14/08/2010 08:51
NוריT Posts: 21
|
לטעמי אין מניעה משימוש בירקות אחרים. לא ניסיתי. אני אוהבת את השילוב של עגבניות עם שמן ועשבי תיבול(איטלקיים/צרפתיים), זה נראה לי כמתיישב "נכון". גם מרווה תלך פה טוב. אני קוצצת מהכל טרי. בתיאבון. אם ניסית תגידי מה ותני חוו"ד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 18:55
נחושה Posts: 6982
|
נורית, זה הולך רק עם עגבניות? או שאפשר להשתמש בירקות אחרים?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 08:22
NוריT Posts: 21
|
חצאי עגבניות בתבנית אפייה. החלק החתוך כלפי מעלה. ליצור תערובת של טימין רוזמרין שום קליפת לימון מגוררת בעדינות וטיפת מלח. לבזוק על פני השטח של כ"א. לזלף מעל כמה טיפות שמן זית ולהכניס לאפייה בחום בינוני גבוה. 20 דקות מספיקות. טעים חם פושר או קר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|