05/12/2011 23:27
EFF Posts: 6391
|
2 קופסאות פטריות משומרות וחתוכות (למען האמת...אני מעדיפה טריות) 2 בצלים גדולים חתוכים לטבעות מעט שמן לטיגון (הזהבה) 1 קוטג' 3% 1 גבינת סקי 5% חצי קופסה גבינה צפתית 5% מגוררת 3 ביצים כף א' מרק פטריות מלח, פלפל מעט אגוז מוסקט לטגן את הבצל + פטריות להזהיב. בקערה לערבב היטב את שאר החומרים, לתבל ולהוסיף את הבצל והפטריות מהמחבת. לשמן מעט תבנית וליצוק לתוכה את התערובת ולחמם בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות עד להזהבה.
|