12/08/2010 15:10
EFF Posts: 6392
|
1/2 ק"ג עוף טרי טחון (אפשר חלק הבשר הכהה או חזה) בבלנדר: בצל גדול כמה שיני שום מלח, פלפל כורכום כמון או קצת אבקת מרק בטעם עוף צרור פרוזיליה וצרור כוסברה (מי שלא אוהב - יותר פטרוזיליה) לערבב וליצור קציצות בגודל כדורי פלאפל.
לרוטב: בכף שמן זית בצל, שום קצוץ 8 עגבניות גדולות קלופות וקצוצות כף אבקת מרק בטעם עוף 2-3קישואים בקוביות או תפוחי אדמה בקוביות (פחמימות!!)
לבשל את הרוטב ללא הוספת נוזלים - להכניס פנימה את הקציצות ולהמשיך בבישול על אש קטנה שעה וחצי
|