|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/12/2011 15:38
shoobydooby Posts: 5
|
לרזות זה חשוב אבל כוס יין נחמדת מעולם לא פגעה באף אחד. מקסימום, אם נהיים אלכוהילסטים, אפשר לעבור לפריז ואז להיות אלכוהוליסט בפריז. יש בזה הרבה יותר סטייל.
____________________ "האדם הוא תבנית נוף מולדתו" דירות חדשות edited by shoobydooby on 12/13/2011
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 22:23
נחושה Posts: 6982
|
זה לא המקום לפרסומות, זה המקום לרזות ביחד עם מירי בלקין, בהצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/12/2011 22:21
omerco2 Posts: 3
|
טקס טעימה ומזיגת יינות – הטיפים החשובים באמת (: אז... הזמנתם חברים לחגוג אצלכם בבית הכללים הפשוטים להגיש יין בצורה "נכונה " ומקצועית מבחינת סדר הגשת היינות בארוחה – תמיד להתחיל מהקל לכבד , מומלץ את המנות הראשונות ללוות עם יין לבן יבש , את המנות העיקריות מומלץ ללוות עם יין אדום יבש ואת הקינוחים עם יין מתוק יש לבדוק את שנת הבציר , ביינות לבנים לא מעל 4 שנים משנת הבציר המצוינות על הבקבוק וביינות אדומים מומלץ מינימום 4 שנים משנת הבציר מכיוון שיין אדום מתיישן ומשתבח עם השנים כמובן להקפיד על טמפרטורת ההגשה , יינות לבנים בסביבות 5 מעלות , יינות אדומים – 18 מעלות את היינות האדומים רצוי לפתוח כשעה לפני ההגשה על מנת שיוכלו "לנשום" ומומלץ למזוג לדיקנטר על מנת שיוכלו "להיפתח" יש להסיר את החלק העליון של הקפסולה , ולחלוץ את פקק השעם , יש לשים לב כי אם פקק השעם רטוב "מקצה לקצה" , סימן שהיין מקולקל המזיגה הראשונה צריכה להיות כ- 1/8 מגובהה הכוס לשם טקס הטעימה ואז מזיגה לכולם , יינות לבנים מקובל למלא כמעט עד סוף גובהה הכוס ויינות אדומים עד כדי מחצית מגובהה הכוס. בהצלחה , שלכם – זיו מנור www.zivmanor.co.il
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|