הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אין דבר העומד בפני הרצון

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/08/2010 01:38

אשירה
אשירה
תודה דני היקרה
תגובתך ממש ריגשה אותי עד כדי דמעות. In Love

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/08/2010 00:51

dany
dany
ברכה יקרה
רציתי כל היום להתייחס למשפט שלך שכתבת כאן על כך שאת לא בן אדם חברותי..... ובכן ברכה אני חשה שאת חברותית ואמפטית ביותר... ממש חברה אמיתית רצית לומר לך זאת באהבה...ואני שמחה שמצאת כאן בפורום הזה את המקום שאת יכולה לבטא את עצמך ללא חשש.
ומקווה שהמקום הזה גם יעזור לך להתמודד ולהצליח לרדת ולשמור על הישגיך...
בהמון אהבה
דני
ברכההרשקוביץ כתב:
דני יקרה,
אני מסכימה עם כל מילה שכתבת!!!

כשהגבתי כפי שהגבתי כמובן שלא חשבתי שאת מאלה שלא מבינות, אני כבר מכירה אותך מספיק כדי לדעת שאנחנו מ"אותו הכפר" (בקטע האוכל).

אני פשוט כתבתי כדי לשתף אותך וגם אחרים בתהליכים שעברתי. היום אני מרגישה יותר מחוזקת ולכן יש לי אומץ לדבר על זה, אולי זה ידבר אל מישהו וייתן לו נקודת מבט נוספת שתעזור לו.

צפיתי שוב בהרצאה של מירי על משבר והיא אומרת שם שאחד הדברים שעזרו לה לצאת ממשברים זה היכולת שלה לשתף. אני אדם לא כל כך חברותי ולא קל לי בדרך כלל ליצור קשרים ולשתף את כל העולם ואשתו בבעיותי אבל דרך הכתיבה אני ממש מרגישה שזה המקום הנוח לי.

אני שמחה לשמוע שהולך לך טוב כעת עם הדיאטה, גם עלי עבר עוד יום בסדר, נחזק אחת את השניה ונמשיך ונצליח!!!Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 13:25

dany
dany
מקווה שמצאת מעבדה מהימנה ובטוחה לתיקון הראש

דפי כתב:
דני יקרה בוקר טוב.
מסכימה עם כל מילה ומנסה בכל כוחי לעמוד בפרץ.
רק שלפעמים נדמה שהראש לא מחובר לגוף. הוא מבין מה טוב מה רע אבל הניתוק מפריע לביצוע.
עכשיו הראש נשלך לתיקון ואני מקווה שיחזור לתפקד.
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 09:55

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
בנות חמודות קראתי בשקיקה כל מילה ומילה שנכתבה כל אחת והחוויה האישת שלה כל אחת והתובנות שלה
מה שמעצים אותנו זה שכל אחת נותנת לנו פן נוסף להסתכל וכל אחת לוקחת מה שטוב לה
אט אט ובסבלנות כי כולנו שונים וכולנו דומים העיקר זה לזכור
שמירי מדברת על כל מה שדיברתן בהרצאותיה וכל פעם כמו שהיא מתחדשת במידע כך גם אנחנו
כול פעם אנו לומדים על זוייות שונות של הדיאטה ותהליך החיים הבריא והנכון
אז בסובלנות ואהבה עצמית בסבלנות בלי ייאוש בהתמדה עוד ועוד כי השמיים הם הגבול
וקרולין האהובה היא דוגמא למופת של התמדה של שנים אצל מירי וברוח האנרגיה החיובית המדהימה שלה בעיני
אז את התורה לומדים ומשננים כול יום מחדש וכל מה שנעשה עבור עצמנו הרי זה משובח
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 09:03

דפי
דפי
דני יקרה בוקר טוב.
מסכימה עם כל מילה ומנסה בכל כוחי לעמוד בפרץ.
רק שלפעמים נדמה שהראש לא מחובר לגוף. הוא מבין מה טוב מה רע אבל הניתוק מפריע לביצוע.
עכשיו הראש נשלך לתיקון ואני מקווה שיחזור לתפקד.
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 08:18

אשירה
אשירה
דני יקרה,
אני מסכימה עם כל מילה שכתבת!!!

כשהגבתי כפי שהגבתי כמובן שלא חשבתי שאת מאלה שלא מבינות, אני כבר מכירה אותך מספיק כדי לדעת שאנחנו מ"אותו הכפר" (בקטע האוכל).

