21/11/2011 20:12
EFF Posts: 6391
|
(4 מנות) רכיבים: קילו עגבניות בשלות טחונות במעבד מזון 100 גר` גבינת פטה 5% מפוררת כוס אפונה קפואה שהופשרה תחת ברז מים חמים 4 ביצים גדולות כף שמן זית לטיגון 2 שקיות ממתיק ספלנדה או סוכרלוז מלח לתיבול
אופן הכנה: מבשלים על אש נמוכה את העגבניות,אפונה וממתיק בשמן זית כ- 30 דקות לאידוי. מוסיפים את הגבינה מתבלים במלח ומערבבים. מבשלים כ- 1-2 דקות ושוברים את הביצים פנימה. מבשלים כ- 10 דקות עד שהביצים מוכנות ומגישים
|