16/08/2010 06:25
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אמן למילותיך ותבורכי כפול ומכופל יותר ממילותיך תודה dany כתב:
לכל הבנות יקרות שכאן המחשב אותנו חיבר... אז ניתן רק לברך אותו... אני בכל אופן מברכת את מזלי שפגשתי אתכן...תבורכו. ולכל אחת שבמהלך התהליך הזה מוצאת את הרגעים המכוננים שעושים את השינוי הקטן ולעיתים אפילו קטנטן בדרך לשינוי ולהחלמה... ישר כוח!! המון הצלחה .... והמשך תהליך מוצלח ופורה ונתחבר לרגעים היפים והמוצלחים שלנו . נגביר את כוח החיובי. וכך אין ספק שנוכל לו לשומן ונסלק אותו מחיינו !! אמן!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2010 11:01
dany Posts: 19819
|
לכל הבנות יקרות שכאן המחשב אותנו חיבר... אז ניתן רק לברך אותו... אני בכל אופן מברכת את מזלי שפגשתי אתכן...תבורכו. ולכל אחת שבמהלך התהליך הזה מוצאת את הרגעים המכוננים שעושים את השינוי הקטן ולעיתים אפילו קטנטן בדרך לשינוי ולהחלמה... ישר כוח!! המון הצלחה .... והמשך תהליך מוצלח ופורה ונתחבר לרגעים היפים והמוצלחים שלנו . נגביר את כוח החיובי. וכך אין ספק שנוכל לו לשומן ונסלק אותו מחיינו !! אמן!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/08/2010 06:38
|
כל מילה נכונה נילי .. ולך ברכההרקוביץ חמודה זכרי שאנו בני אדם ולכן קבלי הכל באהבה קבלי כל הכבוד על מה שאת כן כבר מתחילה לזהות הנפילות והחזרה לתלם המהירה יותר שזה שאפו בפני עצמו כי תחשבי שבמידה ולא אז היית אוכלת יומיים שלוש ו.... ואז המצב היה פחות טוב אז לראות את חצי הכוס המלאה לא תמיד קל אך אפשרי נסי לזהות על מה הנפילות ואז יהיה קל יותר והכי חשוב לחזור למסגרת תמיד בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 22:09
1103 Posts: 5022
|
כל קידמה היא מבורכת,הופכת את העולם לכפר גלובלי קטן והשמים הם הגבול.
לקידמה מסתגלים במהירות הבזק,ובשום פנים לא היינו מוכנים לחזור לאחור,הקשר
בין בני האדם הרחוקים והקרובים הינו מידי וזמין,קשה לנו לחשוב, לנו איך יכולנו אחרת.
כמובן שהיום אי אפשר בלי המחשב,וכל אמצעי התקשורת המתקדמים,זה לא
אומר שנעשנו מכורים אלה זוהי מציאות חיינו.
שבוע טוב בשליטה ובהצלחה בשקילה
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 21:54
EFF Posts: 6397
|
כאשר ידידנו המחשב מתקלקל אנחנו מרגישים עד כמה אנחנו קשורים אליו. זוכרים בכלל את הימים בלי??? אני לא יכולבה לחשוב על זה בכלל...בבית טוענים שאני מכורה. אני לא מרגישה כך...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 21:38
אשירה Posts: 4292
|
שלום לכלם
אני גונבת כמה דקות להשתמש במחשב כי כל היום אסף והמחשב בילו מחוץ לבית וכעת יש לי חלון קטן עד שהוא יגמור להתאמן על הפסנתר.
ליבי התרונן למקרא התגובות ששלחתן אלי למרות שידעתן שאני בעצם מנותקת. זה שימח אותי מאוד!!!!
אני התגעגעתי כל היום להתחבר ואני באמת מודה לכולכן !!!
מצב האכילה שלי היום הוא בסדר אחרי שאתמול הייתה נפילה רצינית, טוב שעכשיו אני יחסית מתאוששת מהר יותר מהנפילות אבל עדיין זה מחבל בדיאטה ולכן אני לא מצליחה לצבור ירידות משמעותיות ודי מדשדשת במקום. אני מאחלת לכולכן שבוע טוב עם הרבה אהבה והצלחות!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 19:21
שאפתנית Posts: 8392
|
למזלכן היום לאן שלא תלכו יש מחשב אז בלי פאניקה בנות. תמיד תצליחו להתחבר ואם לא בשביל לכתוב אז בטוח בשביל לקרוא. זה יחזיק אתכן עד שהמחשבים שלכן יחזרו לשגרה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 13:35
|
hadasosh1 וברכההרקוביץ מקווה המחשב יתוקן במהרה מבינה לליבכן לתסכול אכן לא קל אך זכרו את זעמכן לא להוציא באוכל אז תהיו חזקות ומחכים לתיקון המחשב וביינתים בכל הזדמנות שיש אנו כאן בהצלחה ושבת נעימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 22:46
tutit Posts: 2431
|
הי ברכה איזו הזדהות הרגשתי שקראתי מה שכתבת ,גם לי יש בעיות עם המחשב ומאתמול הוא בכלל לא נדלק וכל כך קשה בלי הפורום ובלי ההרצאות ,אז עכשיו נסעתי לאחי במיוחד להזריק קצת מירי בלקין לוריד מקווה שיתוקן בקרוב כי מאוד קשה בלי אני כמוך משתגעתתתת ואנסהלהכנסלפהאהיה בקרבת מחשב-ולכל קוראי הפורום שיהיה בהצלחה בתהליך...באהבה ,ממני שנהנית לבקר פה בזמני הפנוי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 22:36
נחושה Posts: 6982
|
ברכה, אנחנו כאן 24 שעות ביממה, ממתינים לך בהצלחה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 18:18
שאפתנית Posts: 8392
|
ברכה שבת שלום, אני מקווה שתתגברי על התקלה במהרה ותחזרי להשתמש במחשב שלך. בינתיים את עושה חייל עם המחשב המשוכלל של בנך. בהצלחה בתקשורת.... שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 16:30
dany Posts: 19819
|
ברכה שבת שלום ואת רואה איך החיים שוב ושוב מלמדים אותנו דברים חדשים!!! הנה את מתמודדת עם המחשב הנייד של הבן.... ומהון להון גם איתו תשחי בים הגדול... המשיכי לכתוב לנו כי את חברה יקרה ואנחנו אוהבים אותך... נשיקות דני ברכההרשקוביץ כתב:
המחשב שלי התחרפן לגמרי ואני מרגישה ממש אבודה אני כרגע נעזרת בלפטופ של בני אסף שזה לפטופ מאוד משוכלל אבל מה לעשות שאני לא כל כך משוכללת רציתי לאחל לכולכם סוף שבוע טוב, רגוע ומוצלח!!! אני אנסה להתרגל בינתיים ללפטופ אבל אם לא תשמעו בזמן הקרוב זה בגלל בעיות המחשב! אוהבת את כולכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 13:04
קרולין Posts: 6651
|
ברכה יקרה, שבת שלום ומבורך גם לך!
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 12:59
|
תודה דפי, נעים לשמוע פידבק חיובי,
התקלה במחשב שלי הבהירה לי עד כמה אני כבר מכורה לפורום... פשוט התחרפנתי מכך שלא אוכל להיות בקשר
שבת שקטה גם לך בלי הרבה זעזועים באוכל!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 12:07
דפי Posts: 1126
|
ברכה יקרה. שבת שלום בשליטה מלאה וברוגע . אני מקוה שתמשיכי לכתוב כמו שעשית כאן. אוהבת מאוד לקרא את מסריך. אוהבת דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 12:04
|
תודה רבקה'לה ושתהיה גם לך שבת נהדרת!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 12:00
רבקה Posts: 8411
|
מחזירה לך אהבה ושבת שלום בשליטה מלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 11:57
|
המחשב שלי התחרפן לגמרי ואני מרגישה ממש אבודה
אני כרגע נעזרת בלפטופ של בני אסף שזה לפטופ מאוד משוכלל אבל מה לעשות שאני לא כל כך משוכללת
רציתי לאחל לכולכם סוף שבוע טוב, רגוע ומוצלח!!!
אני אנסה להתרגל בינתיים ללפטופ אבל אם לא תשמעו בזמן הקרוב זה בגלל בעיות המחשב! אוהבת את כולכם
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|