הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סדר במקרר ובמזווה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/08/2010 13:28

אשירה
אשירה
דובונית אכפת לי כתב:
ברכההרקוביץ רשמוו הכל חמודה
ובאמת המון בהצלחה מכל הלב
ומחזקת את דבריה של דני בטוחה שאת היום במקום אחר ויש לך אותנו
אז לא ניתן לך לחזור אחורה את תתמידי ויהיה בסדר שבת שלום smile

דובונית יקרה
תודה, דברייך תמיד מחממים את ליבי!!
שבת נפלאה גם לך Kissing

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/08/2010 13:25

אשירה
אשירה
פפריקה יקרה

תודה על החיזוקים!

אני מקווה בשבילך שתמצאי את הדרך לכך שארוחותיו של בעלך לא יחבלו לך בדיאטה.

זה לא קל לנו כשאנחנו צריכים לספק סוגי תפריטים שונים ולעיתים כאלה שקשה לנו אתם. אבל בחיים משותפים יש תרומה ויש תמורה וזאת התרומה שלנו. אז אנחנו צריכים להיות עוד יותר חזקים כדי לא ליפול לפיתויים למיניהם.

אני מאחלת לך הצלחה ושבת שלווה!!!

--
אשירה
+1 קישור קבוע (Permalink)
13/08/2010 08:12

פפריקה
פפריקה
ברכה -
מחזקת אותך בתוכניותייך.
את נשמעת נחרצת ונחושה
ומלווה את מחשבותייך במעשים של ממש.
-מפנה את המקרר והמזווה-
ומכינה את סביביתך הקרובה לשינוי.
אין לי ספק שתצליחי.
ככה זה נראה לי מפה.
וככה אני מאחלת לך.

אצלי קרה לאחרונה ההיפך.
אחרי כמעט 10 שנים
שהייתי צריכה לדאוג לארוחת צהריים בשבילי בלבד
אישי יצא לפנסיה לפני חודש
ועכשיו הוא מצפה לארוחת צהריים יומית
בת 3 מנות!!!
זה הכניס אותי מאוד ללחץ
והקבוצה מאוד מחזקת אותי בהתמודדות הזאת.

אז שיהיה לך טיול מקסים ומוצלח מכל הבחינות.
פפריקה/מדלנה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/08/2010 07:00

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
ברכההרקוביץ רשמוו הכל חמודה
ובאמת המון בהצלחה מכל הלב
ומחזקת את דבריה של דני בטוחה שאת היום במקום אחר ויש לך אותנו
אז לא ניתן לך לחזור אחורה את תתמידי ויהיה בסדר שבת שלום smile
0 קישור קבוע (Permalink)
13/08/2010 06:06

dany
dany
ברכה יקרה
את כל כך צודקת !!!
המקום הידוע והמוכר של הכישלון (בנושא הדיאטה) ממש חרות בד.נ.א. כך שהחזרה אליו היא הכי קלה בעולם... זה המקום שמכירים כמו את הבית...
להגיע למקום אחר זו הרפתקאה ממש כמו לצאת לבנג'י...
לשנות דפוסים זה לא קל... אך האומץ שלך יקירתי רק לצאת ולהודות בגלוי להצהיר קבל עם ועדה... זו התחלה חדשה !!!
התחלה שמבשקת על שינוי דפוסים... כל הצהרת כוונות אמיתית , אחרת.
אנחנו כאן לעזור ולתמוך ולגרום לכך שהפעם תוכלי לבצע זאת עד הסוף ולהפתיע גם את עצמך... ולהוכיח לך שיש לך את היכולות לעשות זאת בשלמות....
שבת שלום יקירה
והמון המון המון הצלחה
כי זה לא קל אני יודעת מגוף ראשון
חיבוק חזק דני

יברכההרשקוביץ כתב:
תודה לכל המעודדות והמחזקות,

ניקי, את צודקת, הדאגה לעצמנו אכן מתמוססת במהלך הדאגות היומיומיות לקרובים אלינו ולכן אני כה מתרגשת מההזדמנות שתהיה לי להשקיע בעצמי.

דני, זה נכון שבגלל שזה זמני זאת פריבילגיה כי הרי אותם אלה שאנו דואגים להם ומטפלים בהם הם אלה שמביאים לנו את האושר הכי גדול בחיינו!

שאפתנית יקרה, אכן הפורום הינו המשפחה השניה שלי עכשיו ומכם אני לא אקח חופש.

דפי, המון תודה על החיזוקים והעידוד!

ונחושה חמודה, אני מקווה שאיחולייך יתממשו ואצליח להשיג תוצאות.

ובאופן כללי רציתי לאמר לכולכן שעצם הצהרת הכוונות מצידי זה לא דבר מובן מאליו בשבילי. מרוב שאכזבתי את עצמי בעבר, גם כאשר הייתי מנסה לרזות לא הייתי מדברת על כך עם אף אחד כדי לא לחוות שוב ושוב את תחושת הכישלון.

