5022
|
ברכה יקירתי תקראי בבקשה את כל מה שכתבי למיקה,
ותתיחסי לדברי כאילו שכתבתי אותם אליך,
הרי מצבך דומה לשלה.
אני מאחלת לך ירידות משבוע לשבוע
התמדה בשליטה ובשמירה
שבת נהדרת ושלווה
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 14:18
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברכההרקוביץ עם כל השינויים שמגיעם עתה לחייך זה מה שיסייע לך אולי לשבור את המחסום מאמינה וחשה בשינוי שלך בהצלחה אנו איתך
ברכההרשקוביץ כתב:
מיקה יקרה, כמוני כמוך, קרוב לשנה אצל מירי ומדשדשת על שני הקילו פחות. בדיקות מזמן לא עשיתי אבל ההרגשה הכללית הרבה יותר טובה כאשר הוצאתי מהתפריט ראשית את הסוכר ועוד מרעין בישין... אפילו שהירידה היא כה איטית טוב שהחלטת להתחייב ולהמשיך כי כשאנחנו יודעים מה האלטרנטיבה אנחנו מבינים שאין אופציה אחרת ונותר באמת רק לקוות שהירידה אכן תגיע בסופו של דבר עם התמדה ועבודה קשה ואמיתית. מאחלת לך המון בהצלחה!!! edited by דובונית אכפת לי on 8/14/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 14:17
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיקה חמודה מאוד שמחה לשמוע על תשובות הבדיקות שלך ששוות הרבה בריאות שמחה לשמוע על תובנותיך כי אומנם לא ירדת אך גם לא עלית אז שמחה על מחשבותיך החיוביות ועם הגישה החדשה התוצאות לא יאחרו לבוא כי אכן מים עושים חור באבן בסופו של דבר אז רישום אכן יכול למקד ולהועיל ובנוגע לספורט פשוט לזכור יוצאים לעיתים עם אנרגיה אפס והאנרגיה שחוזרים ממש מבורכת לגוף ולנשמה אז למען עצמך כי מגיע לך תפני לך 45 דק' של הנאה מבורכת בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 13:13
|
מיקה יקרה מעולה שהתחלת לצעוד חשוב ביותר,לגוף ולנשמה בקשר למוצרי חלב יש לצרוך עד 5% שומן לא פחות. אם את מגיעה לאחד החוגים ולא רשומה דרך האינטרנט, הצעתי לך שתשארי בסוף ההרצאה להסבר של החדשים, זה יחדד לך שוב דברים שאולי את לא כל כך זוכרת. בנוסף לכל היתר השתדלי להצמד לשלוש ארוחות ביום שהפירות יהוו קינוח.בין לבין הרבה מים ותה צמחים קר. שיהיה בהצלחה. שבת נהדרת בשליטה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 11:49
רוויטל Posts: 288
|
תודה בנות אתחיל ברישום מדויק וספורט אשלב יחדיו. הבוקר שינסתי מותניים ויצאתי להליכה של 45 דקות. הרגשה נהדרת. חייבת לאמץ את ההליכה- החלטה ויהי מה! לגבי מוצרי דיאטה אני משתדלת דוקא לא מוצרי דיאטה אלא רגיל עד 3 אחוז ולא פחות. יתכן שהחריגה שלי בביניים- ואותם אני לא מחשיבה. עד לשקילה- אקפיד על הליכה ורישום. שוב תודה על ההתיחסות והטיפים.
