15/08/2010 10:34
dany Posts: 19819
|
שבוע הכי כיפ כייפי שיכול להיות!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 23:56
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טולי יקרה כרגיל כותבת מדהים הברזת השבוע מההרצאה והשקילה. מקוה שאת בסדר ונראה אותך ביום רביעי מתגעגעת ואוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 23:27
toly Posts: 898
|
מתנצלת בפני שאר היקרות שהגיבו לפוסט וטרם התייחסתי פשוט אני צריכה לעשות גם פה עוד דוקטרט לקריאת כל ההודעות הרבות והנהדרות שיהיה לכולנו שבוע טוב מפרה בעשייה חיובית ועם חיוכים רבים שנדע לשלוט על שערי הלע ונניע את שאר האיברים ושיהיה לנו הכי טוב שרק אפשר ואפשר או כמו שאומר נעמק'ה המתוק בן ה4 שיהיה שבוע כיף כייפי באהבה טוליי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 20:00
דפי Posts: 1126
|
טולי מדהימה, שיהיה לך שבוע מדהים. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 19:26
שאפתנית Posts: 8392
|
זה פשוט תענוג לקרוא אותך טולי. בהצלחה בשיפוצים. איך זה מתיישב טוב שיפוצים לכבוד החגים הא??
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 13:55
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
90609 טולי המהממת אין עליך נהנתי מכל מילה שכתבת כל הכבוד לך על התובנות החישובים והעשייה על הספורט והגיוון והכי חשוב השליטה
כל הכבוד על השנינות המחודשת ועל גזרה שבטוח אצלך רק משתבחת אין כמו מחמאות שמגיעות לך ובזכותן מוותרים על כל ביס
המון בהצלחה ומקווה לקרוא אותך לעיתים קרובות המשך שבת ויום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/08/2010 07:45
|
שוב אני צוחקת איזה שמחה לקרוא... אני חושבת שאפילו בפאריז על הגפילטע שמעו... יש שם קהילה יהודית ממוצא אשכנזי אי אפשר מזה לברוח... וחלה לטבול יהודי ימצא בכל מקום...... אצלנו אפשר לעשות סנדוויץ עם שתי פרוסות חלה ובאמצע עוד פרוסה..... אך טולי מה חכמה היא כבר מבינה שפרוסות החלה על הצמיגים מתיישבות. ולהפר צפירה זו ממש עבירה!! והבאנליות של החיים.... היא החוכמה הגדולה ביותר. טולי המשיכי כאן לכתוב לנו את דברי החוכמה שלך ועלי להודות שבתחילה שרק הייתי ממש צעירה כאן בפורום לא כל כך הבנתי מה את אומרת.... אך במהרה נכנסתי לראש ואני מאד אוהבת אותו!!! יקירתי שייפי ירכיים... כווצי עכוזיים.... שטחי את הבטן..... כי כל הכבוד על התאים האפורים המשופשפים ומאותגרים אך מבחוץ רואים....... שבת שלום ועוד ימים של הצלחה דני toly כתב:
מה זה גפילטע? אצלנו בפריז לא שמעו על זה? את מתכוונת לג'ל הזה שטובלים בו טונות של חלה. ) האמת שאני מכורה לחריף אך קיבתי לא תמיד מאפשרת אז אני עושה זאת מפולפל במידה שלא אהפוך לפלפלת לוהטת...(גם כך טוענים שאני טורבו על האופניים...