13/08/2010 19:49
tutit Posts: 2431
|
לחיה'לה אני מאמינה שאסור להציב אולטימטום להרזיה ,אלא להכניס אותה לשגרה,ומצטרפת להמלצות שקיבלת פה לגבי הרישום כי לי זה עזר מאוד.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 07:02
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיה'לה העיקר שחזרת לעצמך לא קל ומצטרפת לחיזוקים אך אט אט יהיה בסדר בלי לחץ בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 06:07
dany Posts: 19819
|
שבת שלום והמון הצלחה ולאט לאט גם את תוכלי להצליח במאבק. דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 01:40
אשירה Posts: 4292
|
אני שמחה שהתעשתת, תכנסי לאט למסגרת ותראי שהכל יסתדר! יש לנו מורה כל כך טובה, אנחנו צריכים רק להיות תלמידים ממושמעים והתוצאות תגענה! המון בהצלחה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/08/2010 00:16
חברות יקרות, תודה לכולן על העידוד!! היום כבר הייתי קצת יותר בשליטה. אפילו צעדתי הערב... מקווה שמחר יהיה יותר טוב! תודה רבה רבה, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 20:36
פפריקה Posts: 134
|
חיה'לה לא נורא! תמשיכי לפי השיטה כאילו מעולם לא סטית ממנה. ובשבוע הבא-תהיה לך תוצאה לתפארת!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 19:08
נחושה Posts: 6982
|
חיה יקרה, יאוש לא יקדם אותך...לנסות להמשיך מרגע זה מחדש כאילו נרשמת הבוקר לתוכנית, ולעשות לעשות לעשות רישום, הקפדה על שתיה, וכל מה שאת יודעת ושמעת ממירי עד היום בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 14:01
דפי Posts: 1126
|
חיל'ה אל תתיאשי. תסתכלי קדימה. קבלת מכולן עצות נהדרות . לדעתי הדבר שהכי עוזר זה הרישום. בהצלחה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 12:22
נינוש Posts: 1442
|
חיל'ה, אל תתיאשי אני בטוחה שתגיעי במהרה ליעד ואם לא עד ראש השנה, גם סוכות זה טוב אנחנו יחד באותה נדנדה יהיה בסדר, כמו שכתבו לך תיצמדי לתוכנית בהצלחה ושבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 09:52
קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה, אכן קיץ ויש מלא אירועים וקשה.... יחד עם זאת , אל תתיאשי תצמדי לשיטה היא גאונית! לאט ובטוח תגיעי ליעד שלך ,בהצלחה רבה
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 09:52
|
סמויה לא מוותרים לך את ממשיכה כן יום כך ויום כך אבל בסוף תנצחי כי את רוצה.. המון חיבוקים דני הסמויה כתב:
חיה חיה חיה
גם אני יום עולה יום יורדת יום שומרת יום חוטאת והסך הכל לא טוב אבל כמו שאמרו לך כבר כאן יאוש זו לא אופציה וצריך להמשיך הלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 09:51
חיה חיה חיה
גם אני יום עולה יום יורדת יום שומרת יום חוטאת והסך הכל לא טוב אבל כמו שאמרו לך כבר כאן יאוש זו לא אופציה וצריך להמשיך הלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 08:09
אשירה Posts: 4292
|
חיה'לה בוקר טוב, ראשית, הוציאי את המילה יאוש מהלקסיקון, להתיאש זאת לא אופציה! שנית נסי לשחזר ולזהות ממה העליה כי בטוח יש לכך סיבה, הרישום באמת יכול לעזור מאוד. אני, למשל, מרגישה לאחרונה שאני עושה הרבה דברים בסדר ולמרות זאת יש לי גם עליות, וכשאני מפשפשת במעשי (יותר נכון בארוחותי) אני מגלה "פתאום" שלא אכלתי מספיק ירקות או שלא הקפדתי על כמות השמן וכו'. לפעמים הסיבה לעליה היא לא בדברים העיקריים אלא דווקא בדברים שכביכול הם שוליים אבל מסתבר שהם חשובים לא פחות. אז אל תתיאשי, תנסי לרשום, גם אני מתכננת כל יום לעשות זאת (אבל בסוף לא עושה), כי מסתבר שאם אנחנו באמת רוצים לראות תוצאות עלינו להיות מאוד רציניים בעניין ולא לעבוד על עצמנו.
מאחלת לך המון בהצלחה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 07:53
|
חיה יקרה לפני שבוע כתבנו על הרישום, האם עשית זאת השבוע? אני מוצאת שהרבה אנשים התחילו לרשום ממש ירדו במשקל!!! אולי כדאי לך השבוע לרשום ולהיות בקשר עם מיכל בכדי לראות אולי יש איזו טעות קטנה שאת לא מודעת לה ועושה ולכן לא רואה ירידה. מאחלת לך סופ"ש טוב ומוצלח מקווה שבשבוע הבא תראי ירידה ובכל אופן אל יאוש... למזלנו יש לנו עוד יום ועוד יום הם תודה לאל לא נגמרים אז אפשר להמשיך בתהליך... המון הצלחה דני חיה'לה כתב:
אמנם מדובר בקיץ, אירועים, בילויים ועוד ועוד, אך עליתי ק"ג שלם!! איך אצליח לרזות עד ראש השנה??!! לא יודעת מה לעשות... להתראות, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 07:44
שאפתנית Posts: 8392
|
חיה'לה אל יאוש!!! את זוכרת שהגוף שלנו הוא מכונה שזוכרת לנו. אולי את עדיין משלמת על נזקי העבר ולכן אל יאוש, כמו שהגוף זוכר נפילות הוא גם זוכר הצלחות אז תמשיכי לשמור ולעשות פעילות גופנית ותראי שבשבוע הבא הגוף יפצה אותך על הכל. זה קורה לכולנו יקירתי, גם אצלי הסיפור דומה אם לא עולים אז נתקעים. למרות התחושה הטובה והידיעה שאני שומרת ומצפה לראות ירידה הגוף עומדת במקום. זה מתסכל אין ספק אבל בינינו איזה אופציה קיימת עבורנו?? לכן, תמשיכי לשמור ותראי שיום אחד הגוף יראה לך תוצאות. בנוסף, אל תסתכלי רק על המשקל. אם את מרגישה טוב ומקבלת מחמאות תתחזקי מזה ותדעי שזה זמני העיקר התחושה והידיעה שאת עושה כל מה שצריך ואת נפיחות הקיץ וצבירת הנוזלים כבר הזכרתי??? בהצלחה יקירתי ולא להתייאש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 07:30
אמנם מדובר בקיץ, אירועים, בילויים ועוד ועוד, אך עליתי ק"ג שלם!!
איך אצליח לרזות עד ראש השנה??!!
לא יודעת מה לעשות...
להתראות, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|