-- מודעות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 07:51
dany Posts: 19819
|
מיקה לא יודעת איך ליעץ לך בנוגע לספורט כי גם אני די בטטה בנושא הזה... נירשמתי לפילאטיס לתחילת ספטמבר!! אך נראה לי שאת אוכלת הרבה דיאטה... שימי לב לכמויות.... גם הגזמה בנושא המוצרים הנכונים בסופו שלעניין הופכים לשומן. קוואקר הוא פחמימה צריך להיות מאד מדוייק... שקדים אגוזים זה שומן.... ויוגורט לא יותר מאחד ליום. אז רישום ממש יכול לעזור לך למצוא את נקודות התורפה.... אגב מספורט לא יורדים אלא מחטבים ומוסיפים בריאות... שיהיה לך המון הצלחה ושבת שלום דני מיקה כתב:
חברותץ יקרות תודה לכולכן. רק רציתי לומר שאני מאושרת קודם כל בגלל הבדיקות שהשתפרו. כמובן ללא מתוקים בעקבות הרצאותיה של מירי. ללא בורקסים, קרסונים ג'בטות, פיתות, עוגות יש קווקר, שקדים, אגוזים, יוגורט, מעט חריגה בקטנה אבל ספורט קשה לי ולכן יש מה לשפר. בדיקות רואים שיש אצלי ירידה בספורט- מאחר ואני עוסקה, עובדת, טורחת לכל הבית, משקיכעה בעבודה ומכאן זה בהחלט משפיע. האמת שלפחות לא עליתי ממה שהגעתי למירי. החודש אני מחדש זהב ולא הייתי מאמינה על עצמי שאני אחדש. לא נותר לי לומר שמירי תרמה לשיפור איכות החיים שלי (וגם של הבת שלי הקטנה -בחוג הילדים). מירי, אשה מדהימה, ולה הכי מגיע תודה. אשמח לטיפים- איך עוזבים את כל העבודה בבית ויוצאים להליכה?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 22:52
|
1103 כתב:
מיקה כתב: חברותץ יקרות תודה לכולכן. רק רציתי לומר שאני מאושרת קודם כל בגלל הבדיקות שהשתפרו. כמובן ללא מתוקים בעקבות הרצאותיה של מירי. ללא בורקסים, קרסונים ג'בטות, פיתות, עוגות יש קווקר, שקדים, אגוזים, יוגורט, מעט חריגה בקטנה אבל ספורט קשה לי ולכן יש מה לשפר. בדיקות רואים שיש אצלי ירידה בספורט- מאחר ואני עוסקה, עובדת, טורחת לכל הבית, משקיכעה בעבודה ומכאן זה בהחלט משפיע. האמת שלפחות לא עליתי ממה שהגעתי למירי. החודש אני מחדש זהב ולא הייתי מאמינה על עצמי שאני אחדש. לא נותר לי לומר שמירי תרמה לשיפור איכות החיים שלי (וגם של הבת שלי הקטנה -בחוג הילדים). מירי, אשה מדהימה, ולה הכי מגיע תודה. אשמח לטיפים- איך עוזבים את כל העבודה בבית ויוצאים להליכה? מיקה יקרה ברכות על תוצאות הבדיקות החיוביות - {ירידה בערכים},והרגשתך הכללית הטובה, זה נפלא,אך הסיבה שאינך יורדת טמונה במה שאת אוכלת,יתכן שאת אוכלת הרבה דייאטה. היזכרת אגוזים, אולי כדאי שתורידי אותם מהתפריט הרי ערכי הקולוסטרול שלך ירדו,לכן אין צורך לאכול אותם.שמי לב לכמות החלב שאת מוסיפה לקפה. כ"כ,הספורט אינו גורם לירידה במישקל,אם אוכלים שלוש ארוחות מסודרות בכמות סבירה,שותים מספיק מים,רואים ירידות יפות.אין ספק שספורט {צעידה}מוסיפה לבריאות,להרגשה הנפשית הטובה ולחיטוב הגוף. כ"כ כדאי לך להתחיל לרשום כל יום את מה שאת אוכלת,כך תהיה לך ביקורת.לא תמיד אנו מחשיבים את מה שבא לפינו בהסח הדעת. שבת שלום,הצלחה בתהליך ובשמירה ותוצאות נהדרות על המשקל. נילי
