הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר נהדר פורום יקר,

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/08/2010 09:06

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
דני חמדה הוצאת לי את הילים מהפה גם אני רציתי לרשום לה שגם אם יש נפילות העיקר זה להמשיך קדימה ולדעת לקבל הכל באהבה wink
אז ברכההרכקוביץ מחזקת את דברי דני וכל עוד את כאן במסגרת האוהבת הזו את לא תיפלי יותר מידי זו מעידה אם יש וממשיים קדימה את יכולה בהצלחה Wiggle

dany כתב:
ברכה יקרה
את תצליחי אין לי כל ספק בכך... החלטת הפעם עד כאן וזהו מספיק ודי... אני מכירה את המקום הזה... של מספיק ונמאס והגיע הזמן לשינוי אמיתי וסופי...
זו הרגשה נהדרת שדוחפת אותנו קדימה לעשייה ולפעולה והיא מבורכת... אך חשוב לדעת כי אנחנו שמנמודים לנצח... וכי נפילות הן חלק משגרת חיינו .
כמובן שככל שהן תהיינה רחוקות אחת מהשניה מה טוב ... למה אני כותבת לך זאת כי את אומרת הייתי במצבים כאלה בעבר, אולי הפעם הנפילות תתמהמנה
אז לא להיבהל שזה קורה ולא לשבור את הכלים אלא לקחת אוויר לנשום עמוק להבין שזה חלק מהתהליך ולהמשיך הלאה.... כי בפעמים אחרות נבהלו... התאכזבנו... ושברנו את הכלים עד תום..... לרסיסים .... של עצמנו.
המון הצלחה יקירתי ושיהיה לך יום נפלא ואנחנו כאן גם לדמע וגם לשמחה.
דני

ברכההרשקוביץ כתב:
המון תודות לשאפתנית, לדובונית ולדני,
אתן ממש מחזקות אותי,
אני מאוד מקווה הפעם להצליח כי כבר הייתי במצבים כאלה בעבר, אולי הפעם הנפילות תתמהמנה ואגיע גם לתוצאות.

אתן כה טובות לב ומפרגנות Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 09:32

dany
dany
ברכה יקרה
את תצליחי אין לי כל ספק בכך... החלטת הפעם עד כאן וזהו מספיק ודי... אני מכירה את המקום הזה... של מספיק ונמאס והגיע הזמן לשינוי אמיתי וסופי...
זו הרגשה נהדרת שדוחפת אותנו קדימה לעשייה ולפעולה והיא מבורכת... אך חשוב לדעת כי אנחנו שמנמודים לנצח... וכי נפילות הן חלק משגרת חיינו .
כמובן שככל שהן תהיינה רחוקות אחת מהשניה מה טוב ... למה אני כותבת לך זאת כי את אומרת הייתי במצבים כאלה בעבר, אולי הפעם הנפילות תתמהמנה
אז לא להיבהל שזה קורה ולא לשבור את הכלים אלא לקחת אוויר לנשום עמוק להבין שזה חלק מהתהליך ולהמשיך הלאה.... כי בפעמים אחרות נבהלו... התאכזבנו... ושברנו את הכלים עד תום..... לרסיסים .... של עצמנו.
המון הצלחה יקירתי ושיהיה לך יום נפלא ואנחנו כאן גם לדמע וגם לשמחה.
דני

ברכההרשקוביץ כתב:
אתן ממש מחזקות אותי,
אני מאוד מקווה הפעם להצליח כי כבר הייתי במצבים כאלה בעבר, אולי הפעם הנפילות תתמהמנה ואגיע גם לתוצאות.

0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 09:05

קרולין
קרולין
ברכה יקרה,
תחילה מזל טוב לכל האירועים המשפחתיים.

בנוסף, מחזיקה לך אצבעות להצליח בתהליך! את יכולה!

כולנו כאן תמיד בשבילך.

יום מקסים

קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 08:38

דפי
דפי
ברכה יקרה.
איזה יופי שאת מצליחה. אני יודעת כמה זה קשה.
הרבה מזל טוב לאירועים המשפחתיים.
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 08:32

אשירה
אשירה
אתן ממש מחזקות אותי,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 07:49

dany
dany
ברכה יקרה
אבן דרך בחיינו היא אבן התכנון... שאנחנו מתכננים נכון את צעדנו יש אפשרות אופטימלית להצלחה... ואת ממש על הדרך הזו... כל דבריך מבשרים על אופטימיות והבנה את התהליך המורכב הזה של שמירה ואכילה שפויה ונבונה...
שמחתי לשמוע על השמחות וכן ירבו השמחות בחיינו... ברור שאת ממשיכה לכתוב לנו כל יום כי אנחנו רוצים לשמוע ממך וממש לא צריך להודות לנו על כך למען זה התכנסנו כאן אחת בשביל השניה....
מחזקת אותך בתהליך בהמון אהבה דני

ברכההרשקוביץ כתב:
אני סוגרת הבוקר ארבעה ימים של אכילה שפויה, אומנם לא מושלמת, אבל הצלחתי לעמוד במשימה של בלי פחמימות מחמש.
בשבילי זה השג גדול כי עיקר הנפילות שלי הן תמיד בערב!!!

