19/11/2011 01:21
EFF Posts: 6391
|
חומרים: 2-3 נתחי חזה עוף חתוך לקוביות כ 2 כוסות כרובית קצוצה כ 2 כוסות קישואים בקוביות 1 בצל קצוץ 2 כפות שמן זית כמה שיני שום רסק עגבניות קורט כמון,מלח,פלפל שחור,תבלין לעוף פפריקה חריפה,תבלין לסטייק/שווארמה. מאדים את הבצל והשום ,מוסיפים את חזה העוף ומחכים עד שהחזה עוף משנה את ציבעו. מוסיפים את התבלינים והשום ומערבבים בזריזות. מוסיפים רסק,כרובית, קישואים מערבבים היטב. מוסיפים כ1 כוס מים מביאים לרתיחה מנמיכים להבה,ומבשלים כ30 דקות
|