13/08/2010 06:34
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אהבתי שאפתנית וגם אני חושבת שלעיתים צריך לזכור שהאוכל לא נעלם מן העולם ומה שאוכלים היום אפשר גם מחר הכל עניין של בחירה ומודעות לא קל אך אפשרי בהצלחה ומקווה שהיה בסדר לנילי.. שאפתנית כתב:
נילי אני רוצה לקחת אותך לכיוון קצת שונה. הבנות היקרות וגם מירי ענו לך לפי תורתנו הידועה ואני רוצה להתייחס מהפאן הפסיכולוגי. כפי שכתבת יש הרבה ארועים בקיץ חלקם עברו וחלקם עדיין לפנייך. אם תחשבי על זה שסה"כ כל הארועים נראים אותו הדבר מבחינת המזון והפיתויים הרי שאין מה להתרגש. מרוב ארועים אנחנו כבר למודות ניסיון ויודעות מה יש שם ובטח ניתקל בזה בעתיד ככה שאין שום מאכל שפתאום תראי ותגידי וואו, מזמן לא טעמתי. עבודה פסיכולוגית יכולה לעזור במצבים כאלה. תחשבי על זה יקירתי ובהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 20:32
פפריקה Posts: 134
|
נילי היפה- התשובה בגוף בשאלה. פשוט תרקדי בשתי החתונות למרות שאחת מהן-ברית תקומי פעם אחת ותמלאי הצלחת רק במה שמותר. תראי את הצד החיובי- זהו יום שאינך צריכה לדאוג לאוכל יש לך קייטרינג.
שתפי אותנו איך עבר עלייך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 19:18
נחושה Posts: 6982
|
נילי יקרה, איך עבר יומך?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 16:05
אסתי ברוך Posts: 1317
|
נילי יקרה מה שמירי כתבה }{ היא המלכה ואם מירי יכולה גם את יכולה חחחח יום מקסים ורק בשמחות}{
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 07:23
שאפתנית Posts: 8392
|
נילי אני רוצה לקחת אותך לכיוון קצת שונה. הבנות היקרות וגם מירי ענו לך לפי תורתנו הידועה ואני רוצה להתייחס מהפאן הפסיכולוגי. כפי שכתבת יש הרבה ארועים בקיץ חלקם עברו וחלקם עדיין לפנייך. אם תחשבי על זה שסה"כ כל הארועים נראים אותו הדבר מבחינת המזון והפיתויים הרי שאין מה להתרגש. מרוב ארועים אנחנו כבר למודות ניסיון ויודעות מה יש שם ובטח ניתקל בזה בעתיד ככה שאין שום מאכל שפתאום תראי ותגידי וואו, מזמן לא טעמתי. עבודה פסיכולוגית יכולה לעזור במצבים כאלה. תחשבי על זה יקירתי ובהצלחה.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/08/2010 00:25
dany Posts: 19819
|
נילי יקרה קודם כל שתמיד תהיינה שמחות.. היות ויש לך גם ברית ב-4 וגם חתונהבערב אז את ארוחת הצהריים הייתי מעבירה לברית ובערב באמת מנה חלבונית עם ירקות.... המון מים ולרקוד באם זה מתאים לך... ללבוש צמוד... לבחור באוכל רק דברים טעימים ושאין לך כל יום בבית.... בקיצור להנות אך גם לעשות חשבון ולא לקלקל.... שוב שיהיה רק בשמחות... דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2010 23:18
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נילי יקרה אוכלים את הכי טעים וקצת בכל אירוע. רק מה שממש את לא נוהגת לאכול ביום יום. אני בטוחה שתהיי בסדר. דש חם לאבי אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2010 23:14
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נילי חמודה בטוח שאת התורה את יודעת אך אנו מתזכרים לדבוק בטיפים של מירי כמו שקרולין המליצה בצהרים פחמימות בערב את הבשר או הדגים ללבוש צמוד צמוד ולשתות המון מים לא לאכול בעמידה ולשנן אם מירי יכולה גם אני יכולה אנו איתך תמיד ומה שלא יהיה בשישי ממשיכים כרגיל בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2010 21:31
1103 Posts: 5022
|
קרולין כתב:
הי נילי יקירתי, הקיץ הזה מלא באירועים אצל כולנו.... אכן 2 אירועים באותו היום זה לא פשוט ובטח כשמדובר באוכל. תככני מראש את היום שלך, אל תלכי רעבה לאירוע ושם תתנהגי בהתאם , בברית את יכולה לאכול פחמימות... ובחתונה בלי... מאמינה שתדעי לעשות את הבחירות הנכונות והעיקר תהני , תבלי ותשמחי. בהצלחהההההההההההה רבה זה קשה אך א פ ש ר י. קרולין. קרוליין יקרה כל זה מובן וידוע,נגיע לגשר ואז תכנן איך לעבור אותו. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2010 21:16
קרולין Posts: 6651
|
הי נילי יקירתי, הקיץ הזה מלא באירועים אצל כולנו.... אכן 2 אירועים באותו היום זה לא פשוט ובטח כשמדובר באוכל.
תככני מראש את היום שלך, אל תלכי רעבה לאירוע ושם תתנהגי בהתאם , בברית את יכולה לאכול פחמימות... ובחתונה בלי...
מאמינה שתדעי לעשות את הבחירות הנכונות והעיקר תהני , תבלי ותשמחי.
בהצלחהההההההההההה רבה זה קשה אך א פ ש ר י.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2010 21:01
1103 Posts: 5022
|
חברי פורום יקרים
אנחנו מוזמנים מחר לשני אירועים.בשעה 4 אחה"צ לברית
ואילו בערב אנחנו מוזמנים לחתונה,לכל הדעות קשה לרקוד
על שתי חתונות באותו יום,ובעיקר איך מתנהגים אם האוכל?
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|