הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תמיד כייף לקבל חיבוק ממירי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/08/2010 06:45

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב למירי ולחברות הפורום!!
תודה על המילים החמות והפירגון - זה הדדי!!!
מה שבטוח שאני אמשיך לבקר את מירי בכל פעם שיתאפשר לי.

סופשבוע נעים לכן, שאפתנית.

0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2010 02:16

tutit
tutit
תודה נחושה מקסימה הרבה הצלחה גם לך,מחכה להתחזק כמוך מההרצאה של השבוע!המשך שבוע טוב ונשיקות...
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2010 00:39

dany
dany
שאפתנית כבוד כבוד ידעתי שמאחורי השם הזה נמצאת אשה עם הרבה כוחות ולא התבדיתי...
המשיכי כך יקירתי...
מחבקת אותך דני
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 23:32

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
וואהו 17 קילו שאפתנית שאפו כל הכבודApplause יישר כוח ובהצלחהThumbs Up
ומירי מירי זה אדם יקר שאי אפשר לבטא במילים את כל מעלותיו היות ואין די מילים
מירי בשבילי כמו אמא שנייה שידכה לי את בעלי היקר ושינתה את חיי מהקצה לקצה
מירי אהובה תודה תודה תודה מחבקת תומכת בכל דקה ושעה וכל מי שכאן אכן הרוויח מתנה ענקית לחייםwink
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 23:09

miribelkin
miribelkin
Administrator
אתן יודעות ששאפתנית ירדה 17 קילו נראית נפלא ובן אדם מדהים. אז כל פעם שהיא קופצת לביקור קצר של חיבוק ופירגון. אני שמחה שהקמתי את האתר המדהים והתומך הזה. כל אחת מנשות הדיאטה באינטרנט מוזמנות להפתיע באחד מהחוגים גם סמויה החתיכה עשתה זאת והיה כף.בנתיים נמשיך להתכתב באהבה לכולכן מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 22:00

נחושה
נחושה
הדסוש ברוכה הבאה,
אין על מירי בלעודד ולתמוך.
הערב הייתי בקבוצה אחרת מבדר"כ וקיבלתי ממירי אנרגיות טובות עד המפגש הבא.
המון בהצלחה בתהליך
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 19:31

tutit
tutit
אכן גם אצלי המצב דומה לגבי המוטיבציה כי לא היתה לי בכלל והייתי בדאון אחרי לידה וההרצאות של מירי מחזקות ונותנת כח ואנרגיה להתמודד עם האוכל וזה לא מובן מאליו זה מאבק יומיומי....
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 14:33

שאפתנית
שאפתנית
אני מאחלת לך שתמצאי יום כזה דניאלה היקרה, לא תתחרטי. אין לי מילים לבטא את מה שאני מרגישה אחרי מפגש כזה.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 13:14

dany
dany
נהדר שאפתנית יקרה שקיבלת כוחות ועוצמה על מנת להמשיך את התהליך הנהדר אותו את עוברת כעת...
גם אני באינטרנט ומחכה שיהיו ימים יותר קלים על מנת להגיע לת"א ולפגוש את מירי פנים מול פנים..

שאפתנית כתב:
הלכתי הבוקר למפגש ברחוב קפלן בת"א רק כדי לקבל חיבוק וחיזוק ממירי. כידוע לכן אני רשומה דרך האינטרנט אבל פעם בכמה חודשים אני משתדלת להגיע בבוקר כדי לפגוש פנים מול פנים את מירי ולקבל ממנה חיבוק ולספוג אווירה חיובית שנותנת לי כוחות להמשיך בתהליך. הפגישה הבוקר היתה לבבית וכייפית. מירי מדהימה, היא מזהה את כולם (גם אותנו הרשומים באינטרנט) וזה תמיד מרשים אותי כל פעם מחדש, קבלת הפנים חמה וכייפית ומרגישים משפחה.
הגעתי לתובנה הבוקר שאם הייתי צריכה להיות שמנה רק כדי להכיר אדם מדהים כמו מירי אז זה שווה את זה. הרי שאם הייתי רזה לא הייתי זוכה להכירה וזה בהחלט פספוס!!!

ובנימה אישית אליך מירי, אני אוהבת אותך בכל ליבי, היחס והנתינה האישית שלך, האיכפתיות והעשייה למעננו היא עצומה ואני מאוד מעריכה אותה. הפגישה איתך נותנת לי כוחות ואנרגיה להמשיך הלאה עד הפעם הבאה שניפגש.
שלך בהוקרה, שאפתנית

0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 13:04

סיסי 17
סיסי 17
אין על מירי החמה האוהבת והמפרגנת
התברכנו וזכינו בה
אוהבת
סיסי
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 12:45

שאפתנית
שאפתנית
תודה נחושה.
עכשיו אחרי הפגישה עם מירי אני מרגישה מוצפת באנרגיות חיוביות ומירי מלווה אותי להמשך היום. אני כל הזמן מריצה בראש את התמונות והמילים מהפגישה איתה . אני בטוחה שזה מה שיקרה לך היום בשש.
תהני ותראי ירידות....
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 12:16

נחושה
נחושה
שאפתנית יקרה,
מירי היתה מתנה שלי לעצמי ליומולדת 40 ומדוע?
כנראה קודם לא הייתי צריכה לפגוש אותה ושקלתי אוהו אוהו כמו שמירי אומרת.

אני מאמינה ובמיוחד עם מירי שהיא הגיע לחיינו כי אנחנו בשלים להקשיב ולשנות, לא רק בדיאטה.

נכון שמים באמן עושים חור ולעיתים הם מתגלצ'ים לידינו ולא ממש מחלחלים אך התובנות ונסיון החיים של מירי

האהבה שלה הכנה והאכפתיות ובגובה העיניים, משנים אותנו לטובה ומרחיבים את ליבנו ונתינתנו

בתמיכה בקבוצות, באינטרנט ובפורום.

כנ"ל לגבי הסייפא שכתבת, גם אני אוהבת ומעריכה אותה בכל ליבי וממתינה לפגישה הקרובה היום בשש.

שיהיה לך המשך יום נפלא

נחושהWiggle
edited by נחושה on 8/11/2010
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 11:46

שאפתנית
שאפתנית
הלכתי הבוקר למפגש ברחוב קפלן בת"א רק כדי לקבל חיבוק וחיזוק ממירי. כידוע לכן אני רשומה דרך האינטרנט אבל פעם בכמה חודשים אני משתדלת להגיע בבוקר כדי לפגוש פנים מול פנים את מירי ולקבל ממנה חיבוק ולספוג אווירה חיובית שנותנת לי כוחות להמשיך בתהליך. הפגישה הבוקר היתה לבבית וכייפית. מירי מדהימה, היא מזהה את כולם (גם אותנו הרשומים באינטרנט) וזה תמיד מרשים אותי כל פעם מחדש, קבלת הפנים חמה וכייפית ומרגישים משפחה.
הגעתי לתובנה הבוקר שאם הייתי צריכה להיות שמנה רק כדי להכיר אדם מדהים כמו מירי אז זה שווה את זה. הרי שאם הייתי רזה לא הייתי זוכה להכירה וזה בהחלט פספוס!!!

ובנימה אישית אליך מירי, אני אוהבת אותך בכל ליבי, היחס והנתינה האישית שלך, האיכפתיות והעשייה למעננו היא עצומה ואני מאוד מעריכה אותה. הפגישה איתך נותנת לי כוחות ואנרגיה להמשיך הלאה עד הפעם הבאה שניפגש.
שלך בהוקרה, שאפתנית

0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תמיד כייף לקבל חיבוק ממירי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!