|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/01/2012 15:27
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1000 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/01/2012 00:48
EFF Posts: 6391
|
המתכון ל - 20-25 קציצות. החומרים: 400 גר' בשר חזה עוף טחון 1 ביצה כף פרורי לחם כף גדושה קטשופ כף שטוחה סוכר חום (אפשר גם לבן רגיל) קצת פלפל ומלח חצי כף אבקת מרק עוף בצל אחד מטוגן
לרוטב: 2 עגבניות גדולות מרוסקות 1-2 קופ' רסק עגבניות 2 כוסות מים 1 כף סוכר חצי כפית מלח 3 עלי דפנה
אופן ההכנה: להרתיח רוטב ואז לזרוק פנימה כדורי בשר.
הערות שלי: 1. ניתן להכפיל כמויות. 2. אפשרי להחליף סוכר חום ברגיל. 3. בעיסת הכדורים - את הסוכר הוספתי לקוביות הבצל תוך כדי טיגונם - נותן צבע קרמלי ומעדן את הטעם. 4. אם עיסת הכדורים לא "תופסת" ניתן להוסיף עוד כף פירורי לחם (בכמות הכפולה: 2 כפות). 5. גודל כדור: אני לוקחת כמות של כפית ומכדררת. 6. זמן בישול: כשעה. 7. טעים על אורז לבן edited by EFF on 1/2/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|