חשיפת תכניותי פה היא בשבילי סוג של לקיחת אחריות אבל גם הסתכנות מסויימת, אני הרי לא בטוחה שאצליח אבל החלטתי שהגיע הזמן להעיז ולקחת סיכונים מתוך הרגשה שפה המקום שיקבל אותי בכל מצב.

אז שוב תודה לכולכן!!! In Love
0 קישור קבוע (Permalink)
13/08/2010 01:36

אשירה
אשירה
תודה קרולין החמודה,
והבזדמנות זו אני מאחלת לך שתמשיכי לחגוג ולהנות עם אביך וכל בני משפחתך!!!grouphug

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2010 23:49

קרולין
קרולין
ברכה יקרה,
מצטרפת לבנות המקסימות, דאגי לעצמך וקחי החלטה שהפעם זה מצליח לך לאט ובטוח תגיעי לכל היעדים שלך.
כולנו כאן תמיד בשבילך! בהצלחהההההההההה רבה את יכולה!
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2010 21:14

אשירה
אשירה
תודה לכל המעודדות והמחזקות,

ניקי, את צודקת, הדאגה לעצמנו אכן מתמוססת במהלך הדאגות היומיומיות לקרובים אלינו ולכן אני כה מתרגשת מההזדמנות שתהיה לי להשקיע בעצמי.

דני, זה נכון שבגלל שזה זמני זאת פריבילגיה כי הרי אותם אלה שאנו דואגים להם ומטפלים בהם הם אלה שמביאים לנו את האושר הכי גדול בחיינו!

שאפתנית יקרה, אכן הפורום הינו המשפחה השניה שלי עכשיו ומכם אני לא אקח חופש.

דפי, המון תודה על החיזוקים והעידוד!

ונחושה חמודה, אני מקווה שאיחולייך יתממשו ואצליח להשיג תוצאות.

ובאופן כללי רציתי לאמר לכולכן שעצם הצהרת הכוונות מצידי זה לא דבר מובן מאליו בשבילי. מרוב שאכזבתי את עצמי בעבר, גם כאשר הייתי מנסה לרזות לא הייתי מדברת על כך עם אף אחד כדי לא לחוות שוב ושוב את תחושת הכישלון.

חשיפת תכניותי פה היא בשבילי סוג של לקיחת אחריות אבל גם הסתכנות מסויימת, אני הרי לא בטוחה שאצליח אבל החלטתי שהגיע הזמן להעיז ולקחת סיכונים מתוך הרגשה שפה המקום שיקבל אותי בכל מצב.

אז שוב תודה לכולכן!!! In Love

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2010 19:03

נחושה
נחושה
ברכה,
את עושה ולא רק מבטיחה, בטוחה שהתוצאות תגענה ומהר
אין כמו לדאוג לעצמך ולגלות עוצמות חדשות
בהצלחה יקירה, תעדכני
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2010 13:56

דפי
דפי
ברכה כל הכבוד על ההחלטה והביצוע.
בהצלחה דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2010 13:33

שאפתנית
שאפתנית
ברכה כל הכבוד על ההחלטה. עכשיו עשית את הצעד הראשון - ניקיון במזווה . אין ספק שאת תצליחי לרדת במשקל בתקופה הזו שאת מפנה לטיפול עצמי. הוצאת האויבים מהבית מוכיחים לך כמה את נחושה להצליח בתהליך. אני בטוחה שהפעם תשיגי את היעד שהצבת לעצמך. אנחנו איתך אז גם כשאת לבד בבית תכנסי לפורום ותרגישי שאת לא לבד, המשפחה השנייה שלך איתך.

בהצלחה !!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2010 13:23

dany
dany
ברור שמאחלים לך בהצלחה איך לא?.
לעשות סדר זה כזה כייף... לפנות מזווה אני מאד אוהבת....
ובכלל לחשוב שאת צריכה באופן זמני רק לדאוג לעצמך... זו ממש פריבילגיה... שתוכלי באמת לנצל אותה לקדם את המשימות שלך בהמון הצלחה... ואנחנו כאן לתמוך בך ולעזור לך בכל רגע שרק תרצי.... אך בוודאי עוד נעמוד בקשר ונוכל עוד לדסקס את התוכניות שלך לפרטיהן...
איתך תמיד!!!!
דני
ברכההרשקוביץ כתב:
חברי פורום יקרים

כפי שכבר הזכרתי פה אנו נוסעים לחו"ל בסוף אוגוסט ואני חוזרת לפני ראש השנה ואהיה חודש שלם לבד בארץ שזה אומר כמה דברים:

דבר ראשון לא אצטרך לדאוג לאף אחד. זה מצב שממש לא מוכר לי כי אני כל השנים, להוציא שבוע במצפה אלומות שקיבלתי מתנת יום הולדת ממשפחתי היקרה, אף פעם לא הייתי בחופש אמיתי שבשבילי זה אומר חופש מלדאוג או לטפל באחרים. לא משנה שכבר כולם בוגרים או מבוגרים. בפועל ילדי משוחררי צבא, גרים בבית ואחרי החופשה כולם חוזרים הבייתה.

