16/12/2011 19:14
EFF Posts: 6391
|
מצרכים: ל-5-6 מנות לחביתיות: 4 חביתיות 4 ביצים 1 כפית מלח ½ כפית טימין יבש 2 כפות רסק עגבניות 2 כפות עגבניות מרוסקות (טריות או מקופסא) חופן נענע טרייה קצוצה חופן פטרוזיליה קצוצה כפית חמאה מומסת לטיגון או שמן זית או ספריי שמן להגשה: פטה צאן 5% מגוררת פלפל שחור גרוס אופן הכנה: מקציפים את הביצים עם מלח עד לקבלת מרקם עדין ואוורירי. מוסיפים טימין, רסק עגבניות, ועגבניות מרוסקות ומערבבים בעדינות כדי לא לשבור את המרקם. מוסיפים מחצית מכמות הנענע והפטרוזיליה ומערבבים שוב. מחממים מחבת עם כפית חמאה מומסת או שמן זית יוצקים מן התערובת למרכז המחבת לקבלת צורה עגולה ומטגנים 2-3 דקות משני הצדדים. להגשה: מניחים שתי חביתיות בצלחת הגשה, בוזקים בנדיבות את הגבינות, מעט מהנענע והפטרוזיליה הקצוצה, ומעט פלפל שחור גרוס. edited by EFF on 12/16/2011
|