אני פשוט כתבתי כדי לשתף אותך וגם אחרים בתהליכים שעברתי. היום אני מרגישה יותר מחוזקת ולכן יש לי אומץ לדבר על זה, אולי זה ידבר אל מישהו וייתן לו נקודת מבט נוספת שתעזור לו.

צפיתי שוב בהרצאה של מירי על משבר והיא אומרת שם שאחד הדברים שעזרו לה לצאת ממשברים זה היכולת שלה לשתף. אני אדם לא כל כך חברותי ולא קל לי בדרך כלל ליצור קשרים ולשתף את כל העולם ואשתו בבעיותי אבל דרך הכתיבה אני ממש מרגישה שזה המקום הנוח לי.

אני שמחה לשמוע שהולך לך טוב כעת עם הדיאטה, גם עלי עבר עוד יום בסדר, נחזק אחת את השניה ונמשיך ונצליח!!!Kissing

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 07:55

dany
dany
ברכה ודפי יקרות
אני מסכימה איתכן שאין דבר שנוא יותר מאשר מישהו שאומר לך מה הבעיה את רק צריכה לרצות וכבר את תצליחי וכפי שאמרת ברכה מה אני לא רוצה איזה שטויות...
בוודאי שאני רוצה... אך מה מחבל ברצוני.... למה אני מתחילה קצת עושה וכבר נרתעת.... ממה אני חוששת...יותר טוב לי להיות שמנה ??. לא הגיוני אך כך מתנהלים חיי עובדה!!!
והיצר ההרסני ההוא שדפי מדברת עליו אני מכירה אותו היטב הוא חי איתי כל חיי.... דפי מכירה אותי באופן אישי כי אנחנו מאותו ישוב... ויודעת שאני כמו גרמושקה.... פעם שמנה שמנה ופתאום רזה.... ושוב ושוב.... כך שאני כותבת על הרצון ברור שגם אני נלחמת למצוא את נוסחת האושר.... את הנוסחא שסוף סוף תביא אותי למקום שקט ובטוח...
אז מה אני אומרת שם... הרצון ברור שהוא קיים רק צריך להוציא אותו לפועל... ז"א צריך למצוא דרכים טכניות ומכניות איך להפוך את הדבר הערטילאי הזה ששמו רצון למשהו שעובד בפועל... כי אני יכולה ללכת לקבוצה לשבת בה שנים ולומר אני רוצה אבל אני רוצה ושוםדבר לא קורה כי אני בעצם חוץ מרוצה לא עושה דבר!!!
ואז ע"י תרגול של פעולות קטנות של קביעת יעדים קטנים קטנים ע"י צבירת הצלחות קטנות קטנות אני מצליחה להוציא מהכוח לפועל.... שזה עובד תמיד???? ממש לא!! אך בכל פעם שאני מצליחה ואפילו הכי קטן אני צריכה להעצים את התחושה הזו... לתת לי המון כוח ופירגון על ההצלחה ושתהיה הקטנה ביותר...
שתיתי היום עוד כוס מים, נהדר.
הצלחתי היום לצאת מהבית ולעשות סיבוב סביב הבית, נפלא.
עליתי מדרגות ולא במעלית,
הלכתי ברגל מרחק תחנה ולא נסעתי באוטו
וכו' כל אחד יכול למצוא לו את היעדים שמתאימים לו...
ולצ'פר את ההצלחה לא סתם לתת לה לעבור אלא להטמיע אותה....
ואז רוצים לחזור לתחושת ההצלחה ולא למקום הידוע והמוכר של הכישלון... המקום הזה כל כך מוכר לנו שתמיד אנחנו חוזרים אליו כמו הביתה... אך זה הבית של המכשפה של עמי ותמי ושם יש תנור שרוצים לצלות אותנו בתוכו...
בנות יקרות אני יודעת שאתן רוצות כפי שאני רוצה ומי יתן שהפעם זה ממש יצליח כי לכן אנחנו פה לעזור ולתמוך ולהרים את הנופלים והכושלים וכל אחת שמצליחה כאן ומעבירה את התחושה הזו לאחרות מצהירה אני יכולה ולכן גם את יכולה כי את לא פחות טובה ממני ואולי אפילו יותר טובה....
המון המון הצלחה בנות יקרות
וניתוח זה ממש לא בא בחשבון.... כפי שדפי כתבה את הניתוח צריך לעבור במוח ולא בקיבה
דני
quote=dany]אין דבר העומד בפני הרצון.