דבר שני שהוא הדבר העיקרי והחשוב לקחתי על עצמי משימה לעשות דיאטה רצינית דווקא בתקופת החגים. בגלל שאהיה פה לבד הודעתי לכל הקרובים שאני בחודש הזה לא מארחת ולא מתארחת להוציא ערב חג שאהיה עם אחותי אבל גם אז, בניגוד לפעמים רגילות שאני מכינה חלק מהארוחה, הפעם אביא רק דברים קנויים וסגורים כמו שתיה קלה וכו' ובארוחה עצמה אני מתכננת להיות מחוננת. כל זאת כדי להקל על עצמי לשמור.

אז בתור שלב ראשון פיניתי היום דברים מהמקרר ומהמזווה והוצאתי מהבית את כל הדברים שהם לא בשבילי. הרגשתי נהדר לעשות זאת. זה נותן לי תחושה של התחלה של משהו טוב שהולך לקרה לי. עד הנסיעה כולם יאכלו כאן אוכל דיאטטי וזאת כדי שכשאחזור כבר לא יהיו לי אויבים בבית.

הבטחתי לעצמי שאם אצליח לרדת במשך השנה ירידה משמעותית אשחזר את הנסיעה שלהם בשנה הבאה ואז אוכל ממש להנות כי אין מה לעשות, כאשר המשקל מכביד עלי כל כך ההנאה שלי מנסיעות וטיולים היא לא כל כך גדולה ולפעמים אני מוותרת מראש.

אחלו לי הצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2010 12:30

nikname
nikname
בהצלחה ברכה,קודם כל, כמה כיף שיש זמן כזה, לדאוג לעצמך בלבד, בלי לחשוב גם על האחרים. זה גם סוג של חופשה
כמה שאנו יודעים שאנחנו צריכים להיות לפני הכל, ואם לא נדאג לעצמנו אף אחד לא ידאג וכו', זה תמיד מתמוסס בחיי היום יום

בהצלחה רבה. את לא באמת לבד. יש לך את כולנוווווו איתך Wiggle
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2010 12:06

אשירה
אשירה
חברי פורום יקרים

כפי שכבר הזכרתי פה אנו נוסעים לחו"ל בסוף אוגוסט ואני חוזרת לפני ראש השנה ואהיה חודש שלם לבד בארץ שזה אומר כמה דברים:

דבר ראשון לא אצטרך לדאוג לאף אחד. זה מצב שממש לא מוכר לי כי אני כל השנים, להוציא שבוע במצפה אלומות שקיבלתי מתנת יום הולדת ממשפחתי היקרה, אף פעם לא הייתי בחופש אמיתי שבשבילי זה אומר חופש מלדאוג או לטפל באחרים. לא משנה שכבר כולם בוגרים או מבוגרים. בפועל ילדי משוחררי צבא, גרים בבית ואחרי החופשה כולם חוזרים הבייתה.

דבר שני שהוא הדבר העיקרי והחשוב לקחתי על עצמי משימה לעשות דיאטה רצינית דווקא בתקופת החגים. בגלל שאהיה פה לבד הודעתי לכל הקרובים שאני בחודש הזה לא מארחת ולא מתארחת להוציא ערב חג שאהיה עם אחותי אבל גם אז, בניגוד לפעמים רגילות שאני מכינה חלק מהארוחה, הפעם אביא רק דברים קנויים וסגורים כמו שתיה קלה וכו' ובארוחה עצמה אני מתכננת להיות מחוננת. כל זאת כדי להקל על עצמי לשמור.

אז בתור שלב ראשון פיניתי היום דברים מהמקרר ומהמזווה והוצאתי מהבית את כל הדברים שהם לא בשבילי. הרגשתי נהדר לעשות זאת. זה נותן לי תחושה של התחלה של משהו טוב שהולך לקרה לי. עד הנסיעה כולם יאכלו כאן אוכל דיאטטי וזאת כדי שכשאחזור כבר לא יהיו לי אויבים בבית.

הבטחתי לעצמי שאם אצליח לרדת במשך השנה ירידה משמעותית אשחזר את הנסיעה שלהם בשנה הבאה ואז אוכל ממש להנות כי אין מה לעשות, כאשר המשקל מכביד עלי כל כך ההנאה שלי מנסיעות וטיולים היא לא כל כך גדולה ולפעמים אני מוותרת מראש.

אחלו לי הצלחה!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סדר במקרר ובמזווה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!