14/12/2011 20:59
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1400 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/12/2011 20:58
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1400 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/12/2011 16:38
EFF Posts: 6391
|
כמות - 16 קציצות גדולות: 750 גר' חזה עוף טחון או הודו 1 בצל גדול קצוץ דק 2 ביצים 4 כפות פירורים מלחם קל ( פרוסה וחצי לחם מיובש בתנור ומפורר) 3 שיני שום כתושות (אני משתמשת ב-3 קוביות שום כתוש של דורות) 2 כפות קטשופ 4 כפות מים כפית גדושה פפריקה הונגרית מלח ופלפל לפי טעמכם טיפונת ממתיק אפשר: חופן נדיב של פטרוזיליה קצוצה, שמיר קצוץ וכוסברה קצוצה בנפרד: כף קטנה אבקת מרק בטעם עוף אופן הכנה: 1. לערבב לעיסה אחידה ולהניח מס' דקות בצד. 2. לחמם תנור ל- 180 מעלות. 3. לשמן תבנית תנור גדולה במעט שמן קנולה. 4. ליצור קציצות גדולות בצורת ביצה (לי יוצאות 16 - המידה היא כף גדושה מאוד) ולהניח ברביעיות בתנור. 5. מעל לכל - שופכים ספל מים רותחים בה מומסת כף קטנה אבקת מרק בטעם עוף. לאפות 40 דקות עד להזהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|