כל הדברים שבעולם אינם תלויים אלא ברצון.

רצון חייב להיות מוגדר לפרטי פרטים.
על מנת להצליח, אנחנו חייבות לדעת לאן אנחנו רוצות להגיע.
אנשים שמציבים לעצמם מטרות נוטים להצליח יותר מאנשים שאינם עושים זאת.
מטרה חייבת להיות ברורה ומלווה בלוח זמנים.
לדוגמא: עד ... אני רוצה לשקול ........ ק"ג.
מטרות משדרות לנו ולסביבתנו את האמונה שאנחנו הולכות להצליח,
שיש לנו את הכוח להתגבר על מכשולים.

כן, זה אפשרי!
שיהיה לכם יום נהדר מוצלח ומלא רצון טוב
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 18:46

אשירה
אשירה
דפי כתב:
ברכה יקרה,
מזדהה עם כל מילה שכתבת. יש משהו עמוק בתוכי , סמוי שמנסה ללא הרף להשתלט ולחבל בתהליך ההרזיה.
וגם אני שומעת את המשפטים ( של הרזים הניצחיים ) את צריכה.......או של רופאים שהיום בקלות בלתי נסבלת שולחים אותי לניתוח קיצור קיבה.
( אם כבר ניתוח הוא היה צריך להעשות במוח ולא בקיבה.)
מירי מדברת אלי הגובה העיניים. היא עברה את את כל התהליכים ומשמשת דוגמה ומופת עבורי. ולכו אני איתה.
וגם הפורום נותן לי להרגיש חלק מקבוצה של אנשים שחווים כמוני או אחרת ומשתפים זה את זה.
אני יודעת היום שלמרות הקשיים כאן המקום הבטוח והטוב היותר עבורי.
תודה לכולם דפי.

דפי יקרה

אני חושבת שאת עושה נכון שאת לא מתפתה לניתוחים למיניהם. הניתוחים הללו יש להם השפעה פיזית מיידית אבל הם לא משנים את החשיבה שלנו.

תאמיני במירי ותשתדלי לדבוק בדרך שלה. תנסי לדמיין שאת סיפור ההצלחה של מירי, אני לפעמים עושה את זה וזה נותן לי כוח ומוטיבציה.

ובינתיים הרבה סבלנות, בלי מתוק, בלי פחמימות מחמש, שתיה מרובה, רצוי מאוד לרשום ולעקוב (אני מתעצלת...), פעילות גופנית (אני עדיין לא ממש

בקטע...) ובעיקר הרבה אופטימיות, מגיע לך להצליח ולהיות מאושרת ושמחה, ואם צריך לעשות מאמץ נעשה זאת ביחד, יש כעת אווירה מדבקת בפורום של

הצלחות וכדאי לנו להידבק מאווירה זאת.

תהיי חזקה ובעזרת מירי ובעזרתנו גם ההצלחה תגיע!!! hug

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 17:46

דפי
דפי
ברכה יקרה,
מזדהה עם כל מילה שכתבת. יש משהו עמוק בתוכי , סמוי שמנסה ללא הרף להשתלט ולחבל בתהליך ההרזיה.
וגם אני שומעת את המשפטים ( של הרזים הניצחיים ) את צריכה.......או של רופאים שהיום בקלות בלתי נסבלת שולחים אותי לניתוח קיצור קיבה.
( אם כבר ניתוח הוא היה צריך להעשות במוח ולא בקיבה.)
מירי מדברת אלי הגובה העיניים. היא עברה את את כל התהליכים ומשמשת דוגמה ומופת עבורי. ולכו אני איתה.
וגם הפורום נותן לי להרגיש חלק מקבוצה של אנשים שחווים כמוני או אחרת ומשתפים זה את זה.
אני יודעת היום שלמרות הקשיים כאן המקום הבטוח והטוב היותר עבורי.
תודה לכולם דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 16:13

אשירה
אשירה
דני יקרה,
תיאורטית אני מסכימה אתך שצריך שיהיה באמת קודם כל רצון אמיתי ואז תכנון והצבת מטרות. בפועל זה לא כל כך פשוט.

הסיבות לאכילה שלנו הן שונות וגם משונות, כל אחד וסיבותיו הוא.

אני מאמינה שלכל אחד מאתנו יש את נקודת הזמן שבה הרצון נפגש עם המסוגלות הנפשית.