מיקה בהמשך לתגובתי,האגוזים גם הם מחוץ לתחום. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 22:48
|
מיקה כתב:
חברותץ יקרות תודה לכולכן. רק רציתי לומר שאני מאושרת קודם כל בגלל הבדיקות שהשתפרו. כמובן ללא מתוקים בעקבות הרצאותיה של מירי. ללא בורקסים, קרסונים ג'בטות, פיתות, עוגות יש קווקר, שקדים, אגוזים, יוגורט, מעט חריגה בקטנה אבל ספורט קשה לי ולכן יש מה לשפר. בדיקות רואים שיש אצלי ירידה בספורט- מאחר ואני עוסקה, עובדת, טורחת לכל הבית, משקיכעה בעבודה ומכאן זה בהחלט משפיע. האמת שלפחות לא עליתי ממה שהגעתי למירי. החודש אני מחדש זהב ולא הייתי מאמינה על עצמי שאני אחדש. לא נותר לי לומר שמירי תרמה לשיפור איכות החיים שלי (וגם של הבת שלי הקטנה -בחוג הילדים). מירי, אשה מדהימה, ולה הכי מגיע תודה. אשמח לטיפים- איך עוזבים את כל העבודה בבית ויוצאים להליכה? מיקה יקרה ברכות על תוצאות הבדיקות החיוביות - {ירידה בערכים},והרגשתך הכללית הטובה, זה נפלא,אך הסיבה שאינך יורדת טמונה במה שאת אוכלת,יתכן שאת אוכלת הרבה דייאטה. היזכרת אגוזים, אולי כדאי שתורידי אותם מהתפריט הרי ערכי הקולוסטרול שלך ירדו,לכן אין צורך לאכול אותם.שמי לב לכמות החלב שאת מוסיפה לקפה. כ"כ,הספורט אינו גורם לירידה במישקל,אם אוכלים שלוש ארוחות מסודרות בכמות סבירה,שותים מספיק מים,רואים ירידות יפות.אין ספק שספורט {צעידה}מוסיפה לבריאות,להרגשה הנפשית הטובה ולחיטוב הגוף. כ"כ כדאי לך להתחיל לרשום כל יום את מה שאת אוכלת,כך תהיה לך ביקורת.לא תמיד אנו מחשיבים את מה שבא לפינו בהסח הדעת. שבת שלום,הצלחה בתהליך ובשמירה ותוצאות נהדרות על המשקל. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 22:28
|
חברותץ יקרות תודה לכולכן. רק רציתי לומר שאני מאושרת קודם כל בגלל הבדיקות שהשתפרו. כמובן ללא מתוקים בעקבות הרצאותיה של מירי. ללא בורקסים, קרסונים ג'בטות, פיתות, עוגות יש קווקר, שקדים, אגוזים, יוגורט, מעט חריגה בקטנה אבל ספורט קשה לי ולכן יש מה לשפר. בדיקות רואים שיש אצלי ירידה בספורט- מאחר ואני עוסקה, עובדת, טורחת לכל הבית, משקיכעה בעבודה ומכאן זה בהחלט משפיע. האמת שלפחות לא עליתי ממה שהגעתי למירי. החודש אני מחדש זהב ולא הייתי מאמינה על עצמי שאני אחדש. לא נותר לי לומר שמירי תרמה לשיפור איכות החיים שלי (וגם של הבת שלי הקטנה -בחוג הילדים). מירי, אשה מדהימה, ולה הכי מגיע תודה. אשמח לטיפים- איך עוזבים את כל העבודה בבית ויוצאים להליכה?
