07/12/2011 00:36
חיה'לה Posts: 885
|
נראה מדהים!! החלטתי לנסות השבוע או בתחילת השבוע הבא!! מבטיחה לעדכן... חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/12/2011 10:48
קרנושה Posts: 3420
|
הולכת להכין השבוע לערב. תענוג! תודה אפוש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2011 20:47
דרך המלך Posts: 5707
|
תודה אפי...אכין לשבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/12/2011 20:29
EFF Posts: 6391
|
מקפיצה את הפשטידה הנפלאה לראש העמוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 20:49
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ900 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/11/2011 19:29
EFF Posts: 6391
|
2 קופסאות טונה במים 1 כף שמן זית בצל גדול קצוץ דק 6 קישואים טריים מגורדים במגרדת גסה (לסנן מנוזלים לאחר הגירוד) סלסלת פטריות שמפיניון פרוסות כפית אבקת מרק בצל 2 ביצים פלפל שחור 2 פרוסות טל העמק לייט פלפל חריף כאופציה
אפשרות נוספת: שמיר קצוץ או כל ירק אחר לטעמכם
לאדות את הבצל בשמן ולערבב עם כל החמרים למעט הגבינה הצהובה. להכניס לתבנית משומנת בספריי , לכסות בגבינה צהובה חתוכה לפיסות ולאפות בחום בינוני גבוה 40 דקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|