17/12/2011 23:40
EFF Posts: 6391
|
חומרים: 1 ליטר מים 3 כפות רסק עגבניות 2 כפות אבקת מרק עוף 1 כוס "בשר" חצילים קלויים (3 חצילים בגודל בינוני) 2 כפות פטרוזיליה קצוצה 3 עגבניות קצוצות לקוביות קטנות 2 כפות מיץ לימון 1 כפית פפריקה חריפה 2 שיני שום קצוצות 2 כפות שמן זית.
אופן ההכנה: 1. קוצצים את החצילים דק ככול שניתן (עדיף במעבד מזון עם להב פלסטיק)
2. מחממים בסיר מתאים את השמן, השום, העגבניות ומטגנים 5 דקות.
3. מוסיפים את הפפריקה ובוחשים היטב.
4. מוסיפים את מרק העגבניות ומביאים לרתיחה.
5. מוסיפים את החצילים, מערבבים היטב ומבשלים 5 דקות.
6. מוסיפים את מיץ הלימון והפטרוזיליה ומגישים.
|