ושלא עומדים בקצב שלי ) אז הדגים יצאו טעימים להפליא ואתם חושבים שלא התחשמק לי פרוסת חלה מתוקה? אז מה אם התחשק לי. זה באמת שווה שאפר את הצפירה ואצור חריגה בגיזרה הצרה? ממש לא שווה אפילו לחשוב על זה-הבטן השטוחה עדיפה מכנסי הרכיבה הצמודים והחושפים שוקיים חטובים על פני פולקע'ס שמנדמודים ומדלדלים-עדיפים פי אלף מונים ותסלחו לי אם נשמעת בנאלית אבל שנים ארוכות עבדתי וטיפחתי את תאיי האפורים שהשחירו מרוב לימודים ותארים עכשיו אני בפקולטה הכי חשובה וראויה-הפקולטה של מירי בלקין לאיכות ואריכות ימים וכאן אין קורסים קצרים-זה לכל החיים והרבה פוסטים של דוקוטורט שאינם נגמרים ואם חשבתי שאני יודעת משהו על התהליך-אז חשבתי....כולנו חושבים שאנחנו הכי הכי מומחים אז חשבנו... אז עכשיו אני ומשקיעה בגופי ובעציצים ושימתינו כל המחזרים בארץ ובחו"ל פריז עסוקה בשיפוצים ותשוב לככב באריזה חדשה ומשודרגת עם בוא החגיםי וכל טייאר שנושר ומתחטב עושה לי חיוך גדול ומאיר פנים בלב וכל השכנים הרכלנים תוהים ושואלים: יש לה חבר חדש?עשתה מתיחת פנים? מי הפלסטיקאי שעיצב לה כך את העכוזים? אני ישר שולחת אותם למעצבת העל שלי-מירי בלקין!!! שבת שלום חברים לשתות בבקשה עוד מים ולהניח למקרר לנוח בשבת וישבות אלוקים מכל מלאכתו ביום השביעי מכל מלאכתו אז גם אנחנו יכולים-להעניק מנוחה לראש ולמיצי הקיבה ולהינות גם מתחומים אחרים על גובלנים שמעתם?זה קאמבק היסטרי.... quote=dany]טולי איזה כייף שמידי פעם את פה מבקרת ואת רשומונך כותבת.... בטוחה שאת ממש על דרך המלך!!! שבת שלום ושהחריימה לא יצא חריף מידי לא אכלו כך בוורשה רק גפילטע.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 22:37
|
מה זה גפילטע? אצלנו בפריז לא שמעו על זה? את מתכוונת לג'ל הזה שטובלים בו טונות של חלה.) האמת שאני מכורה לחריף אך קיבתי לא תמיד מאפשרת אז אני עושה זאת מפולפל במידה שלא אהפוך לפלפלת לוהטת...(גם כך טוענים שאני טורבו על האופניים...ושלא עומדים בקצב שלי) אז הדגים יצאו טעימים להפליא ואתם חושבים שלא התחשמק לי פרוסת חלה מתוקה? אז מה אם התחשק לי. זה באמת שווה שאפר את הצפירה ואצור חריגה בגיזרה הצרה? ממש לא שווה אפילו לחשוב על זה-הבטן השטוחה עדיפה מכנסי הרכיבה הצמודים והחושפים שוקיים חטובים על פני פולקע'ס שמנדמודים ומדלדלים-עדיפים פי אלף מונים ותסלחו לי אם נשמעת בנאלית אבל שנים ארוכות עבדתי וטיפחתי את תאיי האפורים שהשחירו מרוב לימודים ותארים עכשיו אני בפקולטה הכי חשובה וראויה-הפקולטה של מירי בלקין לאיכות ואריכות ימים וכאן אין קורסים קצרים-זה לכל החיים והרבה פוסטים של דוקוטורט שאינם נגמרים ואם חשבתי שאני יודעת משהו על התהליך-אז חשבתי....כולנו חושבים שאנחנו הכי הכי מומחים אז חשבנו... אז עכשיו אני ומשקיעה בגופי ובעציצים ושימתינו כל המחזרים בארץ ובחו"ל פריז עסוקה בשיפוצים ותשוב לככב באריזה חדשה ומשודרגת עם בוא החגיםי וכל טייאר שנושר ומתחטב עושה לי חיוך גדול ומאיר פנים בלב וכל השכנים הרכלנים תוהים ושואלים: יש לה חבר חדש?עשתה מתיחת פנים? מי הפלסטיקאי שעיצב לה כך את העכוזים? אני ישר שולחת אותם למעצבת העל שלי-מירי בלקין!!! שבת שלום חברים לשתות בבקשה עוד מים ולהניח למקרר לנוח בשבת וישבות אלוקים מכל מלאכתו ביום השביעי מכל מלאכתו אז גם אנחנו יכולים-להעניק מנוחה לראש ולמיצי הקיבה ולהינות גם מתחומים אחרים על גובלנים שמעתם?זה קאמבק היסטרי....
