הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חבריי האהובים לחוג ומירי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/08/2010 13:04

דפי
דפי
שושי יקירה ,
משתתפת בצערך. שלא תדעו עוד צער.
טוב שאת יוצאת לטיול הוא יהיה מקור של נחמה ובילוי משפחתי. כך משולבים חיינו אושר ועצב.
דפי.
edited by דפי on 8/11/2010
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 13:00

סיסי 17
סיסי 17
שושי אהובה ליבי איתך מחבקת אותך ומחזקת שלא תדעי עוד דאבה.
נשיקות ותבלו בחופשה
אוהבת
סיסי
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 12:25

נחושה
נחושה
שושי יקירה,
ראשית שלא תדעו עוד צער ומשתתפת בצערך.
שנית, אני שמחה ששיתפת אותנו ומקווה שהטיול עם משפחתך היקרה ייסב לך אושר ונחמה כאחד.
מאחלת לך לשמור לפחות על הכלל של בלי פחממות מחמש כי לא מאמינה שתצליחי מעבר לכך אבל נסי והשתדלי לכתוב לנו בכל הזדמנות.
נשיקות וחיבוקי
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 10:00

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
שושי 11 חמודה
משתתפים בצערך על מות סבתך מי יתן ולא תדעו עוד צער
אכן לא קל לאבד אדום אהוב ומקווה אכן שהרצאת המשברים תיתן בך כוח
שיהיה לך המון הנאה ומנוחה עם הילדודס ותדעו תמיד רק אושר שמחה וטוב
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 09:19

קרולין
קרולין
שושי יקירתי,
משתתפת בצערך. שלא תדעי עוד צער.

מבינה היטב את הרגשתך קשה מאד להפרד מאדם יקר חשוב ומשמעותי בחיים שלנו.

מסרי לאמא ממני את תנחומיי.

מאחלת לכם רק טוב תמיד.

התגעגענו אלייך...

נשיקות חמותתתת וחיבוקי ענק

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 08:00

dany
dany
שושי יקרה
משתתפת בצערך העמוק על מות סבתך....ממש כואב.. אותי גידלה סבתי אז אני יודעת על מה את מדברת...
עכשיו בשבעה את צריכה להקפיד ולשים לב כי כל הזמן מוגשת תיקרובת ואנחנו די רגילים לא לשים לב והיד לוקחת ודוחפת לפה... ובמיוחד שאנחנו במצוקה נפשית אז כוח הסינון שלנו די ירוד... אז שיהיו לך ירקות חתוכים שתוכלי לנשנש... והמון מים.
ובנוגע לחופשה... טוב שאת יוצאת עכשיו כי בהתעסקות עם הילדים והחופשה הימים הקשים יעברו יותר בקלות... את צריכה לתכנן את היציאות ולקחת לך דברים שמתאימים לך ושיוכלו לספק אותך בכדי שלא תיפלי לבורות מיותרים.
מאחלת לך חופשה נהדרת ושתחזרי עם כוחות מחודשים.
דני

שושי11 כתב:
wink
היי מה קורה חברותיי? אני כאן בעבודה ומחשבותיי נודדות. השבוע, סבתי נפטרה לאחר מחלה קשה והותירה בי כאב וצער עמוקים. אמא שלי יושבת שבעה ולאחר העבודה, מידי יום אני איתה. הייתי מאד קרשורה לסבתא שלי שגידלה אותי והייתה לי ממש כמו אמא. כבר כמה ימים מאז פטירתה שאני לא מצליחה לתפקד ב- 100% , קשה לי גם להירדם בלילות ובכלל.... בשבוע הבא אנחנו יוצאים עם הילדים לחופשה של שבועיים . שבוע נטייל כל יום במקום אחר ושבוע לאחר מכן אנו נוסעים לנו לשבוע. לא קל לי עכשיו מכל הבחינות ולאחר ההרצאה המדהימה של שבוע שעבר על משברים, אני מנסה לשמור "בציפורניים"

אנחנו נתראה כנראה רק בתחילת ספטמבר, שבוע לפני החג. עד אז אשתדל בכל כוחי ליישם את שלמדתי . שבוע מוצלח ושקילה רגועה לבינתיים. אוהבת...
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 07:59

אשירה
אשירה
שושי יקרה,

אני משתתפת בצערך על מות סבתך, קשה מאוד לאבד אדם קרוב ובמיוחד סבתך שחייך היו שזורים בחייה והייתה לך כמו אמא.

זהו רגע בחיים שאנחנו באמת מתמודדים עם משבר אמיתי.

אני מקווה שתמצאי כוחות להמשיך, תוך כדי האבל, ותקבלי תמיכה מהקרובים אלייך כדי שתוכלי לחזק גם את ילדייך שבודאי גם הם חווים משבר.

אנחנו פה כדי לעזור לך!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 07:54

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב שושי, משתתפת בצערך על מות סבתך. כנראה שההרצאה של מירי על משברים באה אצלך בדיוק בזמן ואני מקווה שתשאבי ממנה את הכוחות להמשיך הלאה. בשבוע הבא את יוצאת לחופש וזו הזדמנות למלא מצברים מחדש ולהתגבר על המשבר כמה שאפשר. ההתעסקות עם הילדים והאווירה של החופש ישפרו את הרגשתך. מאחלת לך חופשה מהנה והצלחה בשמירה. תטיילי הרבה ותשתי מיים ככה שלא ישאר הרבה מקום לאוכל ופיתויים.
יום טוב ובשורות טובות, שאפתנית.

0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 07:37

שושי11
שושי11
wink
היי מה קורה חברותיי? אני כאן בעבודה ומחשבותיי נודדות. השבוע, סבתי נפטרה לאחר מחלה קשה והותירה בי כאב וצער עמוקים. אמא שלי יושבת שבעה ולאחר העבודה, מידי יום אני איתה. הייתי מאד קרשורה לסבתא שלי שגידלה אותי והייתה לי ממש כמו אמא. כבר כמה ימים מאז פטירתה שאני לא מצליחה לתפקד ב- 100% , קשה לי גם להירדם בלילות ובכלל.... בשבוע הבא אנחנו יוצאים עם הילדים לחופשה של שבועיים . שבוע נטייל כל יום במקום אחר ושבוע לאחר מכן אנו נוסעים לנו לשבוע. לא קל לי עכשיו מכל הבחינות ולאחר ההרצאה המדהימה של שבוע שעבר על משברים, אני מנסה לשמור "בציפורניים"

אנחנו נתראה כנראה רק בתחילת ספטמבר, שבוע לפני החג. עד אז אשתדל בכל כוחי ליישם את שלמדתי . שבוע מוצלח ושקילה רגועה לבינתיים. אוהבת...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חבריי האהובים לחוג ומירי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!