02/01/2012 00:51
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: בצל גדול 2 פלפלים ירוקים בהירים 4 עגבניות גדולות 4 כרעי עוף פפריקה הונגרית מתוקה מלח כף שמן מים
אופן הכנה: לחתוך את הירקות לריבועים גדולים. לטגן בשמן עד לריכוך קל, להוסיף תבלינים (לא לקמץ בפפריקה). להוסיף את העוף ולבשל עוד מס' דקות משני הצדדים. להוסיף מים רק שיכסו את העוף ולא יותר. לדאוג שהעוף יהיה מכוסה ברוטב של הירקות. לאחר שהתבשיל רתח, להעביר ללהבה נמוכה לרתיחה עדינה ל-50 edited by EFF on 1/2/2012
|