01/07/2010 22:41
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כול הכבוד אניגמה שאת ממשיכה יישר כוח ואחלה סופ"ש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2010 12:45
אניגמה Posts: 19
|
היי קרולין
תודה על העידוד , ההתחלה החדשה היא ממש מרעננת אגב כמה זמן את אצל מירי ? אניגמה
-- Enigma
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2010 11:57
קרולין Posts: 6651
|
אניגמה יקרה, שתהיה לך התחלה חדשה מוצלחת! איזה כיף שבחרת לחזור ולהמשיך בתהליך...
ים של הצלחה כולנו כאן תמיד בשבילך עם המון תמיכה ועידוד
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2010 11:44
|
יום 2 לשינוי בוקר טוב , הבטן כבר שטוחה יותר שתיתי מלא מים אתמול נראה לי שדברים מתחילים לזוז שם ... יאלה - יוגורט קוואקר ותפוח מבטיחה לעדכן אניגמה
-- Enigma
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2010 23:29
|
גאים בך אניגמה חמודה ובטוחים שזה קטן עליך בהצלחה ונשמח שתהיי יותר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2010 13:07
|
היי חבר'ה ! תודה רבה על קבלת פנים כזאת חמה . ממש כיף לחזור . הנה כבר הצמדתי את התפריט המקופל למקרר ומאחר ואני תלמידה מחוננת עושה הכל לפי התפריט בנתיים מרגיש מוכר :-) וטוב לא כל כך קשה ! בנתיים........ אולי בגלל הרצון להצליח נקשקש בהמשך יום נפלא אניגמה
-- Enigma
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2010 11:09
ב ה צ ל ח ה !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2010 10:28
טראפלס Posts: 3
|
איזה כייף, פורום חדש - התחלה חדשה. ומכיוון שיש לי חוב להחזיר בדמות 1 ק"ג
אני ממש שמחה על שובו של הפורום.
יאללה, הולכת להתקלח ולהישקל
מזל טוב.
טראפלס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2010 08:25
אסתי ברוך Posts: 1317
|
מהממת מחוננת ברוך שובך ושובו של הפורום שלנו יום מקסים לכולםםםםםםםםםםםם edited by אסתי ברוך on 6/30/2010
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2010 07:57
dany Posts: 19819
|
אניגמה אהובה איזה טוב שעשית את הצעד הזה עכשיו ולא חיכית עוד.... חזרת הביתה וכולנו כאן שמחים על כך המשיכי לכתוב ולהשתתף שמחה שאת כאן מאד מאד אניגמה כתב:
אז עברו כמה חודשים, וקצת נעלמתי (לא מרזון) הסיבות הן סיבות טובות הרגשתי שאני צריכה לחזור צריכה את זה לעצמי צריכה את זה לגוף שלי הדרך מוכרת, החניה גם, אריה מזהה אותי מרחוק... היה מביך קצת כי נעלמתי פתאום בלי הודעה מוקדמת צ'יק צ'אק עם בדיחות טובות הרגשתי כמעט בבית עולה במדרגות ולאט ולאט נגלות אליי ראשייהן של הנשקלות קצת דגדוג בבטן אולי התרגשות לא כמו פעם ראשונה אלא הרגשה של חזרה אממממ....... מעניין מה יראה המשקל ??? (חושבת לעצמי ). הרגשה מוכרת מסתכלת על מירי שעסוקה בנתיים עם הנשים שלפניי ( שעוד לא הרימה מבט כדיי לזהות אותי ) הנה היא הרימה את הראש, חיוך של ברוכה הבאה הביתה חיבוק חם של תרגעי יהיה בסדר, תוך דקה משלימים פערים אפילו זה שעליתי 3 קילו ב 4 חודשים שלא הייתי לא הבהילו אותי כי ידעתי שאני בידיים בטוחות אני חייבת תודה למירי ואריה לדובון ודובונית ולחברה החדשה שהכרתי (למרות שאני לא יודעת את שמה ) היה כיף ומצחיק ומרגש נתראה שבוע הבא אוהבת אניגמה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2010 23:35
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2010 23:33
|
ההשראה שלנו שמחים שחזרת שמחנו לראותך סומכים עליך בעיניים עצמות שתצליחי בגדול אנו כאן איתך תמיד ובכל שעה מעריצים כל העת .... ושפע כל טוב ובהצלחה אוהבים דובוני אכפת לי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/06/2010 23:26
|
אז עברו כמה חודשים, וקצת נעלמתי (לא מרזון) הסיבות הן סיבות טובות הרגשתי שאני צריכה לחזור צריכה את זה לעצמי צריכה את זה לגוף שלי הדרך מוכרת, החניה גם, אריה מזהה אותי מרחוק... היה מביך קצת כי נעלמתי פתאום בלי הודעה מוקדמת צ'יק צ'אק עם בדיחות טובות הרגשתי כמעט בבית עולה במדרגות ולאט ולאט נגלות אליי ראשייהן של הנשקלות קצת דגדוג בבטן אולי התרגשות לא כמו פעם ראשונה אלא הרגשה של חזרה אממממ....... מעניין מה יראה המשקל ??? (חושבת לעצמי ). הרגשה מוכרת מסתכלת על מירי שעסוקה בנתיים עם הנשים שלפניי ( שעוד לא הרימה מבט כדיי לזהות אותי ) הנה היא הרימה את הראש, חיוך של ברוכה הבאה הביתה חיבוק חם של תרגעי יהיה בסדר, תוך דקה משלימים פערים אפילו זה שעליתי 3 קילו ב 4 חודשים שלא הייתי לא הבהילו אותי כי ידעתי שאני בידיים בטוחות אני חייבת תודה למירי ואריה לדובון ודובונית ולחברה החדשה שהכרתי (למרות שאני לא יודעת את שמה ) היה כיף ומצחיק ומרגש נתראה שבוע הבא אוהבת אניגמה
-- Enigma
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|