22/11/2011 19:15
EFF Posts: 6391
|
רכיבים: 1 חציל (צר) פרוס לפרוסות 1 בטטה פרוסה לפרוסות 1 קישוא פרוס לפרוסות 1 בצל סגול פרוס לפרוסות 1 פלפל אדום/צהוב/ירוק חתוך לרצועות מספר עגבניות שרי מספר פטריות שמפניון
לתבלון: 2 כפות שמן זית תבלין טוסקנה-(לבקש בחנויות תבלינים התבלין די נפוץ..) מלח ים פלפל שחור גרוס טרי
אופן הכנה: לוקחים צלחת הגשה גדולה, מפזרים עליה מעט מלח ים גרוס, פלפל שחור גרוס, טוסקנה וכף אחת שמן זית.
זולפים מעט ספריי שמן על המחבת וצולים (כל ירק לחוד) על מחבת ברזל (כבדה) מחורצת.
מורחים את הצד השני של הירקות בתכולת הצלחת . וכשמופיעים סימני החריכה של המחבת על הירקות… הופכים.
לאחר שמסיימים לצלות את הירקות מסדרים על הצלחת בצורה דקורטיבית, מפזרים מעל מעט מלח ים, פלפל שחור גרוס, טוסקנה ומזלפים את הכף השנייה של שמן זית מעל.
סוגרים עם ניילון נצמד ומניחים בצד לכ 30 דקות (בזמן הזה הירקות מתרככים מעט וסופגים את הטעמים).
|