05/01/2012 05:49
EFF Posts: 6391
|
4 כרעיים ללא עור 2 עגבניות גדולות 2 בצלים קצוצים גזר פרוס לעיגולים מלח כף שמן זית 1/2 ליטר מים רותחים
אופן ההכנה:
1. ממליחים את הכרעיים עם מעט מלח. 2. מטגנים את העוף בסיר שחומם מראש עם כף שמן עד להזהבת העוף. לאחר ההזהבה מוציאים מהסיר ומניחים בקערה. 3. מטגנים את הבצל והגזר באותו הסיר עד לקירמול והזהבה (אין צורך בהוספת שמן, העוף מפריש שומנים משלו). מוציאים ומניחים בקערה נפרדת. 4. מבשלים את העגבניות באותו הסיר עד לריכוך 5. מחזירים את העוף לסיר, מוסיפים את הבצל המטוגן והגזר. 6. מוסיפים מים רותחים ומבשלים במשך שעתיים.
|