אתן לך דוגמה מעצמי, שנים רבות, בנסיונותי לרזות, בכל פעם שהייתי מורידה כמה קילו הייתי פשוט נתקפת חרדות, משהו כנראה מאוד הפחיד אותי והרגשתי מאויימת. כמובן שזה הביא בעקבותיו בולמוסים לא קטנים ובקיצור איכות חיים בזבל.

אפשר לאמר אולי שזה בעצם אבסורד, מה, לא רציתי להראות טוב, לא רציתי להרגיש טוב ולשפר את מצב בריאותי? כמובן שרציתי! אבל משהו שהוא עמוק יותר וחזק יותר מכוח הרצון ניהל אותי.

לכן אני חושבת שהפתרון טמון בשילוב של רצון, הקנית הרגלי אכילה נכונים וגם במידת האפשר עבודה עצמית וזיהוי המצבים או הסיבות שמביאים אותנו לאכילה לא מבוקרת.

מירי תמיד חוזרת ואומרת, אין לי אופי, אין לי כוח רצון ולכן עלי להרחיק את האויבים והמזיקים ממני. זה אחד הדברים שמחברים אותי מאוד אליה כי בסביבתי אני שומעת הרבה "את רק צריכה לרצות!" "את רק צריכה להחליט!" ואני מניחה שאני לא יחידה שזה קורה לה.

בגלל כל מה שכתבתי אני גם כל כך מתחברת לפורום כי אני מרגישה שכאן בתוך עמי אני יושבת ואנשים מבינים וחווים דברים באופן דומה ויש בזה איזו נחמה.

אני גם מאמינה שיש פה אפשרות וסיכוי להצלחה שלי ושל כולנו.

קצת התפלספתי אולי אבל הנושא הזה כנראה רגיש אצלי.

שולחת לך המון אהבה!!!

--
אשירה
+1 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 14:35

שאפתנית
שאפתנית
כנראה שבאמת בשביל לראות תוצאות טובות צריך להיצמד לתפריט וכמה שפחות להתחכם. כפי שצינתן כמה שנשנן את החומר זה עדיין לא מספיק צריך להכיר באמת ולא להתחיל ליפות אותה בכל מיני שאלות קיטבג. בלי רמאויות ובלי פשרות נשתדל להגיע לחגים עם פחות משקל.
שאפתנית

+1 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 13:40

קרולין
קרולין
דני יקרה,
תודה לך על הדברים החכמים שלך. מתחברת לכל מילה!

עם הזמן והתירגול והכלים שמירי נותנת לנו אפשר להגיע למטרה.

שיהיה לכולנו רק טוב וים של הצלחה בתהליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך שהוא לכל החיים.

נשיקות והמשך יום מקסים

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 13:28

dany
dany
חגית את כל כך צודקת ההתנגדויות הן חזקות מאד... ואולי הרצון לרזות קיים אך הרצון לא לשנות הרגלים ודפוסים גם הוא קיים ויש התנגשות בלתי פוסקת ביניהם.
פתאום מישהי שואלת מה גם פרי זה פחמימה??? ומה חשבת שזה?? וכל מיני טריקים כאילו לרמות את מי את עצמנו.....
לא מספיק לרצות לכן צריך באמת להגדיר מטרות.
ללמוד את החומר... ואם את לא מספיק בטוחה בעצמך שאת יודעת באמת את החומר אז כפי שאת אומרת ללכת בעיניים עיוורות ולעשות את מה שאומרים ללא שאלות וללא ויכוחים....
תודה חגית שהעלית את הנושא הוא מאד חשוב... ואני יודעת שלמירי יש הרצאה מעולה בנושא התנגדויות בטח היא תגיע אליה עוד מעט.
דני

