10/08/2010 20:14
EFF Posts: 6392
|
רכיבים: 2 בצלים קצוצים 8 פולקעס (או 4 כרעיים חצויים)ללא עור מעט שמן זית 2 עגבניות קצוצות 6 קישואים חתוכים לקוביות די קטנות 6 שיני שום קצוצות גס 2 כפות גדושות פפריקה מתוקה 1 כפית אבקת מרק עוף אופן הכנה: מניחים את הבצלים הקצוצים בתחתית סיר. מושחים את חלקי העוף במעט (מעט!) שמן זית ומניחים על הבצל. מוסיפים את יתר החומרים. מביאים לרתיחה (אל דאגה, הירקות יפרישו הרבה מים. אין צורך להוסיף מים לסיר). מנמיכים להבה ומבשלים מכוסה על אש זעירה 45 דקות. מחזיקים את המכסה מהודק לסיר ונותנים לו ניעור אחד טוב. מבשלים עוד 45 דקות. כשהעוף עשוי, הירקות מבושלים לגמרי ונוצר רוטב אדום.
|