הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתחשק לי לרדת כול שבוע ולהקפיד כול השבוע אבל

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/08/2010 09:21

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
בצקיסטית אהבתי את הגישה והתזכורת ואכן אין דבר שיטחי בכך אלא אמיתי כן ונכון תודה על התזכורת
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 07:36

dany
dany
גם אני רוצה להיות שטחית ושטוחה תמיד ולמי שיש בעיה עם זה זבש"ו
למה לרצות להיות נאה אסתטי ולא איזה דובון....זה שטחיות????
ז"א אם יש תארים ושנות לימוד ואני שוקלת 200 קילו זה בסדר כי אני מלאה בראש????
אני יכולה להיות מלומדת... אינטילגנטית.... יודעת דברים.... מתעניינת ומעורה.... ובכל זאת לאהוב את עצמי רזה ולא כמו פיל בחנות חרסינה....
בהצלחה בנות ובכל יום שנהיה קצת יותר שטוחות.....
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
11/08/2010 06:56

שאפתנית
שאפתנית
אם זה נקרא שטחי אז אני מוכנה להיות שטחית מעכשיו ועד סוף ימי. הלוואי והשטחיות הזו תגיע כבר!!!

0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 20:10

EFF
EFF
מי שמכיר אותי יודע שאינני אדם שטחי - אבל בנושא זה של הדיאטה והשמירה על גופי ועל המראה - לא איכפת לי להיות "שיא השטחיות"...מה שטוב עבורי - לא יסולא בפז...ותודה למירי שהיטיבה להחדיר זאת למוחי...
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 20:07

אשירה
אשירה
בצקיסטית בגמילה כתב:
היי מייקי,
לאחרונה עברתי שינוי קל באופיי: תמיד הייתי בחורה רצינית, נחשבתי לחרשנית, לחכמה, זאת שלא מעניינים אותה דברים לא עמוקים.
בזמן האחרון, אחרי שרזיתי, פתאום מעניינים אותי בגדים, תכשיטים, איפור. נעשיתי שטחית...
אם פעם הסיבה שלי להתעורר בבוקר היתה ארוחת בוקר טעימה, היום הסיבה שלי להתעורר בבוקר היא: מה אני אלבש לעבודה? באילו תכשיטים חדשים אני אשוויץ? (אגב שלא תחשבו שאני רוטשילד, אני קונה פיצ'יפקעס זולים מ"דיוה")
בקיצור, אם יש לך אירוע, בואי תתחילי מעכשיו לעשות סיבובי שופינג בשביל לשטוף את העיניים. את לא חייבת לקנות כל פעם אלא רק לקבל רעיונות.
תשטפי את העיניים בבגדים יפים ומהממים, בנעליים ובאקססוריז, במידות קטנות או במידה שאת מציבה לעצמך מטרה להגיע אליה, ותדמייני איך הכל עולה עלייך פיקס תוך חודשיים (עד למועד האירוע).
אם בינתיים תמצאי את בגדי החלומות - תקני, וכל סוף שבוע, כשיבוא לך לזלול - תלבשי אותם - עד שהם יעלו עלייך פיקס, ותראי איך יעבור לך החשק לאכול, כי תרצי להיראות מיליון דולר באירוע!
תדמייני את עצמך נראית מיליון דולר באירוע, את המחמאות שאת מקבלת, ובינתיים תיצמדי לתפריט של מירי (לא יותר וגם לא פחות!), ותתחטבי באמצעות הליכות. אם חם אז תבצעי ריקודים ותרגילי כוח בבית במזגן.
שיהיה בהצלחה Wave

היי בצקיסטית יקרה

אהבתי את הקטע של ה"שטחית", הלואי על כולנו שטחיות כזאת. זאת כנראה תוצאה אוטומטית של ההרזיה שהצלחת בה!!!

אני מאחלת לעצמי גם כן להיות שטחית כמוך ולהיות פחות כבדה תרתי משמע!!!

בהוקרה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 16:15

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
היי מייקי,
לאחרונה עברתי שינוי קל באופיי: תמיד הייתי בחורה רצינית, נחשבתי לחרשנית, לחכמה, זאת שלא מעניינים אותה דברים לא עמוקים.
בזמן האחרון, אחרי שרזיתי, פתאום מעניינים אותי בגדים, תכשיטים, איפור. נעשיתי שטחית...
אם פעם הסיבה שלי להתעורר בבוקר היתה ארוחת בוקר טעימה, היום הסיבה שלי להתעורר בבוקר היא: מה אני אלבש לעבודה? באילו תכשיטים חדשים אני אשוויץ? (אגב שלא תחשבו שאני רוטשילד, אני קונה פיצ'יפקעס זולים מ"דיוה")
בקיצור, אם יש לך אירוע, בואי תתחילי מעכשיו לעשות סיבובי שופינג בשביל לשטוף את העיניים. את לא חייבת לקנות כל פעם אלא רק לקבל רעיונות.
תשטפי את העיניים בבגדים יפים ומהממים, בנעליים ובאקססוריז, במידות קטנות או במידה שאת מציבה לעצמך מטרה להגיע אליה, ותדמייני איך הכל עולה עלייך פיקס תוך חודשיים (עד למועד האירוע).
אם בינתיים תמצאי את בגדי החלומות - תקני, וכל סוף שבוע, כשיבוא לך לזלול - תלבשי אותם - עד שהם יעלו עלייך פיקס, ותראי איך יעבור לך החשק לאכול, כי תרצי להיראות מיליון דולר באירוע!
תדמייני את עצמך נראית מיליון דולר באירוע, את המחמאות שאת מקבלת, ובינתיים תיצמדי לתפריט של מירי (לא יותר וגם לא פחות!), ותתחטבי באמצעות הליכות. אם חם אז תבצעי ריקודים ותרגילי כוח בבית במזגן.
שיהיה בהצלחה Wave
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 07:52

dany
dany
רעיון נפלא מצטרפת אליו להכין ממש פוסטר....
יום נפלא
דני
שאפתנית כתב:
שלום לך מייקי,
אני מצטרפת לדברי דני שאם תחשבי על יום שישי ושבת כעוד ימים בשבוע הרי שלא תהיה נפילה מיותרת. מנסיוני אני יכולה לומר לך שזה עניין של תרגול ולבסוף את מבינה שבאמת חבל לקלקל את כל העבודה שנעשתה במהלך השבוע ועוד על מה?? הרי אפשר לאכול פרוסת עוגה אחת בשבוע ולפני השעה חמש כך שהכל מתנהל רגיל. למה אנחנו צריכות לאכול בליל שישי ולקום בשבת בבוקר עם בטן נפוחה?? זה לא שווה את זה. אם את באמת רוצה להגיע לחתונה פצצה אז תתלי שלט על המקרר ותכתבי בגדול: ח ת ו נ ה כך שבכל פעם יתחשק לך משהו זה יזכיר לך את המטרה.

0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 07:15

שאפתנית
שאפתנית
שלום לך מייקי,
אני מצטרפת לדברי דני שאם תחשבי על יום שישי ושבת כעוד ימים בשבוע הרי שלא תהיה נפילה מיותרת. מנסיוני אני יכולה לומר לך שזה עניין של תרגול ולבסוף את מבינה שבאמת חבל לקלקל את כל העבודה שנעשתה במהלך השבוע ועוד על מה?? הרי אפשר לאכול פרוסת עוגה אחת בשבוע ולפני השעה חמש כך שהכל מתנהל רגיל. למה אנחנו צריכות לאכול בליל שישי ולקום בשבת בבוקר עם בטן נפוחה?? זה לא שווה את זה. אם את באמת רוצה להגיע לחתונה פצצה אז תתלי שלט על המקרר ותכתבי בגדול: ח ת ו נ ה כך שבכל פעם יתחשק לך משהו זה יזכיר לך את המטרה.

+1 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2010 06:48

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מייקי חמודה
אחזק את דברי דני ואוסיף..
פשוט אל תהיי בלחץ וזכרי שבכל שבוע מגיע לו עוד סופש
וחבל לקלקל בגינו נסי לשנס מותניים עד החתונה
לבקש עזרה מהקרובים לך
לנסות שיבשלו סביבך מאכלים מתונים שיסייע לך בתהליך
ותמיד תזכרי שלא משנה מה העיקר לחזור לתלם בראשון
דרך אגב לידיעה אני בתהליך הירידה הראשוני שלי ירדתי במשקל
כשאכלתי בדיוק לפי התפריט כולל פר' עוגה בשישי/שבת לפני חמש
ועם מנת שווארמה בחמישי
אז אם תרצי אין זו אגדה בלי החמרות ובסבלנות בהצלחה Thumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
09/08/2010 19:37

דפי
דפי
מייקי יקרה.
דני אמרה הכל.
נשאר רק לאחל לך בהצלחה.
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/08/2010 19:36

את בן אדם נורמלי
שלא תחשבי שאצל אחרים יותר קל בסוף שבוע, בארוע וכל תרוץ אחר
הרי אנחנו , השמנמודים, אלופי התרוצים
אבל אם יש לך מטרה - החתונה - כל פעם שבא לך לוותר קצת
תזכירי לעצמך - חתונה, חתונה, חתונה, שמלה צמודה , שמלה צמודה
ואולי כך תצליחי לא להכניס לפה את האסור
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/08/2010 17:55

dany
dany
מייקי יקרה
את מצליחה לשמור כל השבוע ובסופ"ש את "מקלקלת"
את מבקשת טיפ או עזרה איך לשבור את המעגל הזה...
ובכן... צריך פשוט לחשוב על סופ"ש כמו על כל יום בשבוע..
הגוף שלנו לא יודע איזה יום בשבוע הוא זה....
ז"א הכל בראש שלנו.. אז אם את מחליטה שאת רוצה באמת רוצה לא סתם מספרת לעצמך סיפורים את תצליחי!!! אין לי ספק בכך!!!
יש לך אפילו תאריך יעד חתונת אחותך... אז יקירתי מהיום את מכינה את עצמך לקראת סופ"ש שיהיו לך הדברים הנכונים בבית.. שלא יהיה חסר דבר... אויבים לא מכניסים הביתה!!! פחמימות עד חמש... שתיה מרובה... ספורט.... להיות מוכנה גם נפשית וגם פיזית... את צולחת את הסופ"ש וממשיכה אותו כמו את כל השבוע... לצאת מהבית או למצוא תעסוקה לשעות המשבר... לכתוב לנו בפורום אז לא אוכלים כי הידיים עסוקות..
שיהיה לך בהמון המון הצלחה.
דני

מייקי כתב:
תמיד אני מוצאת את עצמי בויתורים בשישי שבת ולכן אני או על המקום או בירידה של חצי קילו.אחותי הקטנה מתחתנת עוד חודשים וממש בא לי ללכת לקנות בגדים בלי התפשרויות .צריכה עידוד וטיפים תודה מראש .
0 קישור קבוע (Permalink)
09/08/2010 17:34

Bמאיה
Bמאיה
תמיד אני מוצאת את עצמי בויתורים בשישי שבת ולכן אני או על המקום או בירידה של חצי קילו.אחותי הקטנה מתחתנת עוד חודשים וממש בא לי ללכת לקנות בגדים בלי התפשרויות .צריכה עידוד וטיפים תודה מראש .
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתחשק לי לרדת כול שבוע ולהקפיד כול השבוע אבל

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!