10/08/2010 09:51
שאפתנית Posts: 8392
|
דפי יקרה, כפי שציינו הבנות לפני את התורה אנחנו כבר יודעות, נשאר רק ליישם התחילי עם החוק מ-5 בלי פחמימות ותשתדלי להיצמד לתפריט ובכך למנוע נפילות. בהצלחה בהמשך הדרך ותעדכני. אם את זקוקה לעידוד ותמיכה אל תהססי אנחנו כאן בשבילך!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2010 09:43
דפי Posts: 1126
|
דני , תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2010 09:25
dany Posts: 19819
|
דפי יקרה לדעתי תכנון זה היסוד החשוב ביותר שבי והכיני לך מערך יומי ופעלי בידיוק לפיו, כולל כמות השתיה, ברור לפי הכללים של פחמימות עד חמש, הרבי באכילת דגים כי הם עוזרים לירידה מהירה במשקל. כנסי הרבה לפורום במידת האפשר לפי סדר יומך.. במיוחד שאת חשה בנפילת מתח... תמיד יש כאן מישהי/ו שיכול לעזור, לתמוך, לתת כתף!!! אני בכל אופן תמיד פה לרשותך במידה ואוכל להוסיף לך ולעזור תמיד בשמחה רבה. דני דפי כתב:
אנשים יקרים. היום אני זקוקה לעזרתכם : איך לעבור את היום ללא חריגות . גם אני רוצה לרדת מספר ק"ג עד החגים. שיהיה לכם יום טוב דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2010 09:01
קרולין Posts: 6651
|
דפי יקרה! כולנו יודעים את התורה אך הקושי הוא ביישום. לכן המסגרת של מירי, הקבוצה והביחד הם חלק גדול בהצלחה שלנו.
כולנו כאן תמיד בתמיכה ועידוד כנסי כמה שיותר שתפי וקבלי בחזרה ים של חום, פירגון ואהבה.
בנוסף כל יום הוא יום חדש והתחלה חדשה , תחליטי מהראש שזה מה שאת הכי רוצה לרדת לחגים שימי לך את זה כ מ ט ר ה , בלי לחץ, בלי ייאוש
זה מגיע וזה קורה. שיהיה לך יום מקסים ומוצלח את יכולה!!!!!!
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2010 08:58
|
ברכה יקרה , תודה. דברייך מעודדים מאוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2010 08:55
אשירה Posts: 4292
|
דפי יקרה, אנחנו פה לגמרי בשבילך
בואי נחליט ביחד על כמה דברים בסיסיים : בלי מתוק, שתיה מרובה, בלי פחמימות מחמש. אפילו אם נקפיד רק על זה, זה יכניס אותנו למסגרת ומעבר לכך כל מה שתעשי יבורך.
אני באותו מצב שלך כעת, צריך להסתכל לאמת בעיניים, אם לא נפעל לא תהיינה תוצאות אז בואי נעשה את זה יחד!!!
את בן אדם נפלא ומגיע לך להצליח!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2010 08:33
|
אנשים יקרים. היום אני זקוקה לעזרתכם : איך לעבור את היום ללא חריגות . גם אני רוצה לרדת מספר ק"ג עד החגים. שיהיה לכם יום טוב דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|