12/08/2010 18:54
נחושה Posts: 6982
|
אנשים יקרים, תודה על התגובות והפירגון מחמם את הלב ומרחיב את הנשמה אוהבת את כולכם נחושה edited by נחושה on 8/12/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 12:16
נינוש Posts: 1442
|
נחושה יקרה, היה כייף לארח אותך אתמול אל תזניחי אותנו תענוג לקרוא את הגיגייך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 12:10
סיסי 17 Posts: 618
|
עלי והצליחי כמובן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 12:09
סיסי 17 Posts: 618
|
מדהיםםםםםםםםםם כל הכבוד את מקסימה ומי שמכוון כמוך למעלה מגיע גם לשם על והצליחי תמשיכי עם המוטיבציה הזו שאי ברכה ואהבה
סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 09:55
קרולין Posts: 6651
|
נחושתי אין כמוך! את סופר צודקת וסופר מוכשרת!!!!! נשיקות ואחלה סופ"ש
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 07:23
dany Posts: 19819
|
חולה על חנויות ספרים וגם על הספרים עצמם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 06:51
שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב נחושה, התאור שלך קולע בול. יש אצלי משהי בעבודה שכל הזמן מקטרת וכמה נמאס מכל דבר... לכן, החלטתי לתפוס ממנה מרחק שהמאיסות שלה לא ישפיעו על האנרגיות שלי ותאמיני לי שהחיים באמת הרבה יותר קלים. כמו שכתבה דניאלה אם לא עושים שינוי אז תשתקו!!! אז אני "השתקתי" אותה מחיי. ועל המלצתך נחושה לקנות ספרים אני תמיד מצטרפת וממליצה בחום אם יש משהו שאני אוהבת בחיי לקנות זה ספרים, נעלים ופרחים. יש משהו בחנויות הללו שעושה לי את זה. סופשבוע נעים שזור בקריאה ופרחים!!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 06:38
מיכל שרון Posts: 1318
|
אהבתי כל מילה.. כל כך נכון וכל כך אמיתי... תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 02:01
אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה את מנסחת כל כך יפה את הדברים!
החום באמת כבר קצת........... אבל כל השאר אלה דברים שאנחנו בוחרים לאיזה כיוון לקחת אותם.
הדיאטה זו איכות חיים!
החופש זה זמן איכות עם הילדים, אולי לפעמים זה קצת קשה אבל תאמינו לי שאחר כך כשהם גדלים אנו מתגעגעים לזמנים האלה.
והמדינה, היש לנו מדינה טובה יותר ללכת אליה? הרי בכל מקום נהיה ה"זרים", אז גם אם הדברים אינם מושלמים זה שלנו! צריך לחזור רק דור אחד אחורה (והצעירים שבינינו אולי שני דורות) כדי להזכיר לעצמנו שליהודים אין מקום אחר בעולם זולת מדינתנו הקטנה והלא מושלמת ולנסות רק לשפר ולהשתפר.
ומעבר לכך כל הרעיונות והעצות שכתבת אני מאמצת בחום.
שיהיה לך יום נפלא!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 00:37
dany Posts: 19819
|
נמאס זה סתם קיטור שאין בו תועלת... אם נמאס אז עשה משהו לשינוי ואם אין לך כוח לעשות שינוי אז.... שתוק!!!! כי לאחר נמאס לשמוע שלך נמאס.... נמאסו המקטרים שרק מורידים את המורל... לנו לא נמאס דבר כי אנחנו פועלים לשנות את הדברים וכולנו פה בתהליך של בניה ושינוי.... המון הצלחה בתהליך לכולנו... דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2010 23:28
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושתית תענוג לקרוא אותך תודה על מילה שנונה וחכמה אכן נמאס לי נשמע כמו בריחה מעולה אך בעצם היא אינה מסייעת כי גם מהנמאס לי נמאס אז לדעת לעצור לחשוב שנייה לקחת הכל בפרופורציה לארגן מחדש ולצאת למסע שינויי ולבקש עזרה ממי שאפשר ותמיכה ואהבה לעשות לעבוד לגווון ולא להתייאש לזכור שאנו במסגרת מופלאה והעיקר שיהיה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2010 22:26
נחושה Posts: 6982
|
חייבת לשתף אתכם,
השבוע שמעתי המון פעמים את המילים:
נמאס לי מהחום נמאס לי מהדיאטה נמאס לי מהחופש נמאס לי מהמדינה וחשבתי לעצמי שגם אני בימים האחרונים קיטרתי ושיחררתי "נמאסים קטנים" מדי פעם האמת שלא תמיד מוציאים את המילים מהפה פשוט מגלגלים אותן בראש.
נמאס לי = שברו את הכלים ולא משחקים נמאס לי = לצאת מהמסגרת נמאס לי=לשחרר את החגורה /את הכיס/את החינוך נמאס לי=מחזיר אותנו או תוקע אותנו ובוודאי שלא מקדם אותנו הלאה
אז מה עושים? כל מה שיכול להניע אותנו קדימה
לקרוא שוב את ההרצאות של מירי להכין רשימת מטלות ראלית להקדים את ההתרגשות והציפיה של תחילת החגים להבין שהרע מכל והמעיק והמעצבן כבר מאחורינו למצוא את הטוב ואת חצי הכוס נמלאה להחליט שממשיכים לעשות גם אם נמאס והעיקר לעלות כתה ולהתקדם לחזור להליכה להתקלח שוב לקנות ספרי קריאה במבצעים שיש כעת ולהפליג... לכתוב בפורום כי כאן יש המון המון תמיכה ומוטיבציה 24 שעות
ולכן אין דבר כזה נמאס לי... בכל פעם שאנחנו מגלגלים את המשפט הזה במחשבה, ישר להמירו במחשבה אחרת לגמרי הכול עניין של תירגול.
היום הייתי בקניות השתהיתי במזגן, בחנתי את הדבשים והיינות ליטפתי בעיניים את הבשרים והדגים והרגשתי שזהו אוגוסט נגמר, אני ממוקדת מטרה לתחילת שנה"ל והחגים ופשוט הרגשתי מחוזקת ושמחה את יתרת האנרגיות קיבלתי בהרצאה וכעת המהפורום המשובח שלנו
מקווה שעודדתי את מי שממששששששש יצא מהתהליך ומושיטה לו יד להצטרף אלי להתחיל את החגים ואת השנה החדשה לא סחוטים אלא מחייכים ובשליטה מלאה
חלומות פז וסופשבוע נהדר שמתחיל כבר... מחר נחושה edited by נחושה on 8/11/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|