04/01/2012 13:27
EFF Posts: 6391
|
החומרים: 1 כף שמן זית 1 בצל בינוני קצוץ 4 שיני שום קצוצות 3 גזרים גדולים פרוסים דק 225 גר' עדשים כתומות שטופות וברורות (אין צורך להשרות) 1.5 ליטר מים רותחים (-+) 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף 1 כף שטוחה מלח פלפל שחור גרוס 4 חופנים אטריות ביצים דקות 2 כפות כוסברה קצוצה (ולמי שלא אוהב: פטרוזיליה קצוצה)
אופן ההכנה: 1. לטגן בשמן זית בצל, שום, גזר עד לשקיפות והברקה. 2. להוסיף עדשים. 3. להוסיף מים+מל"פ+אבקת מרק. 4. להביא לרתיחה ועל אש קטנה - כחצי שעה. 5. לרסק מעט במערבל ידני. 6. להוסיף אטריות לא מבושלות ולבשל יחד כ- 5 דקות 7. מכבים אש, מוסיפים כוסברה מערבבים ויש!
אומרים שטעים עם יוגורט
|