10/12/2011 20:57
EFF Posts: 6391
|
500 גרם בשר משובח טחון כפית ג'ינג'ר טרי מגורד 2 שיני שום כתושות 1 בצל קצוץ דק דק מעט פלפל חריף קצוץ קורט כמון 1/4 כפית הל כתוש 1/2 כפית זרעי כוסברה טחונה 3-4 כפות כוסברה טרייה קצוצה דק 1 ביצה מלח ופלפל לטעם
ולמי שלא מקפיד על כשרות - 2 כפות יוגורט ניתן להחליף במים.
אופן הכנה: לערבב היטב את כל החמרים, ליצור קציצות בגודל המבורגר(לא ללחוץ עליהן חזק כדי לא לפגוע באוריריותן) להניח במגש ולאחסן בקירור מינימום חצי שעה.
להלהיט מחבת פסים - למרוח על הקציצות שמן בעזרת מברשת ולהניח על גבי המחבת.
לצלות היטב משני הצדדים.
|