-- מודעות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 18:29
רבקה Posts: 8411
|
מיקה יקירתי כל כך שמחה לשמוע שהבדיקות משתפרות אושר גדול וזה כמו שנאמר החוג של מירי זה לא רק חוג לדיאטה זה חוג ל- איכות חיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 18:14
דפי Posts: 1126
|
מיקה יקרה. שמחה שנפל לך האסימון. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 18:09
שאפתנית Posts: 8392
|
מיקה יקרה אני מחזקת את ידיך. השגת יעד מאוד חשוב - בדיקות טובות. עכשיו, כפי שכתבת בטח עם חידוש כרטיס הזהב תצליחי יותר בירידות. תוסיפי יקירתי את הפעילות הגופנית ותראי שהשמים הם הגבול. תתמכרי לתחושה הטובה ותצליחי. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 17:26
נחושה Posts: 6982
|
מיקה יקרה, קודם כל סחתיין על הבדיקות שהשתפרו =בריאות היית אצל מירי ואת מחדש כרטיס זהב=לא עלית שנה ! ועכשיו את מפנימה את התהליך ותראי ירידות כל הכבוד שאת מצרפת את הספורט לחייך, מוטיב חשוב מבחינת הנשימה והנשמה שיהיה בהצלחה מכל הלב והמשיכי לדווח לנו נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 16:39
dany Posts: 19819
|
בנות יקרות כבוד על הפנמת התהליך וההבנה כי לא ירידה במשקל אנחנו מחפשים אלא גם איכות חיים והנה כבר זאת אתן משיגות... לכן באמת כל הכבוד.. מאחלת לכן להמשיך בעשיה ובסופו של עניין גם תבוא הירידה הגדולה...\ שבת שלום ואהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 13:39
אשירה Posts: 4292
|
מיקה יקרה,
כמוני כמוך, קרוב לשנה אצל מירי ומדשדשת על שני הקילו פחות.
בדיקות מזמן לא עשיתי אבל ההרגשה הכללית הרבה יותר טובה כאשר הוצאתי מהתפריט ראשית את הסוכר ועוד מרעין בישין...
אפילו שהירידה היא כה איטית טוב שהחלטת להתחייב ולהמשיך כי כשאנחנו יודעים מה האלטרנטיבה אנחנו מבינים שאין אופציה אחרת ונותר באמת רק לקוות שהירידה אכן תגיע בסופו של דבר עם התמדה ועבודה קשה ואמיתית.
מאחלת לך המון בהצלחה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 13:21
קרולין Posts: 6651
|
מיקה יקרה! ברכות על תוצאות הבדיקות הטובות זה נהדר ומאד מאד חשוב.
בנוסף, תמשיכי להתמיד ולהשקיע בתהליך ותהני גם מירידות נהדרותתתתת.
מאחלת לך ים של הצלחההההההההה ובריאות טובה תמיד.
שבת שלום
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 13:18
|
מעידות שאני בדרך הנכונה. אני למעלה משנה אצל מירי ירדתי מעט 2 קילו בערך. קשה ולא קל לי. מגיעה כל שבוע להרצאות ונהנת מאד. היום קיבלתי את תשובות בדיקות הדם והפלא ופלא כרוב הערכים ירדו מה שלא קרה לי הרבה מאד זמן. שמחתי כל כך וזה בזכות ואני לא סתם כותבת את זה- בזכות כרטיס הזהב שעשיתי לי לשנה אצל מירי. משהו עובד עלי..ולכן אני מקפידה בתזונה. עתה אעשה לי כרטיס נוסף וכאן כבר אני מאמינה שתגיע הירידה. אני מבטיחה לדווח בעוד זמן מה על התהליך. גם מים באבן עושים חור כמו שמירי אומרת ואני מאושרת לגבי הבדיקות ירדו טיגליצרידים, כולסטרול כללי וכולסטרול רע ובזכות- אין ג'חנון, בורקסים, בצקים יש שמן זית, אגוזים, קוואקר ביוגורט (כמו המורה מירי) וכל זה מנשפיע. עתה אצא לדרך מצויידית ואוסיף מה שחסר לי בבדיקות- העלא ת הכולסטרול הטוב- זאת אומרת אני לא עושה מספיק פעילות גופנית ולכן כנראה גם לא יורדת. לא סתם מירי אומרת שיום אחד יפול לנו האסימון. מהיום מדווחת על פעילות גופנית וזה ישפיע. כמה שהבדיקות הם מראה לנו לגופנו.
-- מודעות....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|