13/08/2010 06:29
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דני יקרה כל הכבוד על העמידה בפיתוי ועל הלמידה איך להעסיק עצמך ולא ליפול יישר כוח ובהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 18:57
נחושה Posts: 6982
|
לדני וכל מי שלא ישן, הלילה הזדמנות לראות "כוכבים נופלים" לילה טוב וחלומות פז למי שיישן נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 09:19
dany Posts: 19819
|
תודה מירי יקרה וברכות לך ולאישך היקר.. שבאמת תחגגו באושר ושמחה ובבריאות והמון נחת... מקווה להגיע בסתיו שיהיו ימים יותר נוחים להתרוצץ. סופ"ש מעולה מחכה להרצאה. נשיקות דני miribelkin כתב:
דני יקרה הזדמנות לברך אותך בכל הברכות הטובות שבעולם.הזדמנות להגיד לך שאני אוהבת אותך ומחבקת אותך ומחכה שתיכנסי ותפתיעי אותי בחוגים. כי את חברה אמיתית. אני גאה בך לאורך כל הדרך. ותמשיכי להיות מדהימה ונותנת . תודה על מי שאת שלך תמיד באהבה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 09:18
|
תןדה נילי על הברכות ונדודי השינה אולי הם גם הקיץ הקשה... ואולי באמת נכנסים לתהליך של השמירה ממש ברצינות ואז לגוף יש יותר אדרנלין... אם זה יעזור לנו לרדת אז מבורך למרות שאומרים שבכדי לרדת טוב צריך לישון טוב בלילה.... מה לעשות שאנחנו כבר ילדות גדולות אז לעיתים השינה היא לא כל כך אי..יי..יי.. נשיקות דני 1103 כתב:
היי דני כמוך כמוני היה לי לילה לבן,לילה של מחשב,לילה של פורום, {שלחתי לך ברכה ליום הנישואין},לילה של פייס, לילה של אימיילים
ולילה של טלויזיה,כמעט עד שלוש לפנות בוקר,שתיתי רק מים.
זה קורה לי בלילות האחרונים.
אני מקווה שהלילה יהיה טוב יותר,ושהשינה תגיע במהרה.
יום מקסים בשליטה ובשמירה
נילי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 08:31
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דני יקרה הזדמנות לברך אותך בכל הברכות הטובות שבעולם.הזדמנות להגיד לך שאני אוהבת אותך ומחבקת אותך ומחכה שתיכנסי ותפתיעי אותי בחוגים. כי את חברה אמיתית. אני גאה בך לאורך כל הדרך. ותמשיכי להיות מדהימה ונותנת . תודה על מי שאת שלך תמיד באהבה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 08:26
1103 Posts: 5022
|
היי דני כמוך כמוני היה לי לילה לבן,לילה של מחשב,לילה של פורום, {שלחתי לך ברכה ליום הנישואין},לילה של פייס, לילה של אימיילים
ולילה של טלויזיה,כמעט עד שלוש לפנות בוקר,שתיתי רק מים.
זה קורה לי בלילות האחרונים.
אני מקווה שהלילה יהיה טוב יותר,ושהשינה תגיע במהרה.
יום מקסים בשליטה ובשמירה
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 08:17
אשירה Posts: 4292
|
היי דני, שפו על הצלחתך להתאפק!!! הפורום זה מתנה לכולנו וזה אכן עוזר! המשיכי לעשות חילולהצליח!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 07:40
שאפתנית Posts: 8392
|
יישר כוח דני. את רק מוכיחה שאם תרצו אין זו אגדה. אני שמחה שלא נכנעת לשדים וניצחת אותם. מזל שגם בשעות הקטנות של הלילה יש מישהו בפורום וזו גדולתו של הפורום. בכל זמן ועת אפשר למצוא מישהו שיעזור וייעץ. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 07:32
|
רציתי לשתף אתכם בחוויה לילית שלי.... לא זה לא מה שאתם חושבים .... ובכן אתמול אחר הצהריים וערב היו הילדים והנכדים לברך אותנו לרגל יום הנישואים והבית היה על גלגלים כייף ושמחה.... לאחר שהם הלכו... הרגשתי שאני עייפה פחד.... ורציתי ללכת למיטה... אנחנו השנה לא חוגגים בחוץ את יום הנישואים כי בעלי עדיין באבל על אמו היקרה עד יום שישי שאז האזכרה לשנה... הולכת למיטה קוראת ספר רואה טלוויזיה וסוגרת את האור...אך השינה ממני והלאה... מתגלגלת הלוך ושוב... לכאן ולכאן... אולי שוב אדליק טלוויזיה אולי אלך לחדר אחר.... ופתאום קירקורים איומים...... ארוחת ערב אכלתי ב-7.30 והשעה היא כבר 1.00 מה אעשה הבטן צועקת... ואני אומרת לה אנא שתקי... תהיי ילדה טובה... אנחנו לא רוצות לקלקל... התחייבנו מבצע יום הולדת.... ואני מתגלגלת.... מזל שכבר אפשר להתגלגל בניחותא.... קמתי הכנתי תה צמחים הלכתי למחשב... התכתבי באמצע הלילה עם לייסי... שהיתה און ליין בפייס... כתבתי בפורום... משכתי את הזמן... לא הקשבתי לקירקורים... ולבסוף הלכתי למיטה ובסופו של עניין נרדמתי... אני כל כך גאה בעצמי!!! לא קילקלתי!!! בזכותכם!!! דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|