בצקיסטית בגמילה כתב:
היי דני,
מעניין שאת כותבת על הרצון, כי בדיוק אתמול קלטתי משהו שמירי אומרת שנים על הרצון שלנו: אנחנו רוצים לרזות, אנחנו מגיעים לחוג של מירי, אבל לפעמים, מבלי להיות מודעים אנחנו - בהתנגדות!
אתמול ראיתי את זה ממש, ונפל לי האסימון. מדובר באחת הבחורות בקבוצה שלי, שכבר היתה אצל מירי, רזתה עשרות ק"ג, עזבה ל"הפסקת אוכל", השמינה שוב ועכשיו חזרה למסגרת. היא באמת ובתמים רוצה לרזות, אבל היא לא מודעת לכך שהיא בהתנגדות.
אתמול היא הביאה לעצמה יופלה במתיקות מעודנת כדי לאכול (כנראה אחרי השקילה) והיא סיפרה שהיא אוכלת כמה כאלה ביום!
ברור הרי שמדובר בבחורה למודת ניסיון ודיאטות, בבחורה אינטליגנטית מפה ועד להודעה חדשה. כל מי שהולך לחוגים של מירי כבר למד ש"מתיקות מעודנת" זה לא דיאטטי כי זה מכיל סוכר, והבחורה הזאת בהחלט רוצה לרזות, להרגיש נפלא ולהיות בריאה.
המסקנה היא שזה בדיוק מה שמירי אומרת כל השנים: לפעמים אנחנו לא שמים לב שאנחנו בהתנגדות ואנחנו חושבים שאנחנו בדיאטה.
אז חבר'ה, שימו לב: גם כשיש לנו רצון ומטרה אנחנו לא תמיד מודעים להתנגדויות שלנו, ולכן אין לנו ברירה אלא לעשות ולאכול בדיוק, אבל בדיוק מה שמירי אומרת, כדי להצליח להשיג את מטרתנו: לרזות ולשמור על התוצאות!

בהצלחה לכולם grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 12:21

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
היי דני,
מעניין שאת כותבת על הרצון, כי בדיוק אתמול קלטתי משהו שמירי אומרת שנים על הרצון שלנו: אנחנו רוצים לרזות, אנחנו מגיעים לחוג של מירי, אבל לפעמים, מבלי להיות מודעים אנחנו - בהתנגדות!
אתמול ראיתי את זה ממש, ונפל לי האסימון. מדובר באחת הבחורות בקבוצה שלי, שכבר היתה אצל מירי, רזתה עשרות ק"ג, עזבה ל"הפסקת אוכל", השמינה שוב ועכשיו חזרה למסגרת. היא באמת ובתמים רוצה לרזות, אבל היא לא מודעת לכך שהיא בהתנגדות.
אתמול היא הביאה לעצמה יופלה במתיקות מעודנת כדי לאכול (כנראה אחרי השקילה) והיא סיפרה שהיא אוכלת כמה כאלה ביום!
ברור הרי שמדובר בבחורה למודת ניסיון ודיאטות, בבחורה אינטליגנטית מפה ועד להודעה חדשה. כל מי שהולך לחוגים של מירי כבר למד ש"מתיקות מעודנת" זה לא דיאטטי כי זה מכיל סוכר, והבחורה הזאת בהחלט רוצה לרזות, להרגיש נפלא ולהיות בריאה.
המסקנה היא שזה בדיוק מה שמירי אומרת כל השנים: לפעמים אנחנו לא שמים לב שאנחנו בהתנגדות ואנחנו חושבים שאנחנו בדיאטה.
אז חבר'ה, שימו לב: גם כשיש לנו רצון ומטרה אנחנו לא תמיד מודעים להתנגדויות שלנו, ולכן אין לנו ברירה אלא לעשות ולאכול בדיוק, אבל בדיוק מה שמירי אומרת, כדי להצליח להשיג את מטרתנו: לרזות ולשמור על התוצאות!

בהצלחה לכולם grouphug
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 10:36

שאפתנית
שאפתנית
דני היקרה אני מסכימה עם כל מילה שכתבת. הגדרת היעד במסגרת זמן מוגדרת אכן מוסיפה למוטיבציה וליכולת לעמוד בהשגתו.
יום טוב, שאפתנית

0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 10:07

dany
dany
אין דבר העומד בפני הרצון.

כל הדברים שבעולם אינם תלויים אלא ברצון.

רצון חייב להיות מוגדר לפרטי פרטים.
על מנת להצליח, אנחנו חייבות לדעת לאן אנחנו רוצות להגיע.
אנשים שמציבים לעצמם מטרות נוטים להצליח יותר מאנשים שאינם עושים זאת.
מטרה חייבת להיות ברורה ומלווה בלוח זמנים.
לדוגמא: עד ... אני רוצה לשקול ........ ק"ג.
מטרות משדרות לנו ולסביבתנו את האמונה שאנחנו הולכות להצליח,
שיש לנו את הכוח להתגבר על מכשולים.

כן, זה אפשרי!
שיהיה לכם יום נהדר מוצלח ומלא רצון טוב
דני
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אין דבר העומד בפני הרצון

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!