25/11/2011 01:29
EFF Posts: 6391
|
1 בצל כף שמן 1/2 כרוב לבן 3 גזרים 4-5 קישואים 3-4 גבעולי סלרי כוס בורגול גס מלח, פלפל ציר מרק עוף או ירקות / מים + אבקת מרק / מים + תבלינים אחרים להשרות את הבורגול במים למשך כ-1/2 שעה ולאחר מכן מסננים מהמים. פורסים את הבצל, הגזרים והסלרי ומעבירים לאידוי בכף שמן במחבת פורסים את הקישואים ואת הכרוב ולאחר כרבע שעה מוסיפים אותם למחבת. מוסיפים את הבורגול, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים את הכל. מוסיפים את ציר המרק עד כ-1 ס"מ מעל הבורגול, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומעליו מניחית מגבת. מבשלים כ- 20 דקות על אש נמוכה עד שהמים מתאדים.
|