11/08/2010 15:52
dany Posts: 19819
|
דפי יקרה בהחלט ניתן להעזר במתכונים המתפרסמים כאן באתר ובפורום מתכונים.. אני דווקא כן בן אדם של תפריט מונוטוני לא בגלל שאני לא אוהבת לבשל דווקא אוהבת מאד, אך יש לי יותר ביטחון שהארוחות הן דומות... חשוב שהן תהיינה יפות ועשירות (באוכל דל קלורי) כמו ירקות מבושלים או אפויים, סלט ירקות עשיר ויפה... מחלבון אני ממש לא מתלהבת... אז אוכלת מה שמוכרחים אני בן אדם של חלבון חלבי והמון ירקות... דגים מידי פעם וחזה עוף...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2010 09:42
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דפילה יקרה ומקסימה ראשית התכוונתי גם אני לשאול לשלומך היום מכייון שאתמול נכנסתי לפניך ופיספסתי את ההודעה שלך על חיזוקים שבאה אחרי אז ראשית אכן אין 100 אחוז כולנו בני אדם אז תאהבי את עצמך על העשייה וההשתדלות שנית בקשר לאוכל מונוטוני מציעה לך שני דברים : הראשון גם אני אוהבת מגוון במיוחד את ארוחת הצהריים ולכן אני מאוד נעזרת בפורום מתכונים דבר שני מאלתרת בזמן האחרון לא יצא לי ואז מעלה לפורום מקבלת אינדיקציה של קלוריות וממשיכה הלאה בנוסף אומר לך כי זה עניין של זמן עד שלומדים לשלב כמויות נכונות ויודעים לעשות שילוב מנצח ללא פיצוץ קלוריות אט אט מבינים את התהליך וכל הזמן מתחדשים מגוונים העיקר זה לא להשתעמם ולעשות מה שטוב לנו דבר נוסף לגבי כל התלבטות תוכלי לכתוב גם לנו או לצלצל למירי והיא תשמח מאוד מאוד לסייע לך בנוסף אנו כאן תמיד בשבילך להרפות ולא להיות נוקשה עם עצמך את היום במסגרת מס' 1 ובטוחה שתגיעי רחוק אנו איתך את יכולה רק בלי לחץ דבר ועוד דבר בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2010 08:50
אשירה Posts: 4292
|
גם אם את לא מאה אחוז אלא קצת פחות זה בסדר, אל תלחיצי את עצמך, הלחץ לא עוזר!!! בקשר לתפריט, בשבילי למשל מונוטוני זה בסדר ולא מפריע לי. כל אחד וטעמו הוא. בשבילי לטרוח להכין כל יום משהו אחר זה יותר קשה מלאכול מונוטוני לכן אני הולכת יותר על אוכל פשוט העיקר שזה יהיה במסגרת המותר ומספיק מגוון כדי לקבל את אבות המזון הנחוצים.
אני מאחלת לך המון הצלחה!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2010 08:39
שאפתנית Posts: 8392
|
דפי יקרה, אם התפריט קצת חוזר על עצמו אז תגווני במאכלים שמירי מדברת עליהם בהרצאות שלה כמו תפוח אדמה אפוי, ירקות מבושלים ממגוון המתכונים של מירי. יש הרבה מתכונים נהדרים באתר ואני כבר ניסיתי רבים וטובים מהם וממליצה עליהם בחום. המשך יום טוב, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2010 08:35
דפי Posts: 1126
|
ברכה יקרה. שלומי הבוקר טוב. אתמול עדיין היה לי קשה. אין לי בעיה "עם בלי פחמימות מחמש " אלא בתפריט עצמו שהוא מעט מונוטוני. היום אני אנסה להקפיד ב 100% . תודה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/08/2010 08:27
אשירה Posts: 4292
|
מה שלומך הבוקר?
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)