quote=dany]טולי איזה כייף שמידי פעם את פה מבקרת ואת רשומונך כותבת.... בטוחה שאת ממש על דרך המלך!!! שבת שלום ושהחריימה לא יצא חריף מידי לא אכלו כך בוורשה רק גפילטע.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 18:06
שאפתנית Posts: 8392
|
טולי ברכות על ההישג - בגד ים ביקיני!!! נשמע לי כיף לא נורמלי להצליח בדיאטה וכשהתוצאות מעולות אז גם ללבוש ביקיני. שבת שלום לך, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 17:30
נחושה Posts: 6982
|
טולי היא פלפלית חריפה אש, למי שלא מכיר היא חתיכה מהממת ובחורה חריפה ויוצאת דופן ביכולותיה, זהו רק רציתי שתדעו... אני בטוחה שבחוף ינאי תסובבי ראשים ובהצלחה עם החריימה ובכלל נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 16:42
|
טולי איזה כייף שמידי פעם את פה מבקרת ואת רשומונך כותבת.... בטוחה שאת ממש על דרך המלך!!! שבת שלום ושהחריימה לא יצא חריף מידי לא אכלו כך בוורשה רק גפילטע.....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 14:42
|
תודה מקסימות וכל המפרגנות ןבאמת מספיק עם התירוצים וההדח'ות למה לאלוהים אין תירוצים? טוב הוא רק אלוהים אנחנו רק בני אנוש... אז כן החום מייגע ולא ממש ממריץ לצעידה אז כן לכל אחד לחץ ותיקים כבדים וחתול מילל מעצבן נורא(למה דווקא בחצר הבית שלי בשעה 2 בלילה? וכאלה למה אפשר לשאול עד עזה וזה לא ממש עוזר לכעוס לרטון ולהתעצבן אז במקום הלמה בואו נשאף ונעשה את האיך וכמה שווה לי להיות רזה בריאה וחייכנית כמו שאומרת פרופ' ברוך-שרק תבורך ותתברך חייך לעולם ויחייך אליך בחזרה שבת שלום חברים הולכת לחתוך פלפלים לסלט ולחריימה(כנסו לפורום מתכונים תגלו שם הפתעות מבית היוצר של אפי שפית בינלאומית באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 13:11
אשירה Posts: 4292
|
טולי מחוננת,
כל הכבוד על השגייך!
המחמאות מדברות בעד עצמן ואם הצלחת כל כך יפה עד כה בטוח שתמשיכי להצליח!
שבת נהדרת ופוריה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 13:06
קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה, כיף לקרוא אותך!
בהצלחה רבה סומכת עלייך עד החגים כולנו יכולים עוד קצת לשפר.....
שבת שלום ונשיקות
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 11:56
רבקה Posts: 8411
|
טולי, את מקסימה ואין על קבלת המחמאות , תהני מהן כי מגיע לך את דואגת ועושה זאת במו ידייך. בטוחה אני שעוד קצת גם ה "ע " תיעלם והבקיני יכסה גם את ה... הצהרתך תביא אותך להצלחתך במבצע האישי שתהיה לך שבת שלום עם מחמאות מפה ועד אין סוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 11:22
|
כמו כל אצן אולימפי או שחיין מקצועי היודע שכל אימון משפר את הישגו ושובר שיאים חדשים כך החלטתי אני ווורשה לשעבר ודוגמנית מסלול פריז לשבת היום עם עצמי אחרי רכיבה מדהימה בבוקר(שבוע שלא רכבץי או צעדתי בחוץ וזה יותר מידי ללא ספטרט בשבילי) שלפתי מחשב והעליתי על המסך את כל אירועי השבוע מבחינת אוכל מה ניתן לשפר מה ניתן לקזז מהתפריט איך הייתי מבחינת פחמימות היכן חרגתי בחלב ומוצריו איך היה מצב רוחי ומה ניתן לשפר בסוף שבוע כידוע לכם ולכל עם ישראל ואישתו וגרושתו הצהרתי פה קבל עם ועדה על מבצע אישי שלי לחגים וליום הולדתי ואני נחושה כמו כל אצן מקצועי להוכיח את יכולתי גם בעניין הזה אני קוצרת כל כך הרבה מחמאות על הופעתי לאחרונה שזה שווה הרבה יותר מכל טעימה זו או אחרת ואין אין לזה מחיר באוכל שהחוטיני והבקיני עולים לי על העציצים בחיי ימות המשיח כבר כאן שאני אעטה בגד ים שני חלקים צמוד ואראה חטובה ללא בושה על חוף בית ינאי? רק בחלומותיי הכמוסים והרטובים... אז עפ הפנים והטוכע'ס להווה ועתיד יש עוד זמן עד ראש השנה ולעבודה סוף שבוע נפלא ובשליטה ובאמת שיש קצת בריזה בבןקר ואפשר לצעוד בכייף ובהנאה וגם ליטול מגבת או מגבונית לחה להורדת האדים מהמצח(אגב קניתי סרט טניס ליד ולמצח וזה מאוד עוזר עם הזיעהבאהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|