25/12/2011 21:41
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: 400 גר תרד קפוא 250 גר ריקוטה 5% 2 ביצים 1/4 כוס חלב 2 כפות קמח מלח פלפל 1/2 כפית אגוז מוסקט 2 פרוסות טל העמק לייט חתוכות לרצועות דקיקות או מעט פרמזן מגורד דקיק מלח פלפל אופן הכנה: מבשלים את התרד במי מלח מערבבים את גבינת הריקוטה עם התרד בקערה נפרדת טורפים את הביצים מוסיפים את החלב, קמח, ותבלינים מוסיפים לתרד, מעבירים לתבנית מרובעת, מפזרים מעל רצועות הגבינה הצהובה אופים 45 דקות בחום בינוני
|