אני מתעוררת מאוד מוקדם והאפשרות להיכנס לפורום ולחלוק אתכם חוויות היא פשוט מתנה.

החלטתי להיפרד השבוע משני מאכלים שאני אוהבת ושעל פניו הם לא ממש פסולים אבל הם בכל פעם מפילים אותי מחדש ודופקים לי את הדיאטה.

אני מרגישה כמו תלמידה בכתה א' (אולי ב'). זה אבסורד, בהתחשב בגילי, אבל כנראה שללמידה אין גיל ומה שאני צריכה ללמוד ב"גילי המופלג" אחרים פשוט נולדו עם זה. זה כמו שמירי אומרת בהרצאתה על משבר, כל אחד חווה דברים אחרים בתור משבר או קושי.

יש לנו בקרוב שני ארועים משפחתיים בחו"ל. נכדתו של בעלי מתחתנת בהולנד בסוף אוגוסט ולשם אנחנו נוסעים כולנו. שבוע לאחר מכן יש בר מצווה של נכד אחר בארצות הברית ולשם ימשיכו בעלי ושני ילדינו. אני חוזרת לארץ ואהיה פה כחודש לבד. אני מתכננת להקדיש את החודש הזה כדי להתמקד ולהשקיע בעצמי, להוציא מהבית את כל האויבים, לאכול הכי נכון, להשקיע בפעילות גופנית ובדברים שביום יום אני לא מצליחה להגיע אליהם.
הצבתי לעצמי מטרה לרדת כמה קילוגרמים ולשבור את המעגל של ירידה עליה שנמשך כבר יותר מידי זמן.

אני מאחלת לכולכם בוקר מקסים ויום נפלא ותודה שהקשבתם לי!!! In LoveIn LoveIn Love
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 07:04

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
ברכההרקוביץ מחזקת את דברי שפתנית
כל הכבוד על השליטה והמודעות בימים האחרונים Applause
המשיכי כך והתוצאות לא יאחרו לבוא
שיהיה הרבה שמחות ואני בטוחה שתצליחי במשימה
יישר כוח ובהצלחהfingers crossed
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 06:46

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב לך ברכה,
כל הכבוד לך על האכילה השפויה השבוע. שמחתי לקרוא שהבחנת בשני מאכלים שמפילים אותך והחלטת להיגמל מהם. כל הכבוד שאת נותנת את הדעת על הדברים הללו ויכולה להסיר אותן מדרכך. בחודש שבעלך והילדים נמצאים בחו"ל תקדישי זמן איכות גם לרוח ולא רק לחומר ותראי שהדרך תהיה יותר קלה ומהנה. תעשי מה שאת אוהבת ומה שעושה לך טוב (הי, יש שיר כזה לגלי עטרי!!). תשקיעי בעצמך ותפרחי...
שיהיה לך יום נוצץ ותמשיכי לכתוב!!!!

שאפתנית

0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 05:31

אשירה
אשירה
אני סוגרת הבוקר ארבעה ימים של אכילה שפויה, אומנם לא מושלמת, אבל הצלחתי לעמוד במשימה של בלי פחמימות מחמש.
בשבילי זה השג גדול כי עיקר הנפילות שלי הן תמיד בערב!!!

אני מתעוררת מאוד מוקדם והאפשרות להיכנס לפורום ולחלוק אתכם חוויות היא פשוט מתנה.

החלטתי להיפרד השבוע משני מאכלים שאני אוהבת ושעל פניו הם לא ממש פסולים אבל הם בכל פעם מפילים אותי מחדש ודופקים לי את הדיאטה.

אני מרגישה כמו תלמידה בכתה א' (אולי ב'). זה אבסורד, בהתחשב בגילי, אבל כנראה שללמידה אין גיל ומה שאני צריכה ללמוד ב"גילי המופלג" אחרים פשוט נולדו עם זה. זה כמו שמירי אומרת בהרצאתה על משבר, כל אחד חווה דברים אחרים בתור משבר או קושי.

יש לנו בקרוב שני ארועים משפחתיים בחו"ל. נכדתו של בעלי מתחתנת בהולנד בסוף אוגוסט ולשם אנחנו נוסעים כולנו. שבוע לאחר מכן יש בר מצווה של נכד אחר בארצות הברית ולשם ימשיכו בעלי ושני ילדינו. אני חוזרת לארץ ואהיה פה כחודש לבד. אני מתכננת להקדיש את החודש הזה כדי להתמקד ולהשקיע בעצמי, להוציא מהבית את כל האויבים, לאכול הכי נכון, להשקיע בפעילות גופנית ובדברים שביום יום אני לא מצליחה להגיע אליהם.
הצבתי לעצמי מטרה לרדת כמה קילוגרמים ולשבור את המעגל של ירידה עליה שנמשך כבר יותר מידי זמן.

אני מאחלת לכולכם בוקר מקסים ויום נפלא ותודה שהקשבתם לי!!! In LoveIn LoveIn Love

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר נהדר